שבת שלום

אשד4

New member
שבת שלום

נדמה לי ששבוע לא קל עבר על כולנו. כל אחד ממקומו הוא ובעניינו הוא. אנו לפני שבוע חנוכה. נאחל לכולנו שהאור בכל אחד מאיתנו יתווסף אל האחרים ויחד, כולנו באורות גדולים ובכוחות משותפים נעזור איש לרעהו לעבור רגעים קשים ונרקוד כלהבה באירועים המשמחים. שבת שלום לכולם אשד

Rainbow100

New member
אמן על דבריך, אשד 4.

בהחלט " באנו חושך לגרש " !!! או כמו שאמר הבעש"ט ( ? ) : " מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך" שבת שלום לכולם

poli55

New member
../images/Emo182.gifבוקר טוב לכולםושבת שלום../images/Emo140.gif

שבת שלום לכולם../images/Emo82.gif

לי אין ילד בבית השבת. כבר אמרתי את זה חמש פעמים בטח... לעומת זאת - הוא התקשר אתמול בהיי לא רגיל... לשאלתי הקנטרנית תגיד... לקחת משהוא - מה זה ההי הזה.. ענה לי כן... לקחתי "מנה חמה " על הבוקר. נתתי את השאר לשאר המכ"ים בחדר לכי לקנות עוד כמות כזו שתספיק לנו לשבוע. לאחר מכן הוא סיפר שהטירונים ירו פעם ראשונה והוא היה מאושר כמו איזה אבא שנולד לו תינוק. השבת הזו הם יצאו עם נשק הביתה כמו גדולים והוא ימשיך לאכול מנות חמות במקום אוכל של אמא כי כאמור המכ"ים בעונש. אז הינה מנת הרחמים העצמיים שלי לסוף שבוע זה ו... נעבור לפרסומות.

סמדר בנ

New member
שבת שלום

אצלנו שבת שקטה. החיילת סוגרת שבת בבסיס, והבטיחה שהיום יהיה לה יותר זמן לדבר ותספר לי. משיחות המברקים שהצליחה להגניב הבנתי שמריצים אותם כל הזמן ואין זמן וחוץ מזה "סבבה" - אתמול מטווח "סבבה" והבנות "סבבה". בחודש הבא צפוי לנו יום הורים - בעלי כבר מתכנן לשלב עם צלילה באילת. בהלה קלה היתה הבוקר כשקראתי את הידיעה על ארבעה מטיילים ישראלים נעדרים בצ'ילה - הבת הגדולה בדיוק בטראק בגבול ארגנטינה צ'ילה - נשמתי רק אחרי שקראתי את הפרטים והבנתי שזה לא קשור אליה
תבלו עם הילדים שחוזרים הביתה

י רדן

New member
סמדר קראתי הרגע ומיד חשבתי עלייך

מבינה ומכירה היטב את ההרגשה.. עברתי זאת לפני שנה באסון הצונמי, כשבתי הגדולה היתה באזור... רגעי מתח וחרדה עד ששמענו ממנה. מאחלת לכם שבת שקטה ורגועה.

רונית58

New member
שבת שלוםםםםםםם !

חזר הביתה הילד והחיוך לא יורד לי מהפרצוף......... ולאשד4 השבוע הקשה כבר מאחוריך ! ומשהו קטן לקראת חנוכה: צריך שכל אדם ידע ויבין, שבתוך תוכו דולק נר ואין נרו שלו כנר חברו, ואין איש שאין לו נר וצריך שכל איש ידע ויבין שעליו לעמול ולגלות את אור הנר ברבים ולהדליקו לאבוקה גדולה ולהאיר לעולם כולו ! (הראי"ה זצ"ל)

למעלה