שבת!

DanieLushka

New member
עייפווווווווות.

חזרתי מהחד"כ.. אימון אינטנסיבי מאוד, בא לי לישון לנצח. וסעמק יש לי סימן כחול ביד מבדיקות דם שהיו לפני שבוע וזה לא עובר. wtf?! בחיים לא היה לי סימן כחול מבדיקות דם. |:

DafnOosh1

New member
מחקתי את החשבון שלי

בפייסבוק. נראה לכמה זמן זה ישרוד
.

DafnOosh1

New member
הם לא, אבל

אני דיי משוכנעת שלסגור את החשבון שלך בפייסבוק יכאב פחות מלהתאבד.

תמונות, קשרים, ובעיקר רכילות!

סתם נו, אבל תמונות וקשרים עם אנשים, והאמת שזה פשוט לא מזיק...

DafnOosh1

New member
למה סתם? זה בייחוד העניין הרכילותי...

כמו גם הדחף של אנשים להֵרָאות בכל מחיר, והמציצנות. זה באמת לא מזיק, וזה גם משעשע והכל ומבזבז לך את הזמן בצורה מוצלחת, אבל כמה תמונות של אנשים שיכורים בבורגאס (נגיד) כבר אפשר לראות? זה נכון שפייסבוק יכול להיות כלי נהדר ליצירת קשרים, אבל רק במידה ויש עניין בזה. כנראה שאני לא דוגמה, אבל לי אין הרבה עניין ביצירת קשרים עם אנשים שלמדו איתי אי שם בכיתה ג' ושסביר להניח שכשיעברו לידי ברחוב אפילו לא אטרח להגיד להם שלום (ולגבי החברים האמיתיים שלי הקשר הוא לא תלוי פייסבוק). זה גם לא בהכרח אומר שאני לא אפול לשם שוב. כי אחרי הכל זה מסקרן לתצפת אחרי אנשים, ובגלל הקידמה, ופשוט כי אי אפשר שלא ליפול לזה (ובייחוד כי אני מכורה לפארם ויל וזה ממש עצוב).

סתם כי אלה לא הסיבות, לא סתם כי זה לא המצב

ברור שיש מציצנות. פייר, משעשע אותי לראות ששני אנשים מהשכבה שלי are now in a relationship. אם זו מציצנות then so be it. לא מעניין אותי לראות מה 90% מהחברים שלי בפייסבוק עושים, אבל זו כן דרך לשמור על קשר עם אנשים שנחמד וכיף לדבר איתם, גם אם כנראה שהם לא יהיו החברים הכי קרובים שלי בעולם. כן, עם החברים האמיתיים אני יכול לשמור על קשר גם בלי פייסבוק, אבל סה"כ אני באמת לא רואה את הנזק בזה. אם התמונות של אנשים שיכורים בבורגאס מפריעות לך, את באמת לא חייבת להיכנס לאלבומים. הפייסבוק עבורי הוא לא כלי ליצירת קשרים חדשים כמו שהוא כלי לשמירה על קשר עם אנשים קיימים שהיה לי איתם איזשהו סוג של קשר (בעיקר אנשים מהבצפר) והייתי רוצה לשמור עליו.

The Bell Jar

New member
גם אני עשיתי את זה.

נמאס לי כבר מהאתר הזה. סגרתי לפני שבוע וחצי ככה. נראה כמה זמן אני אחזיק... האמת היא שלא כ"כ חסר לי, בינתיים. נמאס לי כבר לראות את הפרצופים של אנשים מביה"ס
כשאהיה במסגרת חדשה בחיי אני מניחה שאפתח חשבון חדש.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif :))))

אתמול אחרי שחזרתי מהבסיס..דפקת מה זה שינה
, ואחרי איזה כמה שעות שינה אני קולטת את חן בחדרXD הוא הפתיע אותי חחחחח שמחתי עד השמיים בערך. חיבוקיםנישוקיםהתרגשות
אח"כ בערב נסענו ללהבים למשפחה שלו וזה, הכרתי אותם והכל..ונשארתי לישון אצלו:) והיה מדהיייים
, ישבנו גם על בקבוק יין...ונרות
, הייתה אחלה של אווירה. קמנו באיזה 4 בצהריים,כי הלכנו לישון באיזה 5 נראה לי..ונסענו לאיזה יער עם הכלבים שלו..ועשינו שם טיולון קטן.. היה כיף:] יותר מאוחר נסענו לקמפאי, ואכלנו מלא סושי
, ועכשיו אני בבית...אחרי שלא הצלחתי לשכנע אותו שישאר לישון אצלי. אוף;[ תכף מתחילה לארגן תתיק למחר... ואז בטח לישון או משהו.

Snow fairy

New member
חזרתי מרומא!!!

היה חםםםםםםםםםםםםםםם אבל גם כיף חיים, תמונות אם יהיה לי כוח מחר

למעלה