שבת שלום

boaz31

New member
ל-ימית תודה בשביל הערותייך

ויתכן שאם תסבי את דעת אואינט לנושא יגיבו בהתאם

yaely2

New member
מנהל
ימית, בועז כנראה התכוון ל Ynet

זה הקישור שהגענו אליו בהודעה של בועז, ושם קראנו את הכתבה.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo25.gifאלף נשיקות לך ימית2../images/Emo25.gif

שלום לך ימית, ידע אישי כזה WOW, ממש נפלא, שמנתי מנחת. אני מזדמנת לשתי הסמטאות הללו לעתים קרובות, זה קרוב לשוק בצלאל, לכרמל ולמקומות התוססים בתל אביב. מעולם לא ידעתי שאברהם ליפשיץ הוא הפסל ושבנו שמואליק ממשיך דרכו. כמה אני אוהבת ידע ימית, וכמה אני מודה לך שהענקת לנו אותו. (לא עומדת בפיתוי, הנה עוד
).

בוקר טוב ושבת שלום לחברי הפורום

החביבים,
אלה שכבר הספיקו להיכנס ל-
שלנו, ואלה שיגיעו יותר מאוחר, כל אחד בזמן שלו, מותר, שבת היום, ולך עמליה אני מאחלת החלמה מהירה וטובה, ובמיוחד שזה הולך להיות בהרבה -שחיה בבריכה -, איזה כיף למי שיודע לשחות, הנה גיליתי סוד כמוס שלי, אני לא יודעת לשחות. ולא שלא למדתי, למדתי גם למדתי, עברתי קורסי שחיה מספר פעמים, אבל לא ברור לי למה לא הצלחתי להשתחרר מהפחד שיש לי ממים. אני אוהבת לוודא שאני עומדת עם הרגליים על קרקע מוצקה ולא באוויר, אולי זה אומר עלי עוד דברים, לא התעמקתי בזה. ואולי המקור הראשוני לזה הוא, שאני ירושלמית מלידה, ורק בגיל 9 - 10 ראיתי פעם ראשונה את הים, לא הבנתי מאיפה באים כל כך הרבה מים.בריכות שחיה בירושלים לא היו אז בימי ילדותי,וזהו. ויעלי, הדברים שאת אומרת כל כך נכונים בעיני, מי ייתן וכולנו נאמץ את הנוהג או התכונה לקבל אחד את השני כמו שהוא, מבלי לנסות לשנותו, יותר סבלנות וסובלנות אחד לשני ועם השני, ובאמת להבין שהוא לא נגדנו , כי אם הוא בעד עצמו, כמו שאנחנו בעד עצמנו. וואוו, איזו השתפכות, נו מילא, זה קורה לי לפעמים. שתהיה שבת נהדרת לכולנו.

yaely2

New member
מנהל
תודה על האתר סיתווניות../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

נקווה שנשתמש בו רק לדבריי שבח.

erika6

New member
שבת שלום לכל חברי הפורום../images/Emo108.gif

לבועז רשמתי לפני את המקום בהזדמנות ראשונה אטייל בסביבה והספור מענין.
לסיתווניות על האתר חשוב לדעת לעת הצורך

erika6

New member
עמליה כל הכבוד על הציורים../images/Emo108.gif

היפים שאת מצרפת לנו ממש ציירת אמיתית השנה לקחתי חוג לציור לנסות את כוחי וכשרוני במכחול מה לספר לך? לא בהצלחה רבה אולי יבוא בהמשך השנה. האם עשית תערוכה של ציוריך?

erika6

New member
דמיינו לעצמכם בנק המזה את../images/Emo108.gif

חשבונכם בסכום של 86.400 ש"ח מידי בוקר אין אפשרות לצבור כסף בחשבון. יתרת הסכום שלא ניצלתם במשך היום מתאספת מידי לילה בחצות. מה תשעה תוציאו כל אגורה. כמובן. לכל אחד מאיתנו חשבון בנק שכזה. קוראים לו הזמן. כל בוקר, אנו מקבלים 86.400 שניות. כל לילה הן מתאספות. כאשר כל הזמן שלא ניצלנו,אובד,אין אפשרות לצבור זמן. אין אפשרות להשתמש ביותר. כל יום עומד לרשותנו אותו הסכום. בכל לילה נעלמת שארית הסכום. אם לא השכלנו להשתמש ביתרתה היומית, אין אפשרות לחזור אחורה אין גם אפשרות להשתמש בזמן על-חשבון '"מחר". אנחנו חייבים לנצל את ההווה על-מנת להפיק את המרב הבריאות,אושר והצלחה. השעון מתקתק עשו זאת היום. כדי להבין ערכה של שנה אחת, תשאלו תלמיד שנשאר כיתה. כדי להכין ערכו של חודש אחד, תשאלו אם שילדה פג טרם זמנו. כדי להבין ערכה של שבוע אחד, תשאלו עורך של שבועון. כדי להבין ערכה של שעה אחת, תשאלו זוג אוהבים המחכים להיפגש. כדי להבין ערכה של דקה, תשאלו אדם ש"פספס" את הרכבת. כדי להבין ערכה של שניה, תשאלו אדם שהתחמק מתאונה. כדי להבין ערכה של אלפית השניה, תשאלו את הזוכה במקום השני. זכרו הזמן מחכה לאף אחד. האתמול הוא היסטוריה המחר הוא המסתורי היום הוא מתנה לכן הוא נקרא ההווה. לא אני חיברתי זאת וגם אינני יודעת מי. על כל פנים זה משקף את חיינו. החוכמה היא לנצל את היום ולהנות מכל רגע אפשרי

עמליה3

New member
אכן הזמן בורח לנו

ואנו לא מספיקים לנצלו. לפעמים אני מרגישה שאני צריכה תוספת זמן ליממה. וזה לאלו שחושבים שהפנסיונרים משתעממים.

אדזה

New member
אריקה

מה עושים ואצלי כבר גדל האוברדרפט של הזמן הזה? וב-1.1 מצמצמים שלא עלינו את תנאי האשראי,מי יודע אולי יקחו לנו גם את רגעי הזמן המוקצבים?או שאולי ייקרו את הריבית על משיכת יתר של הזמן?באנגלית נהוג לומר זמן=כסף.אני אהיה ממש בבעייה אם זה יקרה,בעיתונות מדווחים לנו שהכל עומד להתייקר,עם הזמן אני עוד איך שהוא אסתדר,מקווה מאד שגם עם כל השאר,מאחלת לנו ולכולם רק ימים טובים,ושנהיה מסוגלים לנצל את הזמן רק לדברים טובים.

בת אל 7

New member
לאדזה אל תכעסי עלי...מצד אחד

אני דוקא חושבת שטוב שמצמצמים את העובר דראפ ויום אחד את אפילו תגידי תודה על כך! ברגע שאנשים ידעו שאין יותר עובר הם יתכננו את החיים שלהם לפי המשכרת יש הרבה אנשים אני לא אומרת שאת..שפשוט חיים בלי חשבון ובלי פרופורציה להכנסה שלהם. תכנון זה כלל ראשון ... פעם נכנסתי לעובר ושנתיים לא יצאתי מזה. מאז למדתי לקח...ואם אין לי אני פשוט לא קונה. נכון שיש חלק מהאנשים שזה עבור צרכים בססיים אני מכירה המון אנשים שעושים עובר עבור נסיעה לחול" או עבור עוד סלון חדש...בעוד שהם יכולים לחדש את הסלון. יש המון המון בזבוז ..זו דעתי האישית.

למעלה