שגום !

tshornym

New member
שגום !

מה הקטע עם החיים שלכם אנשים ? כול היום סקס , סקס ,סקס ו...מין ! אין לכם בעיות אחרות בחיים ? אין דברים אחרים כמו "נמאס לי כבר מגואש ! רוצה פלסטלינה!" , "למה ליאון ואריק לא עושים אמבטיות בוץ?" , "למה רפיק לא מגלח את עצמו עם קצפת וכ"ו" . בעיה נוספת היא חפיפית הזמנים בין שידורי הסדרה "כנפיים" להתחלת y בלילה . בעיה נוספת - מתי הש.ח. של המריבה ? אין לי שום מושג על מה המדובר , הייתי עסוקה באותו זמן בגיחוכים על הצגת קורס טיס כביזיון מתמשך(איך דובר צה"ל אישר בולשיט כזה?). ואחרון חביב - אתמול שמתי לב לכך שיש נטיה לחשוב שבתולין זה מזה דבר עגום ועצוב . אז ככה ,אני בתולה בת 22 וגאה בזה ! ולא צריך לעשות כול דבר רק בשביל להיות כמו כולם או לעשות רק בשביל לומר שעשית .... סקס מלכתחילה נועד (וגם נראה לי הרבה הרבה יותר כיף) לאהבה ! תבלו !

Bishnet

New member
אהבה + וסקס =

עיסקת חבילה מצוינת!

liran b

New member
ממממ או קיי העלת נושא מעניין :)

שלא קשור לפורום :) הסדר כנפיים :) , בתור חייל בח"א .. הסדרה כנפיים זאת אחלה סדרה כסדרה לא כדרך הצגה של קורס טייס , אני חושב (בתור מש"ק בטחון שדה) שאי אפשר להראות את כל מה שלומדים בקורס טייס מפעת האנשים "הלא טובים" שצופים בה.. אם הבנת למה אני מתכוון. שנית זה דבר ידוע שקורס טייס הוא הקורס הכי ארוך והכי קשה (אם כי יש הסתייגויות לגבי הקושי שלו לעומת דברים אחרים) שיש בצה"ל , אז ככה שהסדרה לא הורסת כלום :) זה בערך כמו הסדרה טירונות אותו חרא :) עכשיו למה דובר צהל אישר לשדר את זה? כי הלווווו עוד פירסום לקורס?? למרות שזה הקורס הכי יוקרתי שיש בצבא , התפקיד הכי יוקרתי אז עוד פרסום , ומה רע גם לראות איך חיים טייסים :) גם אם זה לא נכון ? :) ובקשר לוואי בלילה .. מישהו יכול להגיד לי איזה מריבה הייתה , לא יוצא לי לראות את התוכנית של הבנים כי יש כנפיים ואחרי זה אני עייף (בצבא...) ואני לא רואה אותה.

tshornym

New member
../images/Emo39.gifבט"ש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה המצב גברבר חסון עם מדים אפורים ? אז ככה , אני כבר שירתתי את ח"א בתור מדריכה בבה"ס לטיסה (עד לפני שנתיים לערך) וזה מרגיז אותי לראות שהקורס הזה מוצג כדרמה וטלנובלה . החיים שלהם קשים , למרות שכמו שאתה אומר יש יותר קשה (לא הסתרתי מפרחי הטיס שהדרכתי מעולם את חיבתי לחי"ר) ובמיוחד החיים באוניברסיטה הרבה הרבה יותר קשים .... אבל , אין טעם להתווכח . מזל שצאתי סופסוף מישהו נורמלי בפורום שאינו בן 13 ויש לו חיים מעבר. בט" זה נקודה מעניינת ונוסטלגית כי עשיתי המון תורנויות ש.ג. ותמיד בט"ש נמצאו בכול מקום וזמן כדי להעביר את הזמן . עלה והצלח !!!!!!!!!!!!!

tshornym

New member
מוצ´ו סורי !

סליחה סליחה ושוב שליחה ! רק אתמול ראיתי את השם שלך המתנוסס בגאווה דווקא בסוף הדף ורציתי לומר שאיתי בכיתה לומד גם כן גיא לוי , רק שהוא בן 23 ... לא נורא , הבדל של עשור .... אתה לא תינוק , אבל תסכים איתי שגם לא בן 23... כמו שאני לא בת 33...(מזל). אבל צודק, יש אנשים בוגרים מגילם , אז מגיע לך - קבל התנצלות ..

למעלה