שבת שלום

chiefguyguy

New member
שבת שלום

שבת שלום, יש לי מחשב נייד ישן (סלרון 300), הסוללה שבקה חיים; ההרד-דיסק מת והכונן האופטי בר-מינן. אין לי ממש צורך "להחיות" אותו אבל חשבתי שאולי ניתן להשתמש בו לדברים אחרים. יש לו יציאת USB, רמקולים. הפלופי פועל, מסך תקין, מקלדת תקינה יש כרטיס רשת וכרטיס מודם. בדקתי ודוס עולה. חשבתי על מספר אפשרויות: 1) להשתמש בו בתור שעון דיגיטלי לחדר שינה. 2) תמונה סטטית לסלון (אולי אחליף אותה מדי פעם). 3) שומר מסך עם מספר מוגבל של תמונות (לא מצאתי אפשרות להתחבר למחשב WIN דרך הדוס על מנת להגיע לתמונות דרך הרשת) כתלות בפלופי. לכל הנ"ל מצאתי תוכנות בדוס (למרות שאשמח לשמוע על עוד). יש למישהו עוד רעיונות ? בתודה, גיא.

מעצור לדלת ../images/Emo6.gif

לא סתם
, אני היית תורם אותו, ניתן לשפץ אותו בזול ושאיזה ילד יהנה ממנו.

chiefguyguy

New member
לא ממש

הרד דיסק עולה כ 700 ש"ח (לנייד). סוללה כ 1500 ש"ח. עלות התיקון לכונן האופטי לא ידועה (אם בכלל ניתן)

salam9

New member
אתה די מגזים

הארד דיסק משומש בנפח של סביבות 10 ג'יגה יעלה לך אולי 150 שקל סוללה לא ממש צריכים, אף אחד לא הולך להתנייד עם סלרון 300. דרך כונן חיצוני ניתן להתקין מערכת הפעלה ואופיס ופשוט למסור למעוטי יכולת.

bar666xp

New member
הנשמה ניסית ? חיחיחי

4. אם יש בו איפרא שלט לטלויזיה. 5. לפרק ולמכור חלקים עובדים (אה רגע מה עובד?) 6. לתרגל פרוק והרכבה של נייד (חיחיחי) 7. לניסוים עמידות באש מים התחה בקיר נפילה מגובה רב וכו' 8. לתרום לאום קופי רצה מחשב לילדים בעולם השלישי נכון? שישפץ.

shoshvany

New member
תמונה..

ראיתי בזמנו (לא זוכר איפה ולכן אין קישור) אתר הדרכה להסבת נייד גוסס לתמונה בסלון וזה דווקא ניראה די נחמד , חפש

יאיר B

New member
היה משהו כזה פעם באיזה אתר ישראלי

אני לא זוכר אם YNET או NRG - שהראו איך להפוך את המחשב הנייד למעין תמונה בתוך ויטרינה יפה (דרך שומר המסך - לעשות תצוגה של תמונות משפחה למשל). אני רק לא מצליח למצוא את זה (חיפשתי את זה מאז שפותח השרשור כתב את השאלה שלו...).

למעלה