שבת שלום!

ניקו76

New member
שבת שלום!

הי, אני חדשה ועד עכשו הייתי משתתפת פאסיבית. החודש התחלנו איקקלומין. רקע: בת 27 לפני שנה בדיוק עברתי גירדה בשבוע 11-12 לעובר לא היה דופק. הריון הגיע ללא טיפולים אבל רק אחרי שנה של ניסיונות. (יש לי בעיית קרישיות בדם וכנראה שבגלל זה היתה הפלה). אז כרגע אני שנה אחרי הגרידה ואין הריון. אז לפני כחודשים התחלתי מעקב אצל רופא פרטי שהתחיל לי מעקב זקיקים. והחודש התחלנו בכדור איקולומין למשך 5 ימים. ביום חמישי זה היה היה היום 14 למחזור והיה זקיק של 21 מ"מ. אבל אני מריגשה שיש איזה בעיה, בדר"כ יש לי הפרשות לפני ביוץ, ואני מרגישה שהמקום די יבש ( מצטערת על התיאור). אז מה זה אומר שהיא אפשר להקליט אם אין הפרשות? הייתי רוצה להתעייץ אתכם, מה אתן ממליצות להמשיך עם רופא פרטי? או לפנות למרפאה לפוריות, שלפי הבנתי מתחילים בהזרעות וטיפולים יותר מאסיביים. מצטערת שיצא ארוך ועל מבול השאלות. מאחלת לכולם הצלחה ושכל משאלות ליבכם יתגשמו אמן!!!!!!!!1

פּוֹנְג

New member
האיקקלומין לעיתים משפיע על ההפרשות

קשר לרופא, אם הפרטי הוא לא מומחה לפורות, אז רצוי לעבור לממומחה לפוריות, זה יכול להיות או בפרטי או במרפאה. אבל ברגע שמתחילים עם כדורים, למומחים לפוריות יש הרבה יותר ידע וטווח ניסיון מאשר לרופא הרגיל. בהצלחה.

ellieg

New member
אצלי האיקקלומין עשה רירית צמיג

ברוכה הבאה למועדון! בקשר לחוסר הפרשות,זה תופע לוואי ידוע ורופא שלי נתן לי אסטרוגן למנוע את התופע. (הוא תיאר את המצב שלזרע אין סיכוי לעבור בכוחות עצמו). אני ממליצה לפני שאת הולכת לרופא פרטי לבדוק איזה רופאים יש בקופה שלך. לפעמים אפשר להגיע לאותם רופאים דרך הקופה ואז חבל על הכסף.

טיפטיפ29

New member
../images/Emo50.gifזקיק 21 מ"מ-ישר לכיתה ג'!

זקיק ממש יפה. אני לא כ"כ יודעת מה זה אומרת, היובש הזה... לא זוכרת איך זה אצלי, אני די מתכחשת לכל האזור הזה כרגע.... בכל מקרה מאחלת לך המון בהצלחה וזהות קצרצרה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. איקקלומין יכול לעשות שני דברים- האחד, לדחות את הביוץ בכמה ימים, הזקיק יכול לבייץ גם מעל ל21 מ"מ. השני, לפגוע ברירית הרחם ובריר צוואר הרחם ולהפוך את ההפרשות לסמיכות יותר. הדבר יכול להפריע לתאי הזרע לעבור, אבל לא בהכרח ימנע הריון. מה היה עובי הרירית בבדיקת הUS האחרונה? בכל מקרה, אני מקוה שביליתם את סוף השבוע במיטה, ולגיבוי כדאי להמשיך עוד יומיים שלושה, מאחר ולא ברור מתי בדיוק יהיה הביוץ. כדי לודא שהיה ביוץ את יכולה לבקש מהרופא בדיקת פרוגסטרון ביום ה21. אם הרופא שלך הוא מומחה פוריות את יכולה להמשיך אצלו ואת יכולה לפנות לרופא מטעם הקופה, זה תלוי כמה כסף את מכונה להוציא על הענין. גם במרפאת פוריות לא ירוצו לעשות הזרעות אם אין צורך בזה. בהצלחה, נועם

למעלה