שב הים מזעפו

jekiamir

New member
שב הים מזעפו

ושב הים - החליק קמטים, סירק בלורית של קצף. ברסיסים פיסל צוקים. עיגל זיזים של מצוקה. ענד על לחיי צדפות, נבגי אצות, דגלי כניעה, לאות, כי סערו רגע. עיגל במשברים בחסד ובמשובה, פיסות אריג-חיים , שאיש נוגה, טווה. לו רק אני ים- ספוגת רוחות ומלח, אחבוק ברוך סלעי חיי, -- כי שב הים מזעפו.

לג'קי החביבה ../images/Emo141.gif

זה מזכיר לי את הסרט אומדיאוס מוצרט, אני כל כך עומד חסר אונים לכתיבה כל כך יפה, והקינאה חונקת אותי בעוצמה ומכאיבה לי, ואזה כייף לי לקרוא אותך, כל כך עשיר בדימויים, דימויים כל כך יפים שתולשים את ליבי ממקומו ומשארים אותי נייח ופשוט. מאוד אהבתי, זה נורא מרגש עבורי. שיהיה לך שנה טובה, מלאה בדברים טובים כמו שאת אוהבת, מאחל לך שנה שבמסגרתה תצליחי להחזיק ולעטוף את אותם סלעים. תשמעי תודה על העושר שאת מציפה איתו אותי. באהבה ממני,

jekiamir

New member
סייח , איש מקסיפ כל זה בא לי מהליכה

לאורך חוף הים. אהבתי את דרך ההגשת המילים שלך. כנות, אהבה לטבע, רגישות. מה אוסיף ומה אדבר. התברכתי אם אתה אחד מקוראי. חיבוק של רסיסיםים ומלח מלווה בציוץ שלגדים- יש כאלה לאורך החוף.. גמר חתימה טובה. נפגש על המרקע במילים. שלך אפרת-בתיה

אורמור

New member
איזה כיף של שיר מפוייס

ושב הים מזעפו שכחה הסערה עכשיו הזמן של השקט של הנחמה הזמן המפוייס איזה יופי הלוואי... גמר חתימה טובה לך אישה של שפע המשיכי לנבוע הגירי אותך החוצה עם כל היופי הזה אור (ואני יודעת שאת שם ומודה)

ליידילי

New member
אכן

חותמת על דברי אור, ועל דברי הסייח. יופי של דימויים. יופי של שיר. היו ימים שבהם היו מלחמות בפורום הזה, כי היו מי שסברו שאין הוא המקום לשירים. נחמד שהמלחמות חלפו והשירים ישנם.

flower45

New member
ג'קי השיר הזה שלך פשוט מקסים

כל פעם כשיהייה לך שוב עצוב תהיי רגע לים של כחול ורוגע הכתיבה שלך מרגשת ונהדרת

jekiamir

New member
הגשת לי בדבריך את פרח היום ואפשר

להתחיל מחדש. תודה על מילים חשמות מודה לאל אם הן מצליחות לגעת. וומבקשת שיזרע בי עוד שאוכל להעלותם על הניר או הצג גמר חתימה טובה אפרת-בתיה

שיר נפלא ../images/Emo51.gif וכתיבה וחתימה טובה

לאור ולכל מי שעדיין פה מאז ימים רחוקים.

jekiamir

New member
איזה יום נפלא יש אם הצלחתי לגעת רק

על ידי מילים? מה עוד אוכל לבקש? שהמעיין לא יתם תודה על המילים לכל המשובים שקבלתי

למעלה