שגיאה ב FAQ

new user

New member
שגיאה ב FAQ

כשאני נכנס לאתר אני רואה את השגיאה הבאה: Warning: Too many connections in /home/faqorg/public_html/functions.php on line 13 Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/faqorg/public_html/functions.php on line 13 Could not connect יש למישהו מושג מה זה? תודה מראש

תמר,

New member
זה "too many connections"

לשרת ה-mysql יש הגבלה למספר התחברויות בו-זמנית, ואתה עברת את ההגבלה הזאת. אם השרת באחריותך, אתה יכול להגדיל את מספר ה-max_client באיתחול של ה-mysqld.

patael

New member
אני אוסיף שאלה על שאלה....

איך אני כבעל האתר יכול להקדים את ה ERROR ולהוציא ERROR ידידותי למשתמש, אני מדבר באופן כללי... כדי שהמשתמש לא יראה שגיאה שתגרום לו לחשוב: "כאן לא מקצועיים...." תודה

אמיר ט

New member
אוקי....

דבר ראשון, אתה יכול להוסיף: error_reporting(0); ואז לא יוצגו כאלה הודאות. דבר שני, תשתמש ב ´||´ על מנת לתת הודאות ידידותיות יותר, לדוגמא במקרה של MYSQL :
mysql_connect() || echo "Error Connecting To Mysql, Notify System Admin"​
אמיר

patael

New member
הכוונה שלי היא...

למשל הגדרתי שדה UNIQUE איך אני יכול לעלות על השגיאה ולהציגה בעצמי? כלומר להדפיס למשל... שם משתמש זה קיים במערכת נסה שוב. זו רק דוגמא איך אני יכול לחסוך לעצמי חיפוש ב DB כלומר אני לא רוצה לרוץ ולהשוות את שם המשתמש החדש , אלה כבר בהכנסה אני אתקן את המשתמש ע"י כך שעליתי על שגיאה אפשרית. ובכלל איך עושים זאת(לעלות על שגיאה לפני הקומפיילר)?

תמר,

New member
יש פונקציה לזה

בשם mysql_errno ו-mysql_error. לאחר ביצוע פעולה בודקים אם השגיאה גדולה מ-0, וזה אומר שיש שגיאה

patael

New member
אופס..

כלומר אפשר לדעת מה השגיאה? אני לא רוצה לתת הודעה כללית.

תמר,

New member
יש מספרי שגיאות

אני לא זוכרת איזה מספר השגיאה שאתה מחפש, אבל אתה יכול לנסות ולבדוק. דרך אגב - לא מצאתי (וכנראה שאין) תיעוד של מספרי השגיאות של Mysql.

למעלה