שבת שלום.... לפני כולם....
W WIZEGUY21 New member 14/11/04 #6 יש מישהו פה מהרמה? אני נמצא ברמה א` די הרבה בשבתות.. יש מישהו שיודע איפה יש שם לטייל? לא איפה שכל השבבניקים. רוצה אנשים על רמה.
יש מישהו פה מהרמה? אני נמצא ברמה א` די הרבה בשבתות.. יש מישהו שיודע איפה יש שם לטייל? לא איפה שכל השבבניקים. רוצה אנשים על רמה.
M MS6 New member 14/11/04 #11 כמו מה? כמו חרדים?? זה פורום של בית שמש השפויה אדוני... אלה שעדיין לא ברחו מהמכה החרדית. וחוץ מזה אני ממליץ לך על השטחים שליד הכנסיה.. מקום מאוד יפה לטייל בו.
כמו מה? כמו חרדים?? זה פורום של בית שמש השפויה אדוני... אלה שעדיין לא ברחו מהמכה החרדית. וחוץ מזה אני ממליץ לך על השטחים שליד הכנסיה.. מקום מאוד יפה לטייל בו.
S spake New member 14/11/04 #12 להרגיע! אני מהרמה........אוקיי.........יש מה לעשות ברמה......(גם בשבת!)
M MS6 New member 14/11/04 #13 להרגיע? ואם לא? ומה הקשר בין מה שאמרתי למה שאתה אמרת? הוא אמר שהוא לא רוצה ללכת למקום שבו יש שבבניקים הכוונה חילונים אז זה אומר שהוא...
להרגיע? ואם לא? ומה הקשר בין מה שאמרתי למה שאתה אמרת? הוא אמר שהוא לא רוצה ללכת למקום שבו יש שבבניקים הכוונה חילונים אז זה אומר שהוא...
W WIZEGUY21 New member 14/11/04 #7 יש מישהו פה מהרמה? אני נמצא ברמה א` די הרבה בשבתות.. יש מישהו שיודע איפה יש שם לטייל? לא איפה שכל השבבניקים. רוצה אנשים על רמה.
יש מישהו פה מהרמה? אני נמצא ברמה א` די הרבה בשבתות.. יש מישהו שיודע איפה יש שם לטייל? לא איפה שכל השבבניקים. רוצה אנשים על רמה.
W WIZEGUY21 New member 14/11/04 #8 יש מישהו פה מהרמה? אני נמצא ברמה א` די הרבה בשבתות.. יש מישהו שיודע איפה יש שם לטייל? לא איפה שכל השבבניקים. רוצה אנשים על רמה.
מ מזריקה אהבה New member 15/11/04 #17 ../images/Emo141.gif גרררררר בגללך כל הזמן שאני קוראת ת'הודעות שלך בא לי קרמבווו!!!!!