שב"ש לכולם...

שירז**

New member
שב"ש לכולם...

חדשה כאן ולא ממש בתחום שהפורום מייצג. קפצתי להגיד כמה מילים . כל הכבוד על ההתמדה. היושר. וההכוונה שאת מנסה לעשות עם שאר החברים שמבקרים כאן . ללא ספק המקום יכול לתרום לא מעט לאלה שהפורום יכול לתת להם מענה..אולי אעשה הסבה מקצועית?... הרי החייים יכולים להיות משחק . המשך ערב נעים לכולם

הם לא רק יכולים להיות...

הם באמת כאלה. אבל די עם הפלסף באמצע הלילה. ברוכה הבאה.

actress

New member
ברוכה הבאה שירז את מוזמנת תמיד../images/Emo140.gif

והסבה מקצועית תמיד אפשר לעשות וגם אפשר להשתתף בדיונים וגם לעסוק במה שאת עוסקת וכמובן לקחת סדנאות מהצד ועדיין לשוחח על כל הקשור באומנויות הבמה.

dalitush

New member
אוי שלום!

הסאוה מקצועית זה דבר נחמד! תמיד אפשר לעשות... ואנחנו כאן בשבילך...(חח נשמע כמו קו תמיכה) וברוכה הבאה כמובן אז..אולי תתני קצת יותר פרטים רק אם את רוצה גיל? מקצוע? מאיזה אזור את?

שירז**

New member
את רוצה לדעת עלי יותר?

בואי לפורום התמכרות לאינטרנט ".. יש לך שאלות?. יש שם תשובות . רוצה לדעת?.... חפשי שם אז ניפגש שם?... ולגבי הסבה מקצועית האמת עשיתי יותר מדי הסבות לכן כרגע אני במקום אחד. אולי בתור תחביב לא רע. ואפילו יכול להיות נחמד.

שירז**

New member
ac.... מבולבלת עכשיו

עברתי על חלק ממהודעות כאן ומה אני רואה?.. שמנהל אותו גבר בגיל ה50- ובפורום התמכרות את/ה כותב/ת בלשון נקבה. וזה קצת בילבל אז אולי תעשה סדר?...ותגיד לי לאיזה גוף עלי לפנות? זכר/נקבה/ ואם זה נקבה מי זה .?.....שמופיע בראש רשימת ההודעות של הפורום? תודה.

הסבר:

בעקרון, את הפורום הזה התחיל לנהל אורי לווינסון, שהוא אכן בסביבות גיל 50. היום, מכל מיני סיבות, אורי לא יכול לנהל בעצמו את הפורום (לפי מה שהבנתי זה בגלל הצגה שהוא משחק בה ושלוקחת לו חלק גדול מהזמן) ולכן הוא גייס את actress ידידתנו לעזרתו בניהול הפורום. קפיש?

actress

New member
זהו מחקתי אותו כי גם ככה הוא לא פה

יותר אז אין טעם להשאיר הודעת מנהל ושיראו אותי ואני חס וחסה בת 50 יש לי לפחות 3 עשורים עד אז...

למעלה