שבת שלום!!!

yossi018

New member
שבת שלום!!!

מה המצב? מה שלום הפורום?!?!? התגעגעתי לכולכם... מי יודע אולי נתראה מתישהו על איזה ספסל

אַמִיר

New member
שבת שלום!!

מה זה אני רואה את ההודעה שלי עוד משבוע שעבר בדף הראשון של הפורום?? מה קרה לכם? תתעוררו.. יאללה לספר חוויות מהצבא! אני נהנה בצבא!! נהנה מאוד אפילו, הספקתי כבר לריב עם הרבה מפקדים... קיבלתי 2 ריתוקים כבר... והמ"פ שלי שלח אותי לקב"ן ומוציאים אותי מקרבי :)

yossi018

New member
חוויות...

תפסנו את "מוחמד אבו דייב"... אבל זה היה סתם תרגיל ומוחמד היה בעצם מישהו מהמחלקה אבל בכל זאת היה כיף סוף סוף "לצאת" למבצע... מה באסה שזה לקח כל הלילה ולא ישנו באותו יום... ובין השאר רצנו על ההרים מסביב ל"פלס" וקראתי את הכתבה שכתבו על גולני נראה לי במעריב - זה שקר אחד גמור!!!! ראיתי את הבסיס החדש בסה"כ שבועיים וגם זה בקושי... עליק מחזור של שוקולדה אם אנ יאראה את הכתב אני אפרק לו תעצמות! עכשיו חוויות של שאר החיילים. ולאיפה התגייסת אמיר?

אַמִיר

New member
הנדסה קרבית ../images/Emo122.gif

אבל לא לעוד הרבה זמן... שבוע הבא כבר מעבירים אותי להיות ג'ובניק...! ומשאירים אותי עם פרופיל 97! שמו אותי בגדוד 603, הכי קרבי! גדוד שמשרת בעזה!! כאילו אני? עזה? נשק? מה קשור??? אמרתי להם שאני לא מוכן לחתום על נשק אז רצו לשלוח אותי למאסר, אז חתמתי בלית ברירה ואמרתי שלא משנה מה קורה אני לא מתכוון להשתמש בו.. וגם אמרתי שאני לא מוכן להכנס לאיזור שלא שייך לי!

yossi018

New member
וואי וואי, עכשיו יש לך עסק עם לבקו

הבנאדם חולה על הנדסה קרבית, כמה הוא היה נותן כדי להחליף איתך... בכל מקרה אני מקווה שתשרת את המדינה בצורה הכי טובה שאתה יכול... גם אם בסופו של דבר תהיה בעזה (אה ואם תגיע לשם אז ניפגש הרבה)

a t b

New member
אחי אני גם בהנדסה קרבית אבל בגדוד

601, מחלקה 2 גם בגדוד שלנו יש כמה אנשים שרוצים לעזוב, לא מתאים להם להיות קרבי. אני בכל אופן מרוצה מהשיבוץ שלי, אני גם חולה הנדסה וזה מה שרציתי. תסכים איתי שהבסיס שלנו די טוב. לדעתי יהיה לך קשה לעזוב את הבסיס, הם לא יתנו לך ללכת בקלות, בגלל הפרופיל שלך, אבל בכל זאת תנסה. אני בגדוד 601, מחלקה 2, קוראים לי אלירן, תבוא לבקר :)

a t b

New member
הייתי חייב לחזור לשבת אחרי שתקעו../images/Emo4.gif

אתנו שבת ראשונה בבסיס... בטח אמיר ידבר על זה

a t b

New member
אני לא יודע עדיין, אני מאוד מקווה

שאני כן יצא

אַמִיר

New member
סורי לא יכול....

הגעתי לבסיס רק ביום שני... התגייסתי חמישי שעבר ויצאתי שבת ראשונה הביתה..

אַמִיר

New member
אכן בסיס חמוד...

חדרים עם מזגנים זה סבבה.... רק חבל שהאוכל מלא בסודה ומלוח! אני בגדוד 603 מחלקה 1... אבל לא לעוד הרבה זמן.. זהו הקב"ן שיחרר אותי כבר מקרבי... עכשיו זה עניין של זמן עד שישלחו אותי בחזרה לבקום... אני מקווה שזה יהיה מחר ואם יהיה מחר זמן אני אקפוץ

a t b

New member
סבבה גבר, שיהיה לך בהצלחה אחי

ובאמת האוכל מלא בסודה, אתה כבר יודע בשביל מה זה..

faith2

New member
פחח.....מותר לשאול בשביל מה?

|רותם מפעילה את הראש הכחול שלה|

רייצל87

New member
לרותם ולמי שלא יודע..

הסיבה לאוכל המלוח ולסודה באוכל היא שלא יהיה לחיילים זיקפה בבוקר.. קפיש?

למעלה