שבת שלום.

שבת שלום.

יש לי שתי שאלות לרונים, ואשמח אם תוכלי לפרש לי. מה לעשות כדי לזמן זוגיות בריאה לחיים שלי? ראיד'ו, בקראנה, פהו האם כדאי לי לעבור לעיר אחרת? קנאז, לאגוז, תוריסאז בעיקר בגלל עבודה. אשמח לפירושים, האתר מעוד מעניין. תודה

אוקיי

1. עלייך להתיחס לתהליך כאל מסע שאת עוברת. שום דבר לא קורה סתם בחיים שלך, ויש הרבה ללמוד גם מתקופות שאין בהן זוגיות. 2. ניראה שמעבר יהיה מבחינה רגשית מאוד לעניין מבחינתך. יכול להיות שזה רעיון טוב.

תודה עומר. האם אפשר לשאול את הרונים

איך ללמוד מהתקופה הזו. מרגישה תקועה בלי יכולת וכוח נפשי להתמודד הלאה. לבד זה לא תמיד נחמד. תודה.

dafi54

New member
סליחה על ההתפרצות../images/Emo9.gif

אני קוראת סמוייה כאן
מידיי פעם גם שואלת אך מה ש"קפץ" לנגד עיניי זה ה"ניק" בו את משתמשת. מציעה מכל הלב להחליפו למשהו אופטימי יותר מאשר "שותקת לתמיד"..... לעיתים השימוש בניק משקף את מה שמתחולל בתוכך...לשתוק ולא לבטא מה דעתך על ניק חיובי כמו למשל "תמיד מאושרת" או "אומרת את שבליבי".. חשבי על ניק שיתאר את החלומות הכי קסומים שלך
ושוב סליחה על התערבותי, היא ממקום איכפתי בלבד.

אבל זה המצב. יש תחומים בחיים

שאני שותקת. כנראה לתמיד. ולכן לא יכולה להמשיך הלאה בחיים שלי. ולכן בחרתי בניק הזה. תקועה שם בשתיקה. שותקת לתמיד. אף אחד לא מוציא את המילים מבפנים, ולכן השתיקה. לתמיד. תודה על הדאגה. לפעמים ניק נבחר מתוך מקום מסוים במטרה מסוימת ולפעמים הוא מעיד על מקום רגע בזמן, ולכן נבחר. ולפעמים השתיקה מלווה כל כך הרבה זמן חיים ואי אפשר לשתף יותר. כי כבר אין טעם. אבל הכאב בפנים קיים. ולכן שותקת לתמיד. תודה על ההתייחסות.

dafi54

New member
שולחת לך המון כאלה../images/Emo24.gif

אל תשכחי שמחשבה יוצרת מציאות חישבי חיובי והביא את האור והאושר לחייך. מאחלת לך שיבוא יום והשתיקה תישבר

חשיבה חיובית לא תמיד עוזרת.

זה נפלא לחשוב חיובי, אבל זה לא משחרר את מה שבפנים. אולי חשיבה חיובית מתמודדת עם ההווה והעתיד, אבל בעצם לא עם העבר. תודה על החיבוק.

הנה השאלה החדשה.. תודה.

מה עלי ללמוד מהתקופה הזו, ללא זוגיות: נאודיג', אנסוז, וונג'י תודה עומר.

למעלה