שבת שלום.
ט טסונמי1 New member 7/4/06 #10 ../images/Emo5.gifהוא קטן----בעונה זו הוא צריך להיות כבר גוש עלים גדול ומסיבי ועוד מעט יוצא העמוד שאמור להגיע לגובה של מטר עד 150 אני חוששת ששלך מאחר ועכשיו יתחילו חמסינים וחום תני לו מנת ברזל אולי זה יקפיץ אותו אני לא שתלתי השנה - השתילים הגיעו מאוחר מדי לטעמי למשתלה
../images/Emo5.gifהוא קטן----בעונה זו הוא צריך להיות כבר גוש עלים גדול ומסיבי ועוד מעט יוצא העמוד שאמור להגיע לגובה של מטר עד 150 אני חוששת ששלך מאחר ועכשיו יתחילו חמסינים וחום תני לו מנת ברזל אולי זה יקפיץ אותו אני לא שתלתי השנה - השתילים הגיעו מאוחר מדי לטעמי למשתלה
ד דולצה וויטה New member 7/4/06 #13 תודה אני יוסיף ברזל וישתול את החדשים בצל. דווקא השתילים האלו החלו להוציא גבעול שתופס גובה.
ד דולצה וויטה New member 7/4/06 #20 ../images/Emo10.gif אוי וואי, פעם ראשונה שאני מנסה הוא עוד רחוק מזה. יש סיכוי שישרוד את הקיץ? מפנה צפוני, בראש פינה.
../images/Emo10.gif אוי וואי, פעם ראשונה שאני מנסה הוא עוד רחוק מזה. יש סיכוי שישרוד את הקיץ? מפנה צפוני, בראש פינה.
ד דולצה וויטה New member 7/4/06 #25 אחרי בניית הקן, צריך לנוח. "אני ישן, חור? איפה את רואה חור?" לפחות הוא לא הרס פרחים.
ט טסונמי1 New member 7/4/06 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif- אצלנו קוראים לזה חפרינזי
ד דולצה וויטה New member 7/4/06 #5 כדי לא להציף בתמונות ניתן לראות אותן בקומונת פרחים בתפוז. אני לא יודעת איך שולחים קישור. אתם מוזמנים לשים שם תמונות מהגינות שלכם ללא הגבלה.
כדי לא להציף בתמונות ניתן לראות אותן בקומונת פרחים בתפוז. אני לא יודעת איך שולחים קישור. אתם מוזמנים לשים שם תמונות מהגינות שלכם ללא הגבלה.
ט טסונמי1 New member 7/4/06 #12 ../images/Emo6.gifתציפי תציפי- אני אוהבת ליראות את התצלומים מהגינה שלך
R Rוני New member 7/4/06 #19 מעתיקים את הכתובת משורת הכתובת למעלה באים לפה מתחת לחלון יש סימון להתחלת לינק ולסיום לינק שמים התחלת לינק, מיד את הכתובת ובסיום סיום לינק
מעתיקים את הכתובת משורת הכתובת למעלה באים לפה מתחת לחלון יש סימון להתחלת לינק ולסיום לינק שמים התחלת לינק, מיד את הכתובת ובסיום סיום לינק