ג'וני נשמה תיכנס לרגע בבקשה../images/Emo42.gif
אני מבינה שאתה טורטניק מאמי, אבל אם זה מה שכולנו קיבלנו עלינו לחיות עם זה בצורה הכי חיובית הכי שמחה הכי אמיתית ובריאה שאפשר. אז נכון שזה קשה וזה לא דבר קל, אך יש מעלות ויש לנו כישורים מיוחדים שלאנשים"רגילים" אין אותם. אז למה לצערך הרב? קח מאיתנו המון כוחות תראה גם לי קשה עם הטוראט אבל לומדים לחיות עם זה. עם השנים זה נהיה חלק מאיתנו. וזה שאתה כשרוני זה בגלל מה שאתה וגם כן תוספת מהטוראט. אני לא היתי רוצה שתתעצב בגלל שיש לך טוראט, זה יכול רק לעשות אותך יותר מיוחד, ויותר אופטימי לחייים אפילו שזה לא ממש קל לחיות עם זה. אתה לא מטופל תרופתית? אם אפשר לדעת מהם הטיקים שלך?אתה נשוי אני מבינה ויש לך מקצוע מכובד,, מה אתה צריך יותר מזה? תתעודד חבר אתה לא לבד, כולנו אוכלים מאותה צלחת. אוהבים אותך ג'וני היקר, אתה משלנו זה בסדר, אפילו אם קשה צריך להמשיך הלאה. רוצה רק שיהיה לך ולכולנו טוב ויהיה לך טוב אם תתיחס לטיקים שלך ולבעיה הזאת כאל דבר שיש לך אותו או קי קשה אבל חיים איתו ומחפשים את הדרכים הכי קלות לחיים נוחים ושלווים. מקוה שעזרתי ולו במעט. הייה חזק ומעודד חבר יקר שלנו. ורק תדע- הום השמש תזרח במיוחד עבורך .