שבת שלום

שבת שלום

לכל חברי הפורום מאחלת שבת שלום

חודש טוב

חודש טוב ומבורך עם הרבה שמחה בלב אור ואהבת אמת. מחכה לרגע שיגיע שנפגש בקרוב

חודש טוב גם לך- רמ חשון

על החודש מפי אור הנשמה מוגש לכם בקובץ המצורף. חודש מלא אנרגיות ומלא אור... יחד עם זאת הכלים שלנו קטנים מלהכיל אור גדול זה ולכן מצב זה גורם לבעיות תקשורת של בני האדם אחד עם השני. מחובר אל כוכב מאדים ומושפע ממנו. מאדים = מאד דם מלחמות ריבים התקתשויות אי = בדידות וניתוק יחד עם זאת מאד ים כך שהטהור האנרגטי למצבים הקשים בין האנשים הוא פשוט ללכת לבריכה או להשתכשך במי ים. במקרה הכי גרוע להתקלח כמה פעמים ביום חודש טוב

אולי ראוי להוסיף../images/Emo6.gif

שלא כל מי שיש לו שמש בעקרב, או במילים אחרו - לא כל בן/ת למזל עקרב, יישאו את התכונות המפורטות לעי"ל.
צריך לזכור אולי שהמפה היא עגולה, ולכולנו יש את כל המזלות בגלגל, אלא שחלק מהם נגישות לנו יותר וחלק פחות.
ר"ל ש"עקרב" או "תאומים" או כל מזל אחר הוא בעצם ארכיטיפ, ולאו דווקא תכונות שיאפיינו את אלה שנולדו תחת סימן אסטרולגי מסויים.

להוסיף

גילי החמודה הכוונה הייתה לגמרי שונה. מיכל כתבה שהחודש נמצא במזל עקרב במילה עקרב יש ע"ב שמות של הקב"ה והמילה קר לכן כתבתי את מה שכתבתי שנחמם אנחנו וכו'.

יודעת חמודה../images/Emo6.gif

אלא שבאמת ראוי להוסיף שכשמדובר על מזל כלשהו לא ממש ניתן להכליל את בני אותו סימן אסטרולוגי, וזה על מנת למנוע איזו טעות העלולה להיווצר דווקא אצל הקוראים בני מזל עקרב.
מיכלי מתוקה מכירה אותי מספיק טוב, אני מניחה... ונעים לי מאד להכיר גם אותך
ועוד, היות ומזל עקרב הארכיטיפי, מדבר על האנדרוגים בין היתר, הנה העליתי "במקרה" דיון על המהות הנשית והמהות הגברית, אשמח לקרוא אתכן ב
החדש של
עולם המיסטיקה

למעלה