שבת שלום

שבת שלום

קראתי שלפעמים אתם עושים פגישות של מי שכותב כאן? מתי תהיה עוד פגישה כזאת אנחנו נשמח לבוא ואיפה הפגישות האלה מתקימות? שבת שלום לכולם

מירבי*

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif

כתוב עיתון שסוף השבוע הזה הולך להיות קייצי וחמים, זו הזדמנות מצויינת לטייל קצת, אנחנו ניסע לטייל בצפון, שילוב של ביקור משפחתי וקצת טבע.. אורית, לגבי המפגשים, לאחרונה מספר בנות שאלו על זה, אפשר להתחיל לארגן מפגש, אחשוב על זה בקרוב. המפגשים מתקיימים בבית של אחת הגולשות כאן בפורום, עדכונים בקרוב. שבת שלום, בריאות ואהבה לכולם

מיירבווווונת צפון ...

נו אז מה דעתך לקפוץ לקפה ועוגה על הדרך?????????? נו באמת אולי סוף סוף יהיה לי העונג לארח אותך ואת משפחתך המקסימה?? מה דעתך???????

mondani5

New member
הגיע הזמן שתרדי למרכז!

את כבר אחרי השיפוצים והגזרה החטובה מולבשת עליך, אז הגיע הזמן שתנחתי קצת במרכז. אירית

מירבי*

New member
ליידי, אהיה באזור הגלבוע...

תודה יקירה על ההזמנה, כשאגיע לאזור שלך מבטיחה לקפוץ. שבת שלום

mondani5

New member
אורית ושי שלום!

נערכו ארבעה מפגשים שהוכיחו את עצמם,קל יותר לתקשר אח"כ. אני עצמי ערכתי פעמיים מפגש אצלי בבית ובכל מפגש היו לפחות 40 איש מהפורום כולל בני זוג וילדים,כמובן גם להורים מיועדים וגם לפונדקאיות. מירב ארגנה מפגש אצלה ב16.10.03 בסוכות וידוע לי על מפגש שהיה לפני שהכרתי את הפורום. גיסתי צריכה ללדת,לאחר הלידה לקראת ינואר אארגן שוב מפגש אצלי בבית. אירית

למעלה