שבת שלום....

שבת שלום....

מה שלומכן הערב יפיופות שלי..?? אני מתנצלת שאני לא כאן כל הזמן כמו מקודם... פשוט דברים משתנים וקורים לי עכשיו.. תגל- כלכך התפללתי שתיהי כאן, אני באמת צריכה לדבר איתך.. חזירע-יפתי, שום התנצלות יקירה, הינני פה.. מחכה לך . ניבו`ש- איזה כייף לך גם אני רוצה ארנבת... אבל הכלב שלי יאכל אותה....(הוא ממש פסיכי) מאיה- תודה, תודה, תודה, על ההתייחסות- את נהדרת! קראתי את החלטתך...שתדעי שאני תמיד יהיה לצידך בכל מצב... עינתי-מה שלומך, הבנתי שעוברת עלייך תקופה טובה, אני שמחה בשבילך ומקווה שהיא לא תסתיים. sha-מה שלומך מתוקה? תוגי- אני מתגעגעת אלייך..... :-( עופרי- אחלה שיר... וכמובן ברוכה הבאה לכל החדשות! אז אמא גולי, אני מקווה שקראת את המייל שלי, אני מקווה שאת כאן..... שלכם בהמון המון אהבה עדנה הפרה המשוגעת..

יעלי! איזה כיף לשמוע ממך!

וגם נידמה לי שיש למישהו פה מצב רוח קצת מרומם? אין מאושרת ממני. תמשיכי כך. ואפרופו הפרה המשוגעת.....את יודעת שלא יתנו לך להיכנס עם השם הזה לאירופה....קראתי באיזה מקום שכולם שם הופכים לצימחונים בגלל התפרצות המחלה הזו. איך קראו לכותרת? ``כל המבורגר הוא בגדר פצצה מתקתקת, כל נקנקיה היא מטען חשוד``. אני כבר מוכנה. שנים שלא אכלתי בשר. מצידי שכל העולם יהפך לצימחוני. אוהבת ומתגעגעת הפרה מאיה (אני מתלבטת אם להוסיף משוגעת....ואם אני ארצה לטייל בעולם?)

מצב רוח...לי!?!?!?!?!??!

אולי זה בגלל שאני חזרתי למווווווושפוחה שלי (איזה מתוקה הרגת אותי) פפחחחחחח..........תקראי את ההודעה שכתבתי לעינת... פחחחחח......וראי עד כמה מעוררת רחמים אני, שמנה חסרת תועלת..(טוב די!) אוף מה אני מבאסת אנשים! עכשיו...פורים.....מממממ....let me think אני לא חושבת שאני מתחפשת אני נשארת בבית... לייייששששששווווןןןןןןן! אני עייפה כמו ךא יודעת מה אין לי מושג מה יש לי אני רצינית אני לא יכולה לקום מהמיטה... כלום אני כל היום עייפה! מה זה פה!? טוף...יאלללי אני עפתי... תגידי יש לך אי סי?! עדנה הפרה הכונפה(בשבילך)...

כונפה??.?? פחחחחח..........

יו``ר הכונפות העולמית? פחחחחחחח........ (רק השבתי לך באותו מטבע) מספר האי.סי.קיו. שלי 83999364. אשמח להכניס גם אותך לרשימה השחורה שלי. לכי לישון, מתוקה. או שתראי טלויזיה,יש דודו טופז.(אלי ומריאנו) ומשפחה זו משפחה, לא? מאחותך, מאיה הפרה המשוגעת (לעזעזל הטיול בעולם! מה שנכון, נכון.)

אלי ומריאנו!!!! פחחח איזה הורסים!

ראית!!?! התפוצצתי מצחוק! טוב הוספתי אותך לרשימה שלי... למה את לא אונליין?!?! :-( עדיין משוגעת... עדנה. (אני לישון?!? מה פתאום אני לא נוטשת את המקום עד שאני נרדמת על המקלדת)

למעלה