שבת שלום הי פורום יקר, פעם ראשונה שאני נכנס לפה.. אני מתרגש! מה שלומכם? עפר
ע עפר אקזיט New member 27/1/07 #1 שבת שלום הי פורום יקר, פעם ראשונה שאני נכנס לפה.. אני מתרגש! מה שלומכם? עפר
ע עפר אקזיט New member 27/1/07 #14 אני שמח לשמוע מכם תודה רבה לכל מי שמשתתף בפורום הזה, זה מחמם את הלב ומרגש.
מ מ א י י ק New member 27/1/07 #3 עפררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif היי זה מיכאל אני ממש שמח שנכנסת אין עלייך!!!
עפררררררר../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif היי זה מיכאל אני ממש שמח שנכנסת אין עלייך!!!
ע עפר אקזיט New member 27/1/07 #30 רציתי לומר לך תודה המכתב היה מרגש מאוד, ותודה לעידית שהעבירה לי ונתנה לי את הזכות לקרוא אותו
מ מ א י י ק New member 27/1/07 #33 יאיי חח אני שמח שאהבת אותו../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif אני גם חייב לך תודה על זה שנכנסת לפורום של עידית לרשום לי תשובה למכתב
יאיי חח אני שמח שאהבת אותו../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif אני גם חייב לך תודה על זה שנכנסת לפורום של עידית לרשום לי תשובה למכתב
ת תמי LOVE שרון New member 27/1/07 #59 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מ א י י ק New member 27/1/07 #9 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אמרת לי במסן לכתוב שהוא לא ילך נכון?!!?!!? אז זה מה שעשיתי יאאאאאא תותייתתתתתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif אמרת לי במסן לכתוב שהוא לא ילך נכון?!!?!!? אז זה מה שעשיתי יאאאאאא תותייתתתתתתתת
S S t r a w b e e r Y New member 27/1/07 #17 לא הבנת אותי../images/Emo6.gif התכוונתי שתרשום לו הודעה כמו שרשמת למעלה?
R randu New member 27/1/07 #6 עפר,שבת שלום!../images/Emo24.gif ממש תודה שנכנסת. כולנו מתים עלייך ומאחלים בהצלחה אין עלייך. רן.