שבת שרון

Brombit

New member
שבת שרון ../images/Emo234.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Brombit

New member
לחיות ../images/Emo115.gif ../images/Emo267.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tarja T - Crimson Deep Tristania - Libre Dream Theater - Sacrificed Sons אלבום/אמן השבוע: Rasputina - Oh Perilous World דבר טוב שקרה השבוע: כלום :) דבר רע שקרה השבוע: גיליתי עוד אסון מאת בני אדם
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: להתקשר לקיבוצים (תכנית+חדרה) אתר השבוע: תפוז, כמו תמיד מאכל השבוע: לחם+חומוס+חצילים בסגנון בנגקוק (לפחות האריזה טוענת ככה) התחדשות השבוע: מכנסיים כחולים
לא כמו ג'ינס, ממש כחולים! ספר השבוע: נו, גם ככה לא נעים לי
סרט/סדרת השבוע: "דרך היהלומים". עושר ועוני בעסקי היהלומים תגלית השבוע =דבר רע שקרה השבוע ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: פינת רחוב ואני אשים את הסרטון גם פה- http://www.youtube.com/watch?v=D85yrIgA4Nk&feature=related עני ומבסוט, יִשר כח

בא לי עוד יום שבת..

שיר/י השבוע של ווית'ין: שום דבר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני רמיקסים לשירי פופ שאפילו הפתיעו אותי כמה כיף לי לשמוע את זה
אלבום/אמן השבוע: הרבה דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע בסדר לא משהו מיוחד. אה בעצם הייתה חתונה של המ"ע הקודם שלי בצבא והיה מטורףףףףףףףףףףףףףףףף!!! דבר רע שקרה השבוע: כנל.. לא משהו מיוחד ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: מחר יש לי יום הכנה לתגלית וזה קצת מלחיץ אותי כי אין לי מושג מה יהיה שם
אם מישהו היה ויודע אני אשמח ממש לשמוע
אתר השבוע: עדיין, האתר החדש של וויט'ין
אני חייב להגיד שעד כמה שאני עדיין לא שלם עם העיצוב ועם הרעיון הכללי, זה הרבה יותר נחמד עכשיו שלא צריך לחכות 14 שנה לעדכון אלא יש כל הזמן דברים חדשים שם.. בהחלט שיפור. מאכל השבוע: אותה פיצה שסיפרתי עליה לפני כמה שבועות
סרט/סדרת השבוע: פרינג'... די אנשים למה אף אחד לא רואה את זה?
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

yael627

New member
סופ"שארון ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שום דבר ספציפי.. אלבום/אמן השבוע: Agalloch, Epica דבר טוב שקרה השבוע: סופ"ש עם קורלון בירושלים ^^ דבר רע שקרה השבוע: יותר מדיי. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לעבוד מלא ]: אתר השבוע: אתרים על נואטיקה.
מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ספר השבוע: הסמל האבוד *___* סרט/סדרת השבוע: שנות ה70, הנסיכה מונונוקי [
!!
] תגלית השבוע: - ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

CoralP

New member
מיאו../images/Emo54.gif|מדוזה|

למה ה
עוד לא באה?
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lady Gaga - Dance In the Dark אלבום/אמן השבוע: הסאונדטראק של הנסיקה מונונוקי *__* דבר טוב שקרה השבוע: מלא מלא מפגשים עם חברות, מסיבות גיוס כייפיות, ויעל שפילי באה לישון אצלי
דבר רע שקרה השבוע: אמא מטומטמת ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: סתם באסה שאני לא הולכת להופעה של לינקין פארק... אתר השבוע: דוויאנטארט. קיבלתי כמעט 200 פייבוריטס על תמונה שהעלתי ואני ממש שמחה
מאכל השבוע: פסטה, כרובית מטוגנת
סרט/סדרת השבוע: גליייייי! והמפץ הגדול, ואיך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי, וכל הרגילים שלי 3> תגלית השבוע: יש לי ארץ תיכונה ליד הבית!!!!!!!!!!!!#$^##^&$%# ציטוט השבוע: "תיכננתי לטוס לפרימיירה בלונדון, אבל ההיפוגריף שלי חולה והמפתח מעבר שבור, אולי תעזרו לי?" (ניסיון לזכות בטיסה ללונדון
)

CoralP

New member
אומייגאד!!!!!!!11111111../images/Emo187.gif

היא כן חזרההההההההההההההה!!!!!!!!!!!11111111111 הייתה לי הרגשה :') יאייייייייייייי

yael627

New member
XDDDDDDD

אני גם רוצה ארץ תיכונה ליד הבית! בואי נחליף ]: הנסיכה מונונוקי
XDD הציטוט

CoralP

New member
למה להחליף?../images/Emo187.gif

פשוט תצטרכי לבוא אליי יותר D:<

למעלה