שבת שלום

r3fl3ct10n

New member
חחחחחח

העצוה של "שנות השמונים" של אתר בני עקיבא טיפה טיפה יותר יפה ו"חי" חוצימזה אני בטוח שהרעיון של האתר נלקח מהאתר של ב"ע..

יוווו תרגע!!

אוקיי אז ככה- דבר ראשון אתה לא יכול להיכנס לפורום של בני עקיבא ולצפות לתגובות כמו: "וואי נכון עזרא יותר סבבה מבני עקיבא?" כי מי שנמצא כאן מן הסתם חניך (הממ...
) או מדריך (עוד פעם?
) וממש לא יעזור לך בקטע הזה-אנחנו אוהבים את בני עקיבא(ולא, לא שילמו לי בשביל להגיד את זה). דבר שני- נכנסתי לאתר ובאמת אתר מושקע ואחלה (אבל תפסיק לרדת על בני עקיבא!) ואפילו קראתי (כן, אני קראתי), אבל לא הכי הבנתי בשביל מה זה היה טוב כל הקטע הזה של עזרא בפורום שלנו (חמודה אני
) "כאילו" בשביל להוציא לנו תעיניים עם האתר המדהים והמושקע שלכם?? אזהו, שמזה לא (תקראו את זה כאילו אתם צפונית..), ובקרוב בקרוב אני מעלה תאתר של האגודה למען הקיי וחברותיה (זה חברותיה נכון?..) שתראה מה זה השקעה!!! שיהיה לך המשך יומנעים! אוהבת אותי, רבקה

Admini

New member
------>

1. תודה
השקעתי באתר הזה (בעיקר הפורום) אלפי שעות 2. זה היה בצחוק
3. האתר לא מושקע בשביל להוציא את העיניים, האתר מושקע מפני שיש מישהו מאחוריו שהוא מתכנת (יש לו מערכת ניהול שההנהלה מעדכנת בעצמה), והשקיע בו את הנשמה משך יותר משנה שהוא בשליטה שלי
3. שום דבר נגד בנ"ע, הכל בצחוק

../images/Emo24.gif

אני נורא מצטערת, פשוט הייתי בשוונג הייתי חייבת להגיב לזה... אבל כשלומדים להבין אותי אני בנאדם נורא חמוד. באמת!

שרוך

New member
סליחה מה האתר קשור?

בס"ד שלום לאדמני !!! אני לא אומר שטויות! לב"ע פונים הכי הרבה בקטע של התרמות !!! והסניפים אל תגיד שלא זה עבודה לב"ע יש הכי הרבה סניפים בארץ בעולם! סליחה האתר לא קובע!! איזה טענה חסר הגיון האתר של ב"ע !! אז מה תבין בני עקיבא היא התנועה הכי גדולה בארץ עם מספר החניכים הכי גדול ומספר הסניפים אז אם זה אי אפשר להתכווח !! עם הדברים בשטח!!! בני עקיבא אני אוהב אותך ולא יחליף אותך בשום תנועה!! שרוך

למה אתה חושב ככה?

אם אתה מסתכסך עם כאלה מבנ"ע, ולי יש חברות שהן בעזרא ואנחנו לא רבות על זה, אלא שומעות, מתעניינות ומפרגנות, אתה צריך ללמוד מאיתנו, לדעתי. נ.ב. האתר של עזרא כלל לא מושקע, של בנ"ע מלא תכנים ויש לו קישורים לל מה שלא חלמת עליו!

שרוך

New member
עם דברת אלי אז ככה

בס"ד הי הצנועה והענווה!! ככה אני לא מסתכסך !! זה מרגיז שאנשים שאומרים שלא טוב וזה סתם תנועה!! פשוט רק מדברים !! אם הם היו באים לסניפים שלהם!! והיו מנסים לשנות !! אחלה !! אבל כל עוד שהם לא בקרו או ניסו לשנות!! שלא יגידו מילה רעה!! כי אני גם יכול למצוא אלף ואחת דברים רעים בעזרא אבל השאלה האם אתה יודע מה אצלך דרוש תיקון !! ועובדה שב"ע מתחילה להפריד שרוך

tamarhp

New member
שרוך

אתה נורא עצבני בימים האחרונים.. תרגע טיפה, אוקיי?

שרוך

New member
אני לא עצבני!! אבל זה מרגיז 1!

בס"ד תמר וכוללם שלום !!! אני לא עצבני!! אבל חאלס נמאס שכולם אומרים שב"ע זה לא טוב!! וזה ממש לא נכון!! אי אוהב את הפורום הזה ואת כל מי שפה אז אם אני עצבני וזה קורה הרבה לצערי אל תקחו את זה אישית !! ראו הוזהרתם שרוך

lali37

New member
וההודעה הזאת היתה ממני

פשוט מיכל הייתה אצלי אז זה היה בכינוי שלה

אני לא חושבת כך!

בכל מקרה, זה די פוגע! כל הכבוד שאתה משבח את התנעה שלך, אבל בכל זאת - גם לנו יש תנועה, והרבה אוהבים אותה. זה לא יפה להגיב בצורה קרה כזו על משהו כזה. חוצמזה, שאפ'חד פה לא קומונר (נראה לי) וגם לא מנכ"ל, מזכ"ל, סמנכ"ל וכדו' בבני עקיבא הרצי או אפילו המחוזי. אז אם אתה רוצה לבוא בטענות - תפנה אליהם. במיוחד, לדעתי, הצורה בה התבטאת, הסגנון - פגע מאד. אני לא מתכוונת לפגוע, אולי הייתי צריכה לעשות את זה במסר, אבל בכל זאת נראה לי שכל מי שרוצה לכתוב הודעה בסגנון הנ"ל, שיבין למה לדעתי זה לא טוב ופוגע. בכל אופן, סליחה אם פגעתי. -------

חבר'ה

שרוך, גם אני ממש אוהבת את בני עקיבא ומאמינה ודוגלת בערכים שלהם, ובאמת הגיוני שהיא בעלייה בכל הנושאים שדיברת עליהם ,אך לצערי (הרב) יש גם הדרדרות... כל כך צר לי על זה אבל זה קצת נכון לפחות בחברי'א ב'-החבר'ה באים רק בשביל החבר'ה (אני אומרת את זה ככה כי כואב לי לומר שהבנים באים בשביל הבנות והבנות בשביל הבנים) ותכל'ס-אף אחד לא בא בשביל הפעולה ביום שישי,והרבה נשארים לשבת סתם על הברזלים. אני מדריכה באולפנית באור עקיבא ויש לי משם המון בנות חילוניות שאני ממש חברה טובה שלהן,וסתם במקרה עמדנו אני ואחת מהאולפנית ליד הסניף ,זה היה לפני הפעולה וכל החבר'ה היו בחוץ על הברזלים ואז היא אמרה עליהם משהו בצורה כל כך לא יפה וזה כל כך כאב לי כי איפשהו ידעתי שהיא צודקת...

למעלה