שבת שלום

עמליה3

New member
שבת שלום

אצלי שבת ןיןם חול היינו אך לקימת הבוקר והצעדה. בדרך ראינו קבוצת תוכי אהבה שכנראה ברחו מאיזה כלוב והתרבו בחופש. הם ירוקים וצווחניים, אבל יפים מאד. רציתי לשתף אתכם בחוויה. בערב שבת -אתמול ראינו הצגה מקסימה =ספונג'ה בעיר הגדולה. ממש נהניתי . השירה עדין מנגנת באזני והצחוק....ממש בריאות דמעות הצחוק שתפו את עיננו. והשחקניות ציפי שביט ,חני נחניאס ועירית ענבי כבר לא צוציקיות אבל הן ההוכחה שאין גיל לנשים. הן מעולות ביחד. זהו ועכשיו לבריכה לשחית בוקר. מאחלת לכולם בילוי שבת נעים. בטיולים ועם המשפחה.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום עמליה על שפתחת השער../images/Emo23.gif

בוקר טוב לעמליה, בוקר טוב לחורפים,
היום באמת נסחפתי קצת בשינה. בלילה הדלקתי את הסדין החשמלי ונרדמתי. זה היה כיף ממש. הבוקר קמתי וגיליתי שהסדין החשמלי בכלל מנותק מהחיבור שלו. צריך להעיר את פרויד ולומר לו שהוא צדק. כמה פעמים אנו פועלים בהתאם למצב מסוים ורק אחר כך מגלים שזה לא היה זה. קודם כל בריאות לכולנו, למרות שכולנו מייחלים ומתפללים לבריאות, אני מגלה שאני כאילו הדוברת, אבל מה? אם זה באמת עוזר אז בכלל לא איכפת לי אפילו להגביר את הקצב, העיקר שיעזור. המון המון בריאות לנו ולאהובים שלנו. יחסים טובים עם הזולת. לפעמים אנו מפרשים מבט של אדם כאילו אוהב, עויין או אפילו שונא. אנו שוכחים שזה רק בראש שלנו וייתכן שהאדם חושב בדיוק הפוך. אנחנו נוהגים לומר "הוא שידר את זה" ובזה פוטרים את עצמנו. כדאי אולי להחליף תחנת שידור ולהיות יותר עירניים. לתת לאדם שמולנו צ'אנס אפילו אם זה קשה. שנהיה גאים בעצמנו, שנעשה דברים ונדע שכך עושה אדם שהוא בן אדם. (מענטש) מאחלת לכולם שבת של כיף.

י מ י ת 2

New member
|כלבקר שבת לעמליה ויעלי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

השבת מתעוררים לאט לאט כיאה לשבת. עמליה, שמעתי אודות ההצגה הזו, אולי בהזדמנות אלך לראותה. יעלי, בענין פרויד ממש צדקת. זה הכל בראש שלנו. מה שאנחנו מכניסים לנו לראש, זה מה שקובע. אולי אפשר לעשות סידור דומה גם בענין הבריאות. נחליט שאנחנו בריאים וכך יהיה. הים
שקט ורגוע. השבת מורגשת באויר. קשה להסביר את זה אבל זה כך. מן אוירה של שלוה שורה על היקום. להמשך יום נעים וטוב ואולי בכל זאת טיפת גשם לא תזיק.

היי, זה שוב אני,ימית כתבנו יחד,ולא

ראיתי אותך קודם, יעלי, תאמיני או לא, אבל המחשבות שלנו בהחלט יוצרות את המציאות שלנו,כלומר אם אנחנו חושבים על משהו, זה קורה, בגלל זה עדיף לחשוב מחשבות חיוביות וטובות. נכון, זה לא תמיד בביצוע מיידי, אבל אם מתמידים עם המחשבה המסויימת נותנים לה כוח אנרגטי והיא מתקיימת. אני יודעת שלא כולם מסכימים עם הדיעה זו, אבל זו דעתי, ויעלי, כל כך מצא חן בעיני הדימוי הזה שלך, וההצעה שלך להחליף תחנת שידור,....שזה בעצם אותו דבר במילים אחרות. אנחנו מחליפים תחנת שידור על ידי שינוי המחשבה שלנו. בקיצור אולי התפלספתי קצת על הבוקר.. מקווה שלא הסתבכתי.... אבל תחשבו על זה. ויעלי, גם הדוברות שלך לבריאות טובה - חיובית. וברגע שמאמצים אותה ומקבלים אותה היא הופכת לנחלת הכלל, ומה כבר יותר טוב מזה ???? בריאות לכל.

אדזה

New member
יעלי

יעלי כל הכבוד.הכל כך נכון. אנו מסתכלים על דברים מנקודת ראות שלנו ולפעמים מגיבים לא נכון.נזכרתי בקטע מסויים שסיפרה לי חברה:היא היתה מוזמנת למפגש חברים.התלבשה יפה,התאפרה וסידרה את השיער והשתדלה להיראות במייטבה.כשהגיעה למקום המפגש פתחה את הדלת וכל החברים והחברות ללא יוצא מן הכלל פרצו בצחוק גדול,היא היתה ממש בהלם,התחילה לחפש מה לא בסדר אצלה,וכשראתה שהצחוק לא פוסק עזבה בכעס את החדר.חזרה הביתה במצב רוח קודר,הטלפון צלצל ועל הקו היתה אחת החברות ששאלה לפשר ההתנהגות שלה. "מה זאת אומרת ברחתי צעקה,אתם צוחקים עלי ולא מפסיקים,מה יש לי לחפש שם"."אם לא היית פזיזה כל כך והיית מחכה קצת " ענתה לה חברתה "היית מבינה שפרצנו בצחוק גדול בגלל בדיחה שסיפר פלוני,צחקנו עד בכי ממש ואת בדיוק הופעת".זה מה שנאמר-כפי שאביט אני על העולם-כך העולם יראה לי.

בוקר טוב לכל חברי הפורום, אלה שכבר

כאן, ואלה שיבואו עוד מעט, אחר כך, או יותר מאוחר, שבת היום וכל אחד בעיסוקו הייחודי והשונה. למשל אני עמליה , עושה לי בשבת חופש מהצעדה, רוצה להרגיש קצת כיף כזה על הבוקר שלא חובה לקום, לא שזה עוזר, כי השעון הביולוגי שלי מתוכנת לקימה מוקדמת, אבל הידיעה שאם אני רוצה לאחר, אני יכולה. אז כמו שאמרתי, כל אחד מאתנו הוא אחד יחיד ומיוחד, ואין דומה לו. שתהיה לכולנו שבת נהדרת, מקסימה ומיוחדת.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום עדיין נהנית שאתם מבלים

גם אני טיילתי הבוקר וגם הקשבתי לשבתרבות שנערך בכל עיר כמעט. נואמים שבאים לדבר על ענייני דיומא. יש לנו בארץ אנשים עם יכולות ביטוי מצויינות ואני נהניתי להקשיב ולחשוב עד כמה העם הקטן הזה בורך בכל כך הרבה אנשים מוצלחים. נהניתי מהשמש אך לא שכחתי שאנו צריכים גשם. הגשם הוא המים של המחר, כבר איני מדברת על החקלאות, אלא על מים לשתיה. אני מקווה שעדיין ירד גשם. לגבי החקלאות לא כל גשם הוא טוב, יש גשמים שבאים לא בזמנם ומקלקלים יותר מאשר עוזרים. כבר אמרתי בזמן כזה היו אבותינו צמים ומתפללים נגד עצירת הגשמים.

ערב טוב לחברי הפורום באשר הם.

יעלי, לפי החזאים החורף יתחיל ב-20.12 , אז נקווה לטוב. מצטרפת אליך בתקווה לגשמי ברכה.

י מ י ת 2

New member
גשם

שבוע טוב לכם קומונרים יקרים, אם כמו שרוקסן אומרת הגשם יתחיל ב20 לדצמבר, זה אומר שבמפגש שלנו ב 9 בדצמבר, יהיה מזג אויר יפה. זה חשוב ומעודד. היכונו. מחר אפרסם פרטים אחרונים. להתראות

אדזה

New member
גשם

אני מצטרפת לכל מי שמבקש שהגשם כבר יגיע כי ברור לי שצריכים אותו בדיוק כמו אויר לנשימה,אבל בתוך תוכי אני מברכת על כל יום שמש נוסף,בימי גשם יש משהו מן הקדרות שלפעמים משפיע גם על הנשמה,ואני לא מתכוונת לאיזה גשם של 5 דקות וזהו,הכוונה לימים גשומים וסוערים,רוחות ברד וסופות שמתלוות לסבא חורף,והבגדים המסורבלים שמלווים אותנו,בקיצור,אוהבת יותר את הקיץ.מה לעשות שזה לא בידי.אני מודה לאלוהים שאנו בארץ שהחורף שלה קצר,וימי השמש והאור בה מרובים.

erika6

New member
שבוע טוב לכולם, ספור מפי../images/Emo108.gif

יוסי אלפי המתפללים לגשם. נחמד גשם גשם בו

עמליה3

New member
שבוע טוב

מחר נפתח שבוע חדש. רציתי לצטט משירה של לאה גולדברג: שירי סוף הדרך. הדרך יפה מאד- אמר הנער. הדרך קשה מאד -אמר העלם. הדרך ארוכה מאד -אמר הגבר, ישב הזקן לנוח בצד הדרך. .... אמרת יום רודף יום-לילה, הנה ימים באים-בלבך אמרת, ותראה ערבים ובקרים פוקדים חלונך ותאמר :"הלא אין חדש תחת השמש. עונה חולפת לנו ומתחיל החורף ולמרות שהוא מתמהמה הוא בוא יבוא. כפי שאמרה לאה גולדברג-אין חדש תחת השמש.

אריקה, תודה שהסבת את תשומת

לבנו למאמר של גפני, על פרשת עקידת יצחק. אני מתכוונת לקרוא אותו שוב,כדי לרדת לעומקו, ותודה על הסיפור הנפלא של יוסי אלפי על הגשם. תראו מה זה צירוף מקרים, בדיוק היום דיברנו על המחשבות שיוצרות מציאות, ועל זה מדבר הסיפור, על כוחה של אמונה, אמונה שהיא בעצם מחשבה, הם אמנם חשבו על גשם והתפללו, אבל רק אחרי שהם הביאו את המטריות, כדי להראות שהם באמת מתכוונים ורוצים שירד גשם.- רק אז נפתחו השמים וירד גשם. כנראה שמחשבה בלבד לא מספיקה - וצריך גם לעשות מעשה.(במקרה זה להביא את המטריות) כל מעשה במחשבה תחילה.

לילה טוב ושבוע טוב לכולם

הבן שלי חזר עכשיו מתאילנד ואנחנו נסענו להביא אותו משדה התעופה. מרוב התרגשות אני לא נרדמת אפילו שאני עייפה. היו לי אורחים לצהריים אחותי והמשפחה שלה 4 אנשים, אבל זה לא המספר זה צריך כבר להכין אחרת. יותר הרבה סלטים ויותר הרבה בישולים, בסוף היו מרוצים. עוד פעם אני אומרת, בחיי, הפורום הזה צריך לקבל צלש על הרמה שלו, כותבים פה דברים מעניינים ולא כמו בפורומים אחרים שהמודעות הם כמו בצ'אט שמדברים אחד עם השני ולמישהו אחר אין מה לחפש בשיחה. גם הנושאים פה הם מצוינים אני שמחה שאתם פה בשביל שאני יוכל לקרוא קצת דברים חכמים מהתורה, קצת דברים חכמים מהמדע וקצת בדיחות וקצת מוסיקה, ממש מצוין.

למעלה