שבת שלום

admor

New member
שבת שלום לכולם

ונתי סתם לידע כללי, יש אפשרות להוריד את התמונה בלבד ולהשאיר את ההודעה.

שבת שלום גם לאדמור הנחמד

תודה שמחקת את ההודעה של נתי, אבל אני חייבת לעצמי לכתוב כאן, למה נחרדתי מההודעה שלו. שתי מילים הקפיצו אותו בהודעה שלו: "תועבה" ו"אהבתי". אז קודם כל, סקס איננו תועבה, נתי. סקס הוא דבר יפה ומהנה. איך מישהו פה בפורום ציטט אותי פעם בלי להביא גאולה לעולם? - סקס זה טעם החיים. אבל... הקטע הוא שהוא עלול להפוך לדבר תועבה. וזה בדיוק מה שעשית אמש. לכאורה, אישה מניקה. ומי שמכיר אותי יודע שאני האחרונה שאתנגד לתמונה של אישה מניקה. או למניקה בקניון הומה. ההיפך הוא הנכון! אבל התמונה שהבאת, בעיניי זו תועבה כי הפכו את ההנקה, שזה דבר טבעי בהחלט, שנועד להזנה של תינוק בדרך הכי יפה ובריאה שיש, למשהו שיש לו קונוטציה מינית. רק לחשוב שיש גברים שמתגרים מתמונה כזו כבר מרגיזה אותי. וכשאתה כותב "תועבה" ומיד אחר כך "אהבתי" - ברור לך גם למה הייתה לי תגובה חריפה, למרות שנדמה לי שפיספסת אותה. ואני לא רוצה להכנס לעוד דברים בתמונה ההיא, כדי לא לתאר אותה ואז יהיו פה אנשים שיוכלו בקלות לדמיין אותה. יש גבול דק מאוד בין אירוטיקה לתועבה, בין יפה למכוער. ואני מקווה שאף אחד פה לא יחשוב שמכיוון שאני בעד דיבורים על סקס בפורום, מותר כבר הכל.

naty 1

New member
תודה

לא רציתי להשאיר את מס' הטלפון שלי. ותודה גם למי שהרימו את הכפפה ובאו ל"מנזר", מתבחששת, פנדיאני, עצמאות אישית, איידונטנו, והמספר הנוסף. היה מדאים. גביע "הילדה שברחה מהמנזר" למתבחששת שניצתחה בגדול בתחרות הוודקות ולא ברחה כשהגיע התשלום. אני לפחות מאד נהנתי. שב"ש ומבורך לכולם

לא נוגעת יותר באלכוהול בחיים

אין לי מושג מה קרה בין אחת וחצי לשש בבוקר שאז הבנתי שהרבה יותר נוח לישון על הרצפה מאשר על ידים ורגלים שאינם שלי. והחבורה העליזה מודה לך על ה``עונג שבת``.

naty 1

New member
חבל שנאלצתי לחתוך

הביתה. נשמע שהיה לכם המשך עונג שבת מפואר אצל עצמאות אישית. ולנצח בתחרות וודקות יש גם מחירים... (400 ש"ח שתצטרכו לעבוד עוד הרבה בשביל להחזיר ותזכירי לפ. שהפנקס היה פתוח והיד רשמה) מבינה למה לא השתתפתי בתחרות ההזויה? הוא שהזהרתי וחזור והזהרתי, רק בירות בהירות ובלי לערבב (ועוד ריבון העולמים וודקה עם ויסקי).

פנדיאני

New member
אף אנוכי נורא נהניתי

באמת שהיה כיף ונעים. נ.ב. אין צורך להעמיד לי מזכירין ע"ג מזכירין, גם הפנקס שלי פתוח וגם היד שלי רשמה.

barr1969

New member
אין לך מושג

כמה היינו זקוקים לחופש ממך. חבל שרק שבוע.

למעלה