שבת שלום

מיכל ט

New member
שבת שלום

שלום לכולן, בשבוע שעבר השתתפתי במפגש של יחידות שעוסקות בטיפול במתבגרים (גילאי 12-21) היו שם יחידות שקשורות למשרד הבריאות, העיריה, קידום נוער, חסות הנוער, משרד העבודה והרווחה ומסגרת פרטית. ונחשו מה? באף אחת מהן לא הייתה מרפאה בעיסוק!! בנושא אחר.. סיגל, בטח שמעת שהחוק של עמיר פרץ הוקפא לשנה אבל עדין מענין אותי האם בעמותה/ ארגון חשבו מה לעשות עם זה. שאלה למי שעוסק בנושא של השמה נתמכת או בכלל שיקום בקהילה. אייך הצוות שלכם/משתקמים מתמודדים עם המצב הבטחוני. אנחנו ביה"ב החלטנו להוריד פרופיל מבחינת חיפוש עבודות חדשות. כנראה שהמצב הזה הוא קצת יותר מדי בשבלנו מקוה שיהיה טוב מיכל

עטרה ב ט

New member
מזה יה"ב ?

גם אצלנו מלא ישיבות והתלבטויות לגבי המצב ואיך מעבירים ואם בכלל לילדים.

חברות כח אדם מיכל שלום, לגבי השאלה ששאלת את סיגל, אנסה לענות לך בתור חברת הוועד. אכן הנושא עולה בישיבות הועד, אשר לפי החוק הוא היחיד שאחראי על תנאי ההעסקה והשכר של העובדים. אכן החוק הוקפא לשנה הקרובה, אני לא יודעת מה אפשר יהיה לעשות עם זה בעתיד, מאחר והחוק בעצם בא להגן על העובד כך שלא ינוצל והמקום יחוייב לתת לו תנאים כמו לכל עובד. אבל בפועל נדמה לי שהבעיה היא בעיקר עם מרפאות בעיסוק מתחילות שמוכנות להעסקה דרך חברות כח אדם ולא תמיד בודקות או יודעות מה מגיע להן. אשמח לעזור בהמשך איילת

אני מקווה שאני לא אשמע תמימה מידי

אבל... אם ישנם אנשים שרוצים לעבוד (במקום מוגן או לא)... ואם החקלאים והמלונות וכו´ זקוקים נואשות לכוח עבודה... אז אולי (אם זה לא כבר קיים או נוסה) ניתן לחבר בין השניים? טל

כן אני יודעת אבל-

חשבתי שאם... המלונות חייבים להיות פתוחים וערוכים. אז אולי שווה להם לקחת כוח עבודה זול יחסית. אילו רק מחשבות, ורעיונות וחשבתי שאולי מתוכם יהיה משהו שווה זהו טל

למעלה