שגיאה בלי קשר...

ASP zone

New member
שגיאה בלי קשר...

Debug session started. Parsing Error: C:\apache\htdocs\showpage.php line 15 - parse error, unexpected T_STRING Debug session ended.​
והנה השורה:
XML = "<?xml version=\"1.0\"?>\n";​
מה הבעיה?

kensaggy

New member
ממממ...

משתנים ב PHP מוגרים ע"י סימן דולר ($) לפני שמם. לעוד מידע : http://www.php.net/manual/en/language.variables.php בהצלחה, חן.

matroz

New member
התנגשות עם xml

הסימן <? שפותח את שורת ה xml מוכר על ידי php כסימן לפתיחת קטע קוד. ישנם שלושה פתרונות 1. לשים \ לפני הסימנים. 2. להשתמש בגרש בודד למחרוזת ולא בגרשיים. 3. להוריד את התמיכה ב- short open tag - אבל אל תכנס לזה. מתי

kensaggy

New member
ממממ...אני חושב שלא הבנת משהו...

אני חושב שלא הבנת אותי...אתה מגדיר משתנה בשם XML ומכניס לתוכו את הסטרינג ההוא..נכון? אתה לא מגדיר את המשתנה (XML) בצורה טובה...צריך סימן דולר לפני השם.. יכול מאד להיות שיש לך שם פשוט שגיאת כתיב או שאני לא הבנתי..אבל תבדוק את העניין.. -חן.

ASP zone

New member
התחכמתי לו... זה בJS בתוך דף PHP

עשיתי:
XML = "<"; XML += "?xml...blabla";​
אבל עכשיו הוא עוצר איפשהוא בחיבור ולא עושה mysql_error

ASP zone

New member
אנשים זה בכלל לא בתוך קוד PHP

זה קוד בJS שהוא מצביע עליו כבר פתרתי את זה

matroz

New member
פתרון לשלישי

תפתח את קובץ php.ini שיושב בדרך כלל בסיסטם, תחפש short_open_tag ותשנה את הערכץ שלו . תאתחל את השרת שלך וסיימת.

YuvalCo

New member
אכן הבעייה היא

ה xml שאחרי טאג הפתיחה, ש PHP מזהה כשלו. מכיוון שמבחינת PHP, ברגע שכתבת ?>, היא מתחילה לקרוא את הכתוב ולהריץ את הקוד, הרי שמילה כמו xml שלא מבצעת כלום היא בעייתית, ולכן גם כתוב לך שהבעייה היא בכך שיש מחרוזת שלא אמורה להיות (והמחורזת היא ה "xml"). כמובן גם שאתה חייב לשים $ לפני שם המשתנה... מומלץ להציץ במניואל של PHP כדי לראות איך להריץ קטעי xml כחלק מה PHP.

למעלה