שבת שלום

אשבל1

New member
גם אני אוהבת את הלבד מאוד, אבל

כשיש ילדים אין ממש אפשרות להיכנס לנוהל שבת ולישון 6 שעות.......... אבל פעם זה היה באמת פתרון נהדר....

vered51

New member
שבת שלום

היי בנות, עבר שבוע לא קל בכלל אבל אני מקווה לימים טובים יותר
רציתי לאחל סופ"ש נעים ושבת שלום לכולכן ורד

שבת שלום לכולן!

עבר שבוע לא הכי נחמד.. אבל בסדר. חברה שלי התחתנה היתה יפה, מדהימה. וזהו, שיהיה לכן סופ``ש נחמד. מלא אור ואהבה.. אוהבת עדן.

MeWithoutU

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

חבר שלי בשמירות אבל מחר הוא יוצא לכמה שעות להיות איתי...
סוף שבוע כייפייייייי ונעיםםםםםם לכן
אוהבתתתתתתת
ג'ולי...

אשבל1

New member
מאחלת לך ימים טובים

וכשתרצי לספר נשמח לשמוע גם על הפחות טובים ולעודד.....

שבת שלום...

וסיפור קטן לשבת:
תמונה של שלווה
היה היה פעם מלך שהציע פרס שמן לאמן, שיצליח לצייר הכי טוב תמונה של שלווה מוחלטת. ציירים רבים ניסו את כוחם, אבל לשלב הגמר הגיעו רק שתי תמונות שמצאו חן בעיניו של המלך, והיה עליו להחליט מי מבין השתיים תזכה בפרס. התמונה הראשונה הראתה אגם שקט ורוגע. פני האגם הבהיקו כמו מראת קריסטל וההרים המקיפים אותו השתקפו במים. השמיים ממעל היו תכולים ובהירים, מנוקדים בכתמי לבן של ענני צמר. מי שצפה בתמונה, חשב שזה המראה המושלם של השלווה. גם בתמונה השנייה צויירו הרים, אבל אלה היו חשופים וטרשיים. השמיים קדרו מעל, וגשם זלעפות ירד בין הבזקי הברק המצוייר. במורד ההר שצף וגעש מפל מים אדיר. לא היה זה מראה שליו כלל וכלל. אבל, כשהעמיק המלך להתבונן בתמונה במבט בוחן, ראה שמאחורי מפל המים בחגו קטן בסלע, צמח לו שיח ירקרק קטן. ועל השיח בנתה אמא ציפור קן לביציה. איזו שלווה מושלמת! ומי לדעתכם התמונה שזכתה בפרס? המלך בחר בתמונה השנייה וכשהתבקש להבהיר את בחירתו אמר: להיות בשלווה ורוגע, אין פירושו של דבר להיות במקום שקט שאין בו רעש, תנועה, או תכונה מיוחדת להיפך, הגדולה היא למצוא שלווה ורוגע דווקא במרכז ההמולה: להיות בתוך הקלחת הגועשת ודווקא שם שליבך יהיה שקט ורוגע כמו אותה ציפור, שבנתה שם את קנה. זו המשמעות האמיתית של שלווה. ורד,בהחלט מאחלת ימים טובים עבורך. וכמו שכתבו לך, אם תרצי לשתף- אנחנו כאן
סופשבוע רגוע לכולנו

Darkmatter

New member
שבוע טוב לכולכן! ../images/Emo13.gif

רק רציתי להגיד שאני עדיין פה גם אני לא כותבת כ"כ לאחרונה...

למעלה