שבת שרון

Brombit

New member
שבת שרון ../images/Emo265.gif

שיר או שירי השבוע של להקת המטאל/רוק הסימפוני WithiN TemptatioN: שירים של אחרים: מוזיקאי/ים או אלבום צלילים: הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: מה אתם מתכננים / מייחלים / חוששים לשבוע הבא: ספר / סרט / סדרת טלויזיה: מאכל: משהו שהצטרף אליכם השבוע (=התחדשות): ציטוטים: משהו שלמדתם/גיליתם השבוע: ~תמונה~

Brombit

New member
אני ../images/Emo267.gif ../images/Emo115.gif

יצא לי אצל המטפלת החלופית שאני כמו צב, ואני זורמת. אולי אני אאמץ אותו שיר או שירי השבוע של להקת המטאל/רוק הסימפוני WithiN TemptatioN: נראה לי שלא יצא שירים של אחרים: Sonata Arctica - Zeroes Muse - Overdue After Forever - Face Your Demons Nightwish - Deep Silent Complete Tristania - Angellore מוזיקאי/ים או אלבום צלילים: לא באמת היו. הדבר הטוב של השבוע: צחוקים עם אחותי הדבר הרע של השבוע: החיים האלה מה אתם מתכננים / מייחלים / חוששים לשבוע הבא: תאורית נהיגה, המשך חיפוש איפה להתעסק בצמחים (יש משהו בשביל אוניברסיטה, לא יודעת אם זה מתאים להלך הרוח שלי...) ספר / סרט / סדרת טלויזיה: מגוון סדרות תעודיות של "שוטרים ורוצחים" ב-Zone Reality: ~מילה~ Final Justice, Crime (...) Australia, Unusual Suspect מאכל: פסטלים ומרק מחדר האוכל הקיבוצי, פסטה משהו שהצטרף אליכם השבוע (=התחדשות): כלומוש (החיפושים אחר התכשיט נמשכים...) ציטוטים: אולי יש ואני לא זוכרת, כתבתי בבית משהו שלמדתם/גיליתם השבוע: [מהסדרות-] אנשים יכולים להיות *ממש* מוזרים כשהם עושים פשע ומנסים להסתיר את זה ~תמונה~ אין לי פה

תענווווו!../images/Emo88.gif

אני אענה מרוכז על השבועיים בסופ״ש הבא, זה כאב תחת לכתוב הודעות מהאייפוד, ועוד מתוסבכות כמו סופ״שארון

CoralP

New member
חחח גאוני../images/Emo181.gif

(השבת שארון) שיר או שירי השבוע של להקת המטאל/רוק הסימפוני WithiN TemptatioN:
שירים של אחרים: Gackt - ever מוזיקאי/ים או אלבום צלילים: GACKT הדבר הטוב של השבוע: בראשון-שני ישנה אצלי חברה, ובשישישבת נסעתי לישון אצל חברה. [2 חברות אחרות, אבל שתיהן מהרצליה
] הדבר הרע של השבוע: אמאשלי מה אתם מתכננים / מייחלים / חוששים לשבוע הבא: שטויות עם העבודה... ספר / סרט / סדרת טלויזיה: הסדרות הקבועות שלי :) מאכל: פסטה משהו שהצטרף אליכם השבוע (=התחדשות): בושם חדש
ציטוטים: "את בת 18! את יכולה לשתות בלי להרגיש שאת עוברת על החוק או משהו כזה!" "החשב"ז"
משהו שלמדתם/גיליתם השבוע: הייתי בפאב בפעם הראשונה ושתיתי עם חברה

Brombit

New member
נראה לי שמישהו כתב פעם לפני את הכותרת הזו ../images/Emo3.gif

yael627

New member
גם אני הייתי בפאב לראשונה השבוע ../images/Emo6.gif

High-five! שתיתי בירה ממש מוזרה שנקראת קוזל XD בהתחלה היא הייתה מזעזעת אבל אחרי כמה דק' זה הפך לטעים יותר 0.0

CoralP

New member
עד כה שתיתי../images/Emo181.gif

רק גולדסטאר וטובורג. טובורג גם רגיל וגם אדום! [לא בערב אחד, במהלך חיי...
] לא ניסיתי/שמעתי על קוזל. לול.

yael627

New member
כשאמרתי לבחור מהתחקיר

ששתיתי רק בירה אחת ולא עישנתי סמים הוא אמר לי ללכת למנזר
אני לא אוהבת אותו;; may him break a leg.

CoralP

New member
אבל הוא בכל זאת שאל אותך../images/Emo181.gif

20 פעם על הסמים?

yael627

New member
כן! ../images/Emo6.gif

זה יכול להוציא אדם שפוי מדעתו... [זה לא אומר שלי יש דעה לצאת ממנה
]

גם אני הייתי בפאב השבוע

אבל לא בפעם הראשונה
מקום נחמד דווקא, היה סבבה. לקחתי סיידר אגסים עם ממש מעט אלכוהול אבל הרגישו אותו בכל אופן אז זה לא היה מדהים =\ ובירה זה מגעיל XD

yael627

New member
באיחור ../images/Emo9.gif

מוזיקאי/ים או אלבום צלילים: האלבום החדש של קמלוט
! הדבר הטוב של השבוע: - הדבר הרע של השבוע: כולם היו בצבא ונותרתי גלמודה בודדה וערירית
מה אתם מתכננים / מייחלים / חוששים לשבוע הבא: תחקירים וסווגים מטעם הצבא;;; ספר / סרט / סדרת טלויזיה: ספר: מבוא לפסיכואנליזה- 1972
, סרט: האמיצה [הסרט המושלם ביקום
], ועל טבעי ^^ מאכל: שוקולד? :X משהו שהצטרף אליכם השבוע (=התחדשות): מתנות יומולדת אני מניחה
שרשרת, 5 דיסקים ופלטת איפור יפה *-* ציטוטים: In order for the light to shine so brightly, the darkness must be present." - Francis Bacon." משהו שלמדתם/גיליתם השבוע: אנשים שיכורים שיושבים בתוך פאב זה מטריד.. ואפילו משעשע כשאחד מהם שם לחבר שלו טבסקו בבירה

CoralP

New member
ספרי לי על זה!../images/Emo181.gif

הגלמודה והערירית. הצבא לקח לי את כל החבריםםםםםםםםם ;( [נשמע קצת רע XD] ויש להם אלבום חדש?! ממתי?! :O (איזה דיסקים? :} )

למעלה