שבת ...

mich78

New member
שבת ...

בשבוע שעבר בבית התעורר שוב ויכוח על נושא הניצול המשפחתי... (הם מתקשרים אליך רק שהם צריכים משהו
לא חדש לי, רק שזה מאוד מפריע לבן זוג) כאמור לאחר הבהרת עמדות וליבון עניינים, הגיע לו סופ"ש נוסף, אחרי חודש שלא הלכנו
התלבשנו והלכנו להורי לארוחת שישי... הכל זרם עד שעלה נושא החתונה ושוב הביקורות של הורי .. למה אתם לא סוגרים, למי אתם מחכים, הועלו טונים מכל הכיוונים .. והנושא הושתק יפה ברגע שאמרנו שאנו פועלים על פי התקציב שלנו ולכן לוקח לנו זמן לסגור דברים
זה פועל בכל פעם מחדש .... בקיצור אחרי ארוחת הערב , אחי ובן הזוג שיחקו שח-מט, לפני שהלכנו אחי רצה להראות משהו במחשב ואחותי ישבה וגלשה, התעורר ויכוח בין אחי ואחותי, הטונים עלו גבוה לשחקים, אמרתי לבן הזוג, יאללה אנחנו הולכים, קמנו ללכת, כשאבי מנסה להרגיע את הרוחות בחדר.. בלי לחשוב פעמיים התקדם לכווננו ואמר... "אולי תלכו אתם רק עושים באלגן פה" הייתי בהלם, אבא שלי פתאום קלט מה הוא אמר, רק שאני תפסתי את בן הזוג אמרתי להתראות והלכנו ... אם הייתי אומרת משהו הוא היה אומר לי זה נאמר בצחוק ... כמו שאמרתי באחד השרשורים לעיתים לא צריך לשמוע דברים, אלא רק להרגיש ולדעת שהם קיימים, וכמו בכל פעם, לשפ נגיע בחודש הבא

alona 9

New member
הנושא הושתק

צעד אחד קדימה,יתכן ויחשבו שנית לפני שיעלו את נושא החתונה. אני מבינה שלא נעים לך מפני חברך מהצורה שבה מצטיירת המשפחה שלך,(צעקנים ,ווכחנים,ו"יציאות "של אביך שאינן במקום.)לא בטוחה שאם תשבי עם אביך ותסבירי לו כמה המשפטים הללו פוגעים בכם יכול לעזור.. מה שכן יותר קל להסביר לחברך שזו המשפחה שלך,עם וויכוחים או בלי...עם צעקות או בלי..אני חושבת שברגע שזה יפסיק להפריע לו זה גם יפסיק להטריד אותך..הוא הרי יודע עם מי הוא מתחתן,הוא גם יודע מה דעתך על המשפחה, אז להגיע אליהם פעם בחודש,לצאת מידי חובה,כדי לא לנתק לגמרי את הקשרים עדיף בעיני.. אני כותבת את זאת מתוך קריאתי אותך לאורך כל הדרך מאז נולד הפורום,מתוך הבנתי שמאד קשה לשנות את משפחתך לאחר סיטואציות לא קלות איתם.. יום טוב לך

m i t a l y

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת... ../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה שלך אלונה... mich, שמחה לקרוא קצת יותר אופטימיות והשלמה בין מילותיך...
גדול ממני... מיטלי

למעלה