שבת שלום גם לאדמור הנחמד
תודה שמחקת את ההודעה של נתי, אבל אני חייבת לעצמי לכתוב כאן, למה נחרדתי מההודעה שלו. שתי מילים הקפיצו אותו בהודעה שלו: "תועבה" ו"אהבתי". אז קודם כל, סקס איננו תועבה, נתי. סקס הוא דבר יפה ומהנה. איך מישהו פה בפורום ציטט אותי פעם בלי להביא גאולה לעולם? - סקס זה טעם החיים. אבל... הקטע הוא שהוא עלול להפוך לדבר תועבה. וזה בדיוק מה שעשית אמש. לכאורה, אישה מניקה. ומי שמכיר אותי יודע שאני האחרונה שאתנגד לתמונה של אישה מניקה. או למניקה בקניון הומה. ההיפך הוא הנכון! אבל התמונה שהבאת, בעיניי זו תועבה כי הפכו את ההנקה, שזה דבר טבעי בהחלט, שנועד להזנה של תינוק בדרך הכי יפה ובריאה שיש, למשהו שיש לו קונוטציה מינית. רק לחשוב שיש גברים שמתגרים מתמונה כזו כבר מרגיזה אותי. וכשאתה כותב "תועבה" ומיד אחר כך "אהבתי" - ברור לך גם למה הייתה לי תגובה חריפה, למרות שנדמה לי שפיספסת אותה. ואני לא רוצה להכנס לעוד דברים בתמונה ההיא, כדי לא לתאר אותה ואז יהיו פה אנשים שיוכלו בקלות לדמיין אותה. יש גבול דק מאוד בין אירוטיקה לתועבה, בין יפה למכוער. ואני מקווה שאף אחד פה לא יחשוב שמכיוון שאני בעד דיבורים על סקס בפורום, מותר כבר הכל.