שבת שלום

bllog master

New member
שבת שלום

מי זה\ו זובי עליכם..? הניק הזה מוכר לי :p שלא יחסמו אותך על הניק הזה הוא בוטה מידי חחחח. מה שכן יהיה קשה לי להגיב לך אני רגיל לניק אחר לא משנה נתרגל.

קxספר

New member
משיהו זורק פה מלח על הפצעים

אני אישית לא הייתי מוותר!! יערית ראית אני גם עקצתי אותך וגם מציק לך יאלה בואי מכות אני ואת ראש בראש אני אלך איתך וזוב* עלייך . את רואה הניק שלך הוא לא לעיניין תחליפי את הניק שלך ל...מ...אה כן יושנת ולא נוחרת אני .... חחחחחחח מעניין מה יהיה עכשיו..? יאלה עפתי לישון אחרי משמרת לילה הביאו לנו 2 מוקדניות חדשות לא ישנתי כל הלילה.

שלומיייייייייי

אוח עלייךךךךךךךךךךךךךךך אני מתעלפת פה מצחוק אתה לא מבין בכלל וכן אני לא נוחרת אני אממ.. מגמ.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מאמוש! יערית!

יאאאאאאאא שלומי יערית!!!

שני האנשים האהובים עליי פה ולא מזמינים אותי לשיחה הזו זה אישי?
שלומי יערית אוהב אתכם מוואההההה

קxספר

New member
שימי תקשיב

שאני יערית ואתה ביחד אני חש שאתה הילד שלי ושלה למה התחושה הזו אני לא מבין..? ולאבא ולאמא מגיעה קצת פרטיות לסקס ילד שלי , אתה יכול ללכת לבת של השכנה

שלומי כנס...

אם אתה מרגיש שאתה האבא אני האמא ושימי הילד אז... בוא נעשה עוד ילדים כמוהוווווווווווווווווווווווווו אוהבתכ'םםםםםםםםםםםםםם

bllog master

New member
אחר כך יכאב לי שוב הגב

לא תודה מספיק לי ילד אחד אלה אם כן את רוצה שנעשה את זה אני ואת בתנוחה צדדית או שאת מעלי אני כבר לא בכושר.

bllog master

New member
להביא את המכשירים שלי..?

או שרק שלי יספיק..? אה..נזכרתי במשהו אל תפתיעי אותי כמו פעם שעברה תזכרי להשים את התחתון טוב לא הפוך שהחוט מקדימה הרגת אותי פעם קודמת

אמ.. בלי מכשירים רק אתה!

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח ואל תשחק אותה שפעם שעברה ש"התבלבלתי" לא נהנית צחקת רצח... אבל עשינו חיים אוח התקופה של המלחמה הייתה טובה אהה שלומי?

bllog master

New member
תקופה..? מי ישמע יחשוב..../images/Emo3.gif

את יודעת מה קורה אם מישהי מביאה נות עם חוטני...? התשובה היא: לא יוצא נוד אלה יוצא שריקה
במקרה הזה שהיה לך לא שמעתי כלום רק ראיתי שאת התחלת לפתח תחת
אני רושם פה ונקרע מצחוק מאיפה אני מביא את זהחחחחחחח. תאמיני לי את יותר מיותר יערית רק חבל שאת לא רצינית.

אוי אוי אוי שלומק'ה...

לי אין נודים אנילא מפליצה אני עושה פוקים טיש לזה ריח של וניל ועזוב אני פה רק בשביל צחוקים אני לא רצינית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמא שלומי אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךך תעשה לי מלאן ילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תעשה לי 12 ילדים נקרא להם עפ"י שבטי ישראל או עפ"י הפוליסים פה טוב תחליט איך נקרא להם!!!

bllog master

New member
אני אלך על 12 השבטים

פוליסים יש 50 את נורמאלית אני ל אאעמוד בקצב, אלה אם כן תקני לי ויאגרה

לא לא לא

50 זה יותר מידיי עזוב אותך שטויות נלך על 12 השבטים יאלה תכין את עצמך נפשית יום שישי נעשה את הילד הראשון בע"ה... :)

bllog master

New member
יצא לנו בלוג משוקולד ../images/Emo3.gif

הלוואי יצא יפה כמוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין על מה את חושבת כרגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממממממממ....

יפה כמוך? בטח התכוונת ליפה כמוני וגבוהה כמוך זה בסדר אבל בנינו שלומי אני יפה אז עדיף שיצאו כמוני ולא כמוך :p אוהבת'ך יאלה יום שישי ילד משוקולדדדדדדדדדדד קולולולולוללולו

למעלה