שבת...

שבת...

אחרי קרוב לחצי שנה שלא שמרתי שבת (ותחשבו שאני דתי מלידה), השבת אני הולך לשמור שבת... יש לי כמה סיבות לזה.... אבל הסיבה העקרונית זה.... מתי שהייתי בפולין אז סיפרו לנו על יהודים בשואה ששמרו תורה ומצוות בתוך מחנות ההשמדה.... ואז הלכתי ודיברתי עם רב נורא נחמד שהכרתי שם, הרב עדי פלאח, ושאלתי אותו, למה לעזעזאל אנשים שיודעים שנשאר להם יום יומיים לחיות, למה הם שומרים תורה ומצוות, והוא ענה לי כמה תשובות, אבל הוא גם אמר לי, שזה נותן תקווה, המצוות הם חלק מחיי היומיום של היהודי, והם בעצם נתנו להם שם תקווה ברגע שלא היה להם תקווה... ואתמול החלטתי שאם הם שמרו על מצוות מי אני שלא ישמור על מצוות... אז נכון שאני לא חוזר להיות דתי כמו פעם, אני לא מתפלל ועוד כל מיני דברים, אבל שבת, זה איזה דבר יהודי רישמי כזה..... כל גוי יודע מה זה שבת בשביל היהודים, ולכן אני חש צורך לשמור שבת... בכל מקרה, אני מקווה שזה יצליח, זה יהיה מוזר..... ד"א גם שיר החליטה השבת לשמור שבת..... אז שבת שלום ומבורך לכולם!!

בהצלחה חומד..../images/Emo165.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

שבת שלום
שיר,גמלך..

tanya666

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo63.gif

ושיהיה לשתיכם בהצלחה.

SavageGirl1

New member
גמני חשבתי כמוך....

שיהיה בהצלחה השבת! (ב2 המובנים...מקווה שתבין
)

shiroosh999

New member
תודה אבל... ../images/Emo85.gif

נשברתי באמצע..
פשוט קשה לי.. באתי מבית חילוני.. ולראות את כולם רואים טלוויזיה, מחשב, לכתוב דברים, לומדים, נוסעים, היה לי ממש קשה... אז מצטערת.. פשוט אין לי כוח רצון חזק כמו לאחרים. גם לאנשים מבית דתי, זה יותר קל.... כי הם כבר רגילים והאנשים שמסביבם גם שומרים שבת. אבל בשבילי חצי שבת זה הישג גדול, בלי טלפונים וחשמל וכו'...

למעלה