שגיאה לא ברורה

juliazulay

New member
שגיאה לא ברורה

לדעתי אני כותבת נכון את הGET ואני לא מבינה למה אני חוטפת הודעת שגיאה אני רוצה לבנות לי איזה HELPER CLASS לכול מה שקשור לFACTORY הינה דוגמא קטנה
public DataTable allFuctorys() { get { return DbProviderFactories.GetFactoryClasses(); } }​
ופעולת הקימפול אומרת לי ; expected תחת כל GET?? משהו בסינטקס לא נכון?

juliazulay

New member
אוקי וכיצד אני מטפלת במצב הזה

{ get { return DbProviderFactories.GetFactory(providName); } }​
מקבלת את אותה שגיאה ועוד דבר , זו דוגמא שראיתי בספרADO.NET 2.0 וכאן אני מקבלת שגיאה לגבי
public DbProviderFactories Factory { get { return DbProviderFactories.GetFactory(CurrentFactory); } }​
הודעת השגיאה היא 'System.Data.Common.DbProviderFactories': static types cannot be used as return types בדוגמא הוא מחזיר אתהערך הזה , הוא בונה HEKPER CLASS לDAL ונראה לי די הגיוני לבצע פעולה כזאת.

juliazulay

New member
תקיון קטן

לחלק הראשון של השאלה שלי לא הצגתי את כל הGET בבקשה
public DbProviderFactories GetFactory(string providName) { get { return DbProviderFactories.GetFactory(providName); } }​
זה בעצם מאפיין שמקבל ערך ואז אני חייבת את הסוגריים ואז זה גורם לאותה שגיאה שעלייך אמרתה לי להוריד את השגיאה ואודה על תשבה לחלק השני של השאלה למעלה שהיא בסדר רב תודות

J u n k y

New member
אחד מהשניים

או שתורידי את הסוגריים ואז יש לך מאפיין או שתורידי את ה - GET ואז יש לך מתודה. שניהם יחד - לא עובד...

juliazulay

New member
ברור לי שאני לא שולכת STATIC

אבל בדואמא של הספר יש לי את השורה הזאת לספר, כאילו ממש עשיתי COPY AND PASS למה ההודעה הזאת?

למעלה