שבת שלום

dl2505

New member
שבת שלום

מי שמכיר קצת את הרקע שלי אז ככה בעלי החליט שהוא רוצה לנסות גישור וייעוץ נישואין כמובן שאני הסכמתי מייד אני רוצה לעשות הכל למען שלות המשפחה והוא לעומת זאת מחפש מישהו מקצועי שיומר לו שדרכנו המשותפת הגיעה לסיומה אני יודעת שאני נתלית בתקוות שוא אבל אני סוחבת עוד יום עוד שבוע, חודש שנה כמה שאוכל. ביום רביעי בעלי החליט שהוא יוצא עם חברים לנופש (לא מקובל בכלל אבל כבר אין לי כח לריב) ועכשיו ממש לפני 5 דקות קיבלתי שיחת טלפון מבחורה שמחפשת אותו היא החברה המיתולוגית שלו מלפני 13 שנה. "הוא חבר מהעבר ורציתי לדבר איתו". כן בלב כואב נתתי לה את הטלפון שלו (מה אני צריכה שהוא ידבר איתה מהבית לידי?) ועכשיו הכל שחור לי שוב פעם אני "מאבדת" את בעלי לטובת מישהי אחרת. אני לא יכולה להמשיך לכתוב פשוט רציתי לשפוך קצת מהכאב הנורא והמוכר וללכת לבכות באמבטיה שלא שומעים תודה על ההקשבה ושבת שלום.

לכי לבכות, לפעמים אנחנו זקוקים לכך

תבכי ותפרקי מעט מהמתח ומהכאב שלך. דעי לך דבר אחד - אם את יודעת שניסית את כל מה שיכולת וזה לא עובד, היי שלמה עם כל מה שיקרה בהמשך. אל תתני לאף אחד להרוס אותך ואל תנסי להשאר בכוח עם מי שהחליט שהוא לא רוצה אותך איתו (אם אכן כך המצב). אל תכאיבי לעצמך יותר מאשר המצב כואב ממילא. שבת שלום

adam33

New member
אומר לך..

לאחר שקראתי את מה שכתבת חשבתי על מספר דברים הראשון..ממש חבל שזה ככה השני..אוליי בכל זאת צריך לתת לו צאנס השלישי..למרות הכל וגם אם זה לא זה כי בעצם למה לצאת לטיול בלעדייך במיוחד כשאתם בדרך לחידוש הזוגיות שלכם אבל ... חיי את חייך..נסי לראות עד כמה הוא מתאמץ למען הזוגיות שלכם אל תשבי בחיבוק ידיים ותצטערי בצד..הוא לא ראוי לכך.. המשיכי כאילו הוא לא קיים ומצד שני כאילו הוא הבעל הכי אוהב.. ורק לאחר מכןתעשי הערכת מצב עוד חודש תראי אם משהו השתנה... בהצלחה..

למעלה