שבת שלום!!!

שבת שלום!!!

השבת עוד טיפ טיפה נכנסת, הפשטידות מוכנות. מעדן הלימון בפריזר. פרחים חדשים הוכנסו לאגרטלים מהזכוכית והריח אמממממ משו משו נשארה בעיה אחת קטנה איזה נעל לבחור?? כל הבוקר עפתי לי לחפש משהו חדש ולא החלטתי. שבת שלום לכווווווולם רק טוב!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
גחלולה, פעם כשהייתי ...... נערה צעירה אוח אוח אוח יא ראבא, הלכתי על נעלי עקב כאלו, עד היום לא ברור לי איך לא נפלתי או שברתי רגל, אבל זו היתה המודה. כבר שנים רבות שאנני נועלת נעלי עקב וגם אין געגועים.....אולי קצת. שבת שלום לכולם, הרבה אוכל טעים, נחת מהילדים או מההורים (תלוי בגילכם) ולהתראות בשמחות.

עליזה 22

New member
שבת מבורכת גם ממני../images/Emo48.gif

אתמול הלכתי קצת על עקבים והיום יש לי כיווץ שרירים.

שבת שלום לכווולללםםםם גם ממני../images/Emo48.gif

ואני מהבוקר הסתובבתי היום עם נעלי העקב שלי,עד לפני חצי שעה שנחתתי בבית. מאחלת לכולם שבת שלום שבת שקטה שבת שלום ומבורך

חן (*_*)

New member
ווואלללהה, אני יש לי מאניית נעליים

לא יודעת למה, אבל בכל פעם שאני בסיבוב קניות, או אפילו סתם עוברת ליד חנות נעליים, אני חייבת להיכנס, להביט, למדוד, ו........במרבית המקרים גם לקנות ! הבעייה היא שהנעל שהייתה לי כל כך נוחה בחנות, מפסיקה להיות נוחה לאחר שעתיים של נעילתה בהזדמנות כזו או אחרת, וארון הנעליים עולה על גדותיו. אחת לזמן מה, אני מחלקת נעליים לחברות מאושרות. מי רוצה סנדלים אלגנטיים במיוחד בעלות עקבים גבוהים כמובן, מידה 36-37 של NINE WEST ? בעבודה, כמובן, אני ללא עקבים ובנעליים אורטופדיות- אחות, לא???

אמממממממממ

אז ככה אני אוהבת נעל עקב מאדדדדדדד אבל מאז שעפתי מאחת מהן לפני יובלות וזה היה כמו ליפול מקומה שמינית עם כל מה שמשתמע מזה אמממממ אני עפה בלי עקבים ובדר"כ עפה עם עקב שטוח למרות שאחת לכמה זמן מבזבזת כסף על משהו כזה. שבת שלום רק טוב!!!

חן רוצה להבין האם המכרז כבר הסתיים?

אתאר לך את הרגל שלי ותדמייני אם הנעל מתאימה לרגל... מידה 36-37 ציפורניים לפעמים גדולות משוחות בלק לפעמים דואגת לקצץ אותן עד דק דק דק ואז אין מקום אפילו ל..לק לק לק הרגל שלי זקוקה למרחבים ממש כמוני האם מתוך ים הנעליים שיש בארונך נוכל להתאים לי זוג נעליים על פי טעמך? שבת שלוםםם כולםם

חחחחח גחליליתוש

עם הנעליים האלה אלך עם וארגיש בלי
ומזל שאני אוחזת במשושים שלך אז בטוח שהנפילה שלי תהיה רכה יותר

חן (*_*)

New member
פנינוש תבואי פה תיכף ומיד !!! ../images/Emo6.gif

זהו, סומנת אצלי כלקוחה פוטנציאלית. כבר מוציאה את הנעליים מהארון. מתי את מגיעה?

למעלה