שבת שלום. מופז איך ישנת הלילה? אתה ושרון לא חושבים ללכת הביתה. ממשלת הדמים כזו עןד לא היתה בישראל.
R REHVOT New member 15/5/04 #1 שבת שלום. מופז איך ישנת הלילה? אתה ושרון לא חושבים ללכת הביתה. ממשלת הדמים כזו עןד לא היתה בישראל.
S shy-1 New member 15/5/04 #2 שבת שלום. באלוקים רחובות שאתה משונה במקום לשאול אותנו איך ישנו, אתה שואל את מופז ? למה, מופז הוא חבר בפורום כאן ? אנא, קצת דרך ארץ לא תזיק לך. בידידות, סימטה צדדית.
שבת שלום. באלוקים רחובות שאתה משונה במקום לשאול אותנו איך ישנו, אתה שואל את מופז ? למה, מופז הוא חבר בפורום כאן ? אנא, קצת דרך ארץ לא תזיק לך. בידידות, סימטה צדדית.
S shy-1 New member 15/5/04 #4 החיים ממשיכים, ולצערי חיינו פה לא קלים, אז כשאפשר לחייך, ח י י ך, אינך יודע מתי תוכל שוב.
R REHVOT New member 15/5/04 #5 מופז חזק את הנחת היסוד שלי שראשי ממשלה גנרלים ושרי בטחון גנרלים. הם הגרועים ביותר שהיו לנו. עובדה.
S shy-1 New member 15/5/04 #6 זה לא חדש ולא מהיום, מנהיגי ישראל באים מהצבא, ומאחר ורובנו חושבים שהצבא "מטומטם", איני מבין מה פשר להיטותנו לבחור בהם. ישראל צריכה מנהיגים/דפלומטים/מובילים, שאינם מהצבא כלל.
זה לא חדש ולא מהיום, מנהיגי ישראל באים מהצבא, ומאחר ורובנו חושבים שהצבא "מטומטם", איני מבין מה פשר להיטותנו לבחור בהם. ישראל צריכה מנהיגים/דפלומטים/מובילים, שאינם מהצבא כלל.
R REHVOT New member 15/5/04 #7 תראה מי שהואבכיר שעבד עם רבים מהם הוכיח לי אחד אחד שהם הגנרלים פחות טובים...מהאזרחים. כך את אשכול בן גוריון בגין שמיר ארנס לבון...ועוד היויותר טובים מכל הגנרלים
תראה מי שהואבכיר שעבד עם רבים מהם הוכיח לי אחד אחד שהם הגנרלים פחות טובים...מהאזרחים. כך את אשכול בן גוריון בגין שמיר ארנס לבון...ועוד היויותר טובים מכל הגנרלים
S shy-1 New member 15/5/04 #9 רחובות, אני לא חכם כמוך, כתוב ברור! (רגע, הכלבה מורידה אותי לעשות פיפי, כבר חוזר).
S shy-1 New member 15/5/04 #13 אלו כבר פרטים אישיים, ואיני סבור שעל רחובת לענות עליהם, אלא אם הוא אינו חושש מזבובים.
S shy-1 New member 15/5/04 #15 אל תלכלך סוהי, ריחו של רחובות אינו שונה לטוב או לרע מכל יהודי אחר. עובדה.
ס סוהי New member 15/5/04 #16 לכנות את ממשלת ישראל "ממשלת דמים" זה מראה על רמה תרבותית ומוסרית ירודה. זה מראה על קיצוניות העוקפת את פעולת המוח ונודפת מפתח אחר. זה מריח רע!
לכנות את ממשלת ישראל "ממשלת דמים" זה מראה על רמה תרבותית ומוסרית ירודה. זה מראה על קיצוניות העוקפת את פעולת המוח ונודפת מפתח אחר. זה מריח רע!
R REHVOT New member 15/5/04 #19 א נשכח את לא אשכח את הפוסטר האדום שהוציאו מתנגדי אוסלו.... אחרי ששרון טבע את המונח באחת ההםגנות הראשונות. ושנים לאחר מכן לאה רבין ממש אהבה את שרון... אם יש משהו או מישהו שהסית נגד רבין היה זה שרון.
א נשכח את לא אשכח את הפוסטר האדום שהוציאו מתנגדי אוסלו.... אחרי ששרון טבע את המונח באחת ההםגנות הראשונות. ושנים לאחר מכן לאה רבין ממש אהבה את שרון... אם יש משהו או מישהו שהסית נגד רבין היה זה שרון.
S shy-1 New member 15/5/04 #20 בוא נכתוב כך, כמו כולנו, יש הרבה דברים ששרון בחדרי חדרים כשהוא עם עצמו (ואולי עם העגל), הוא היה לוקח חזרה.
בוא נכתוב כך, כמו כולנו, יש הרבה דברים ששרון בחדרי חדרים כשהוא עם עצמו (ואולי עם העגל), הוא היה לוקח חזרה.