שבת תנועה

שבת תנועה

אנשים, יש לי מילה אחת: מדהים
באמת היה ממש כיף, חוויתי, ומה לא. תודה לכל הרכזים שבאו איתנו, לכל המדריכים שהיו ותודה אישית לנועם וליהי, היה פצצה להדריך איתכן! שבוע טוב

נ ו ע ם ד

New member
שבתנועה

הייייייייי אני מצטרפת לתודות של נועה. ממש נהניתי, ובאמת היה מ-ד-ה-י-ם!! ונועה וליהי- גם לי היה ממש כיף להדריך איתכן! תודה! שבוע טוב נועם

lasl

New member
שבתנועה!!

היה לי כל כך כיף שוב לפגוש את כולם וכל כך נהנתי להדריך!!! יעל, יפתח, תמר, מתן, איה ואמיר היה לי ממש אחלה אתכם! וגם מיכל ואיתי הייתם סבבה של רכזים! מה עוד אפשר לומר? המעמדים היו מעולים, הטיול היה נפלא והחניכים מלאכים קטנים!! פשוט כנס מוצלח ! (ומצחיק למדי...) חג שמייח!

hadark2

New member
שבתנועה

היי, זאת הדר כץ משכבת ח'... השבתנועה הייתה אחד המחנות של תל"ם שיותר נהנתי בהם, מדריכות [ורכז] מצויינים, ומה לא? אז רציתי לומר תודה רבה לכולם, היה ממש טוב!

ohadsh15

New member
היה פשוט מדהים!!!!

בשבילי זו הייתה פעם ראשונה שאני מדריך ופשוט לא יכולתי להפסיק להנות. כשאנשים סיפרו לי איזו פריווילגיה מדהימה זה להיות מדריך לא תארתי לעצמי עד כמה הם צודקים. אם כל הכבוד לימי החניכות שלי (ויש אינסוף כבוד), הדרכה זו חוויה בלתי נשכחת שתשאר אצלי להרבה שנים. הידיעה שאתה מצליח לגרום כיף לבני אדם אחרים שאתה בקושי מכיר פוט בלתי ניתנת לתיאור. בשבילי השיא הגיע כששני חניכים שלי ביקשו ממני להדריך אותם גם בטיול פסח- הרגשתי על גג העולם. הייתה לי את הקבוצה הכי טובה שיכולתי לבקש (עדת ו' שולטים! חחח...) והדרכתי עם אנשים מדהימים- שחר, גיל ואור היה לי העונג והכבוד להדריך איתכם. השבת כולה הייתה הצלחה מסחררת ונהניתי בה כמו שלא נהניתי כבר הרבה זמן, ובטח שמפעילות של תל"ם. להתראות בכנס שכב"ג וטיול פסח.

למעלה