שבת שלום

barba

New member
שבת שלום

ביום חמישי התקיים מיפגש מבא לסדנת פסיכודרמה עם אלי אברהמי היה מאד נחמד אנחנו מארגנים ערב נוסף ב080805 במתנס גשן כדי לתת לאנשים עוד אפשרות לחוות את הדבר הנהדר שניקרא פסיכודרמה עם התותח בתחום דר אלי אברהמי מאוניברסיטת חיפה הסדנה היא רק למגמגמים ולאלי כבר יש ניסיון בתחום מהסדנה הקדמת שהיתה כדי לפתוח את הסדנה אנחנו צריכים כמות של 12 אנשים אשמח ליראתכם

hanhan003

New member
מה שאני לא מבין

איך זה לסדנא יש אוסנת לא היו קופצים רבים למרות שהיא הייתה בחינם. ואנשים פה מוכנים לשלם אלפי שקלים עבור הסדנא. מישהו יכול להסביר את ההגיון בכך.

shuky63

New member
איך הגעת לאלפי שקלים.בחיפה זה היה

60 שקל לפגישה כמדומני,ותאמין לי שבררתי וזה זול לסדנאות כאלה.המינימום שמצאתי זה 100 שקל לפגישה ולא בכיוון של גמגום אלא סביב נושא מאד כללי. לגבי אוסנת,אדבר רק בשם עצמי:כשחשבתי אם להגיע לסדנה שלה השיקול שלי לא לבוא לבסוף היה שהזמן הפנוי שלי מצומצם והבנתי שמדובר במנחה חסרת נסיון שלמעשה מעבירה את הסדנה לצורך התמחות,כך שהחלטתי לותר.אם היה לי יותר זמן פנוי הייתי בהחלט בא,כי ברור לי שהייתי מפיק משהו מהסדנה בכל זאת.

shuky63

New member
אריק ,קח אותי בחשבון המשתתפים בסדנה

אני לא מתכוון לבוא לפגישות מקדימות אבל לסדנה עצמה אעשה מאמץ ואבוא למוצקין,כי לא נראה לי שהולכת להפתח סדנה בתל אביב.

למעלה