../images/Emo118.gif סיכום שבועי ../images/Emo118.gif
ונפתח בברכת ברוכים הבאים - נשויחרמןושובב29,gilgil1981, ע ל מ ה ו ל מ ה, amirrr, שרית של בוגי, ליאת, קפה, עוגה ומסאג'ים אצל המארחת. ברוכים המתקמבקים - סומסום, דרור22 טוב לראות אתכם! ונעבור לחדשות בהרחבה:
פאלקור המילואימניק מוסר את אהבתו הכנה לכולנו ומתגעגע. אתה תשמור על המדינה ואנחנו נשמור לך על הילד!
(חברות טובות מתחלקות בהכל כבר אמרנו??)
קסאנדו חזר לישון באלכסון. עם כל הקושי שבדבר יקירי, יהיה בסדר! מה שבטוח מאמם לך לדבר על עצמך בגוף שלישי! ממש הגרסה ההומואית של עוגי.
לכל המעונינים הרוצים להגדיל את איבר המין שלהם מוזמנים להכנס לאתר http://www.sexsecrets.co.il, לא יודע עד כמה זה אפקטיבי אבל בהחלט משעשע. אגב - זה תקף גם לגבי נשים?!
"אני נמצא בזוגיות כבר הרבה זמן, אני אקטיבי הבן זוג שלי פאסיבי כך הכרנו וכך אני רוצה שזה יישאר. עד היום לא חדרו אליי ואני גם לא כלכך רואה את עצמי כנחדר. היום אחרי תקופה לא קצרה שאנחנו ביחד בן הזוג שלי אומר לי שהוא היה רוצה לחדור אליי, שהוא רוצה ש"נתחלף בתפקידים..." פינת המתלבטת עסקה הפעם באקטיבי ופאסיבי. מה אגיד ומה אומר? שווה קריאה! דברים אינם כל כך פשוטים כמו שלעיתים מציגים אותם.
דרכים שונות לגוון את חיי המין - שאלה שרית של בוגי. מה שלא תחליטי לנסות יקירתי אנחנו רוצים פרטים
"האם הרצון של גבר נשוי להתנסות עם גבר זה נורמלי?" היתה שאלתו של נשויחרמןושובב29 (כפרה, לא מצאת ניק יותר קצת יותר ארוך??) שהביא דיון מרשים! לא לגמרי קשור לשאלה אבל בהחלט נותן חומר למחשבה. אישית אני גם מאמין בנאמנות מוחלטת לבן/בת הזוג, אבל זה אני ואלה החיים שלי. אי אפשר לקבוע הנחה שזה לא נורמלי מבלי שהיינו באותה סיטואציה.
ולעניין אחר - הטרדות גולשים, אאוטינג, סגירת חשבונות וכל המשתמע מכך לא יתקבלו אצלי בפורום
. נקודה. כולכם יודעים שאני לא נוטה להעיר על צורות התבטאות, לשלוח אזהרות במסרים או לחסום גולשים. (שזה אגב עשיתי בדיוק פעם אחת בכל הזמן שהפורום באויר). אבל זה לא אומר שזה לא יקרה במידת הצורך. אני לא חלילה מאיים או מנסה להפחיד אף אחד אלא עושה ישור קו למען לא יקום הגולש שיגיד "לא ידעתי". שבת שלום חברים! אוהב המון,
ונפתח בברכת ברוכים הבאים - נשויחרמןושובב29,gilgil1981, ע ל מ ה ו ל מ ה, amirrr, שרית של בוגי, ליאת, קפה, עוגה ומסאג'ים אצל המארחת. ברוכים המתקמבקים - סומסום, דרור22 טוב לראות אתכם! ונעבור לחדשות בהרחבה: