שבת שלום...

הו לאב דה סאטרדאי?

מאמי אנד דאדי! הו לאב דה סטרדאי? גרנדפה אנד גרנדמה! הו לאב דה סטרדאי? מי אנד יו אנד יו! אלללל דה וורלד אולמוסטטטטט! אח קלבת שבת במדצים
היו ימים... שבת שלום

evya06

New member
גנבת!! או מושפעת

זה של עמק חפר!! אפילו החולצות טרומפים הלבנות שלנו כתוב מאחורה: "Who lave the satarday?" סתם עדי =] הכל מאהבה

evya06

New member
זה לא בגלל העמק

זה בגלל הדיסקלקציה והפתור משגיות כתיב בכל השפות

אחח העמק חפר האלה...

חושבים שהכל שייך להם! האמתי שהם שרו את זה במון ביום שישי במדצים. זה פשוט נדבק
לפחות שאולי לא יצא מע"ח.

groovydude

New member
מורן!!!! וואי כמה זמן עבר.....

מה קורה?! זה אור ברייר מקורס מדצ"ים 2004 "הכוכבים של מורן!" מה קורה איתך? (למי שלא הבין מורן ברנס היה המדריך שלי בקורס מדצ"ים אז בזמנו)

אור ברייר.....

טוב לשמוע(סוג של..) אותך.. אני בסדר,עברתי המון מאז אותו קורס מדהים.... עכשיו קצת נח,סוף סוף...רגילה...החופש האמיתי הראשון מאז המלחמה הארורה.

kedeman

New member
נבלות!!!

קיבלתם רגילה נורמאלית!!! תהנה ילד! אתם מגיעים להיות עם כל הגדוד או שאתם עדיין ת.פ?

נראה לי שכדאי שננוח מתישהו,לא?

המלחמה הזו דורשת מנוחה ארוכה,אין מה לעשות.. אנחנו ממשיכים להיות ת"פ,באיזור חברון(לא נגזים בפירוט,בטחון מידע,מי כמוך יודע..) נראה לי שבפעם הבאה שנתראה זה יהיה בטקס סוף מסלול שלך(שתצא לפרק מסיבה שלך..)

kedeman

New member
לנוח כן

אבל לכם סידרו את הרגילה בצורה יפה ונורמאלית (ולא כמו לשאר הגדוד) חוצמזה... מי בתוך הקו עוד זוכר שהיתה מלחמה???? שבועיים אחרי שהיא נגמרה היינו בשגרה רגילה לחלוטין של סיורים, תצפיות, מארבים.. אם לא יצא לנו להתראות לפני - אז נתראה שם! ואם יבוא לך תהיה מוזמן להתראות אפילו אחרי..

groovydude

New member
כן אני מעמק חפר

והקשר שיש לי עם אוריה זה שהוא לומד בבצפר שלי ושאנחנו מדברים לפעמים. אבל קשר משפחתי לא, הוא גר בכפר מונאש שם חצי מהאנשים הם ברייר ואני מבת חפר הברייר היחיד, בדקתי עם יש לי קשר לאחד מהבריירים בכפר מונאש אבל לצערי גיליתי שלא......

נ ו ם

New member
מורן הייתי בשבת במושב שלך

במאגר - איזה מקום מגניב. אבל זה היה טיול משפחתי כזה ככה שלא יכולתי ממש לקפוץ לומר שלום
(חוץ מזה שמגיע לך אחרי ההברזה האחרונה שלך - עלק פנצ'ר) אה והיתה לי יומולדת.

מזל טוב!!

חבל שלא קפצת.. חוץ מזה שעוברים ליד הבית הרבה טיולי גי'פים,יש מצב שגם את עברת. חוץ מזה שהפ'נצר היה מקרי ביותר,אבל לא משנה..

למעלה