שבת של משחק

שבת של משחק

הרעיון: יש פה הרבה שאוהבות, כמוני, משחקי קופסא. יש פה גם הרבה שרוצות להכיר אנשות חדשות. מאחר ובאופן רשמי התחיל האביב חשבתי להפגש בימי שבת בצהריים או אחרי הצהריים, ולשחק ביחד משחקי קופסא. הביצוע: כל אחת מביאה את המשחק החביב עליה- מונופול, טאקי, דמקה, שחמט, שש בש, דומינו ראלי, ומה שבא לכן. המקום: קבוע או משתנה, איפשהו באזור המרכז, שיהיה נוח להגיע ביום שבת בצהריים. זה יכול להיות בחוץ, או בבית של מישהי, או בכל מקום אחר בו יכולה להתאסף קבוצה ולשחק משחקי קופסא. מי שרוצה להצטרף מוזמנת לשלוח לי אימייל, או לכתוב כאן הודעה עם האימייל שלה. אפשר ורצוי להביא חברות שגם משוגעות על משחקי קופסא. אם עד שבת הקרובה נצליח להתארגן, המפגש הראשון יהיה כבר בשבת הקרובה. חג שמח לכולן
המייל שלי: [email protected] (ההודעה מפורסמת גם בפורומים אחרים, מי שרוצה מוזמנת להעביר את הידיעה הלאה) אפשר לשלוח גם מסר אישי כמובן.

התכונני- אנחנו אצלך בשבת הקרובה!

ויש לנו ים משחקים (בעיקר קלפים אבל לא רק) נדבר במסרים

oshkoshi

New member
רעיון מעולה אבל.................

מה קורה אם אלה שרוצות מאוד לבוא אבל לא נוסעות בשבת??? או שמאוד רוצות לבוא אבל הילדם אצלם בשבת ספציפית זו????????????? אולי מפגש במוצאי שבת על מנת להכיר את "אנשי הקופסא" ומשם יהיה אפשר לדרוך את הפעילות לרצון כולן מה דעתך????????

מעולה../images/Emo45.gif

בכיף צהריים פראק שמש, ילדים זה שמחה לא בעיה. הם יכולים לשחק ..... ואולי יהיו עוד ילדים, כך שיכירו חברים נוספים.

dify

New member
כמה הצעות:

1. אפשר להתחיל את המפגש בשעות אחה"צ ומי שלא נוסעת בשבת /הילדים אצלה וכד' תוכל להצטרף יותר מאוחר. מהיכרותי עם מפגשים כאלו- הם לרוב נמשכים הרבה שעות ושבת זה הזמן שבו נוח לאנשים להישאר בנינוחות הרבה זמן בלי לדאוג לעבודה מחר. 2. לגבי מפגש עם ילדים- אני מציעה לברר בפורום הורות הומולסבית אשר מתאפיין בדיוק בזה- לסביות והומאים שיש להם ילדים
יתכן שהם אירגנו מפגש, זו תהיה הזדמנות להכיר עוד ילדים של הקהילה :) דווקא נראה לי שמפגש של בנות 30+ שיתכן שלרובן אין ילדים ישעמם ילד ממוצע.

oshkoshi

New member
מסכימה

היי מבסכימה לגבי החלק הראשון לגבי הסעיף השני -כנראה לא הסברתי את עצמי. לא חיפשתי בידור והווי לילדיי. נהפןך הוא."בידור והווי" לעצמי,כאשר הילדים לא אצלי

אוקיי כמה עדכונים

קודם כל מומלץ לשלוח מייל ולהרשם לרשימת תפוצה. דבר שני- במקום אח"צ זה יהיה בשעות הערב- שבע וחצי. דבר שלישי- כרגע אני מבררת לגבי מקום מסודר. אצלי בבית אי אפשר- עדיין לא גרה לבד. . עדכונים נוספים יהיו במייל למצטרפות לרשימת התפוצה. דבר רביעי- יכול להיות שיהיה שיתוף פעולה עם חנות משחקים שתשאיל לנו משחקים. יום טוב לכולנו.

למעלה