שבת.

שבת.

איך אתם כ"כ אמיצים? הלוואי ויכולתי לדעת! עצם היותי שמנה סוחט ממני כל טיפת ביטחון שקיימת בחיי. זה השתלט עלי וחסם אותי. אני כבר לא עושה כלום. לא מעיזה לנסות.. איך, איך אתם מצליחים להיות כ"כ בטוחים? המשקל מלווה אותי בכול דבר דאניעושה בחיים, העבודה, החברים, הלימודים, טיולים, יציאות- הכול! בכול דבר שאני עושה (ולאחרונה אני כמעט לא עושה ) המשבה של -"את שמנה!" לא עוזבת אותי, וזה מתסכל, זה מעייף אני מנסה בכול כוחי לרזות, אבל אוכלת כדי לא לעשן, ומעשנת כדי לא לאכול. עדיף לעשן. לאחרונה אני אפילו לוקחת משלשלים. רק לרזות מוזר לי עם הפתיחות, אני כ"כ משתדלת להימנע ממנה. אתם מקבלים אנשים שלא "מאושרים" עם עצם היותם שמנים? אני מרגישה אני מאושרת רק כשאני מכחישה, מתעלמת.. (מעשנת) **קשה לי, וטוב לי, וזה בא גלים גלים**

אנחנו מקבלים ועוד איך!../images/Emo24.gif

יש לי משהו לחדש אותך- שמן נשאר שמן בראש לנצח, דיאטה לא פותרת את תסביכי חוסר הביטחון או הקבלה העצמית שלנו בחברה או לעצמינו. על כן עלייך לעבוד על עצמך ולנסות לקבל את עצמך בין אנשי העולם, בבילויים, בחיי חברה, בהנאות, בכיופים. יש מיליארדי אנשים בעולם, אף אחד לא מושלם וכולם חיים באותו כדור עולמי אחד ומשתדלים להנות מהחיים כי הם קצרים. אני ממליצה לך להישאר בקירבנו ולאט לאט דברים ישתנו בחשיבתך לגבי עצמך ולגבי החיים ובקבלה ואולי אף באהבה העצמית שלך כלפי עצמך, את תראי את החיים בזוית אור שונה וחיובית הרבה יותר, הייתי ממליצה לך מאוד גם להגיע למפגשי הפורום ולראות ולהכיר עוד אנשים שמנים בעולם שיודעים להנות מהחיים, ובמפגשים שלנו בהחלט נהנים מהחיים
בהצלחה
אפרת

מתוקה ../images/Emo24.gif

מחבקת אותך ומאחלת לך שתמצאי את הדרך לאהוב את עצמך , תתרכזי בך ולא בסובבים אותך .

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לרוב האנשים כאן האומץ והכח באים מהפורום הזה. כמובן שלא קל להיות שמן, אבל צריך לדעת ששמן זה רק עניין חשיבה. אז המשך שהות מהנה בחברתנו ונשמח לראותך כאן משתתפת בשרשורים.

למעלה