שבת שלום

שבת שלום

השבת כבר באה לה ואני סיימתי לעשות את כל ההכנות בזמן: פשטידות מיני תופינים מרקים, לא שכחתי להכין מלאי גדול של שקיות כוכבים. החלפתי ת´פרחים ופיזרתי גם נרות ריחניים! לבשתי את שמלת הקפלים זו האדמונית עם הנצנצים
ועכשיו אני ממתינה לאורחים שבת שקטה, רגועה ושלווה! שבת שלום לכוווווווולם רק טוב!!!

שבת שלום מקסימה ..

קר בחוץ אבל חם בלב .. עדין קצת המומה מכל מה שקרה בוידויים .. מזמן לא קיבלתי משלוח של עוגיות פצפוצי כוכבים וכוס שתיה של צוף שכחת אותי

16אלי

New member
שבת שלום לכולם!!

קר בחוץ וחם מאוד בלב הארוחת ערב היית 10 עוד מעט יוצאים קצת לנשנש גם הכפוא בחוץ לא יעצור אותי המשך ערב מקסים ונפלא לכולם!!

שרונינקההההה../images/Emo24.gif

לא קיבלת את המשלוח האחרון??? חמור מאאאאד רק אתמול יצאו שתי משאיות לדרום הרחוק עם כמה טונות של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכמה גלוני מיץ צוף. מייד יוצרת קשר עם הנהג שאני מניחה שעשה לו הפסקה קלה באחד המקומות. עד הבוקר כל המשלוח יהיה ליד הבית לא לשכוח לתת גם לתינוקת האהובה עלי בקבוק מיץ צוץ מיוחד לעוללים. וד.א. שאני אשכח אותך????? חס חלילה וחסה! שולחת לך שקית של כוכבי אושר וגעגוע רק טוב!!!

ק י ב ל ת י ....... ../images/Emo24.gif

את לא תאמיני , העוללה הקטנה שלי כבר הוציאה שן אחת .. נו , מה את אומרת על זה ????

כבר?????../images/Emo3.gif

איזה יופיייייי עוד מעט נוכל לקחת אותה לאיזו מסעדה טובה לאכול אממממ גזר גמדי ברוטב אממממ אספרגוס. ילדה טובה!!! שולחת לה שקית של כוכבי זוהר ושרונינקההההה קיבלת את המשאיות עם הכיבוד?? רק טוב!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

זוחלת וכמעט שמתישבת שן כבר הוציאה .. עוד מעט תלך .. ואני מפספסת את תקופת העוללות לאן בדיוק היא רצה ..? מה היא צריכה להספיק ???

ילדה טובה!!! ../images/Emo47.gif

אני מניחה שהיא פשוט ממהרת לטעום מהכל ומהר מהר! אין לי ספק שאת לא מפספסת את לומדת יחד אתה להנות מכל רגע!!! רק טוב!!!

למעלה