שב"ש לכולם..

number 47

New member
שב"ש לכולם..

השאלה שלי היא מה הקריטריונים המועדפים לתואר שני בארה"ב ומה נלח יותר בחשבון על פני מה? GRE TOEFL GPA האם מתחשבים בכך ש-GRE של סטודנט זר יהיה בהכרח נמוך משל סטודנט מקומי?

Taliy

New member
והנושא הוא?

זה משתנה עבור כל ביה"ס, וכן לוקחים בחשבון שהחלק המילולי יהיה נמוך יותר מזה של סטודנט אמריקאי. כמובן שתלוי מה יהיה הנושא שלך.

number 47

New member
מדעי החברה, זה מצחיק...

הGPA שלי מבר אילן הוא 3.3 בערך, האנגלית השוטפת שלי, טובה כמו של כל אמריקאי. השפה המקצועית, היא טרמינולוגית, זהה בכל מקום. ה-toefl שלי יושב על ה240 בערך, שזה לא רע, רק ה-gre מהווה בעיה. החלק המילולי פשוט קבר אותי.

Taliy

New member
טופל 240 יכול להיות בעיה

כיוון שבחלק מבתי הספר דורשים לפחות 250 וחיבור מעל 4.5. בתי הספר לוקחים בחשבון שהGRE לא יהיה מבריק , בכל זאת אתה לא דובר אנגלית כשפת אם, ותאמין לי יש הבדל גדול בין אנגלית מצויינת לאנגלית כשפת אם. בעיקרון הטופל מפצה על הGRE. הכי קל יהיה להיכנס לאתר של בתי הספר שעניינו אותך ולבדוק את התנאים שם.

number 47

New member
אני לא מתכוון להרשם לפרינסטון..

אני חושב שטופל 240 או אפילו 220 יספיק בהחלט שם. הם רוצים GRE מעל הממוצע,כלומר מעל ה-50 אחוז. דרישות טופל שם היא מעל 550, מוזר, כי אני יודע שהציון נגמר ב-300, יש למישהו מושג מה זה? מצחיק, אבל למזלי, המאוניברסיטה שבה עשיתי את התואר הראשון שלי בארץ, היא בעלת שם עולמי בתחום הזה. אני גם עוסק בחיי היום יום בתחום אותו אני מתכוון להמשיך ללמוד, גם נקודת יתרון לדעתי.

Big Air

New member
550 מתייחס לציון במבחן בכתב. ישנם

ארצות שהמבחנים לא במחשב. אני לא יודע לאיפה אתה מנסה להתקבל אבל למיטב ידיעתי הציון לא בשמיים. בכל מקרה בהצלחה

lior 30 rg

New member
ציון לא בשמיים...

אתה מתכוון לציון שלי או לציון הנדרש בבחינה?

Big Air

New member
שלך. אבל אני לא זה שקובע אם תתקבל

או לא. הכי טוב שתתקשר למחלקה של האוניברסיטה ותשאל מה המינימום. אני חושב ש 550 במבחן ידני גבוה יותר מ 240 במבחן הממוחשב

Taliy

New member
צור איתם קשר

ותבקש לדעת מה דרישותיהם לגבי CAT שזה הטופל הממוחשב. תשאל באותה הזדמנות על הGRE. ה-50% מתייחס לציון הכללי או לציון של המילולי?

למעלה