שבת שלום

RossieL

Active member
שבת שלום

על רקע הימין והשמאל, מרגיש לי ששכחנו שכולנו עם אחד עם כמיהה אחת.
השיח המתלהם,
השינאה התהומית,
הגזענות המתפרצת,
שכחנו קצת להיות בני אדם.
אז, שיר ישן אחד כדי להזכיר לנו שאפשר וצריך אחרת

There comes a time when we heed a certain call
When the world must come together as one
There are people dying
And it's time to lend a hand to life
The greatest gift of all
We can't go on pretending day by day
That someone somewhere will soon make a change
We are all part of god's great big family
And the truth, you know, love is all we need

We are the world
We are the children
We are the ones who make a brighter day
So lets start giving

There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me
Send them your heart
So they'll know that someone cares
And their lives will be stronger and free
As God has shown us by turning stones to bread
So we all must lend a helping hand

When you're down and out, there seems no hope at all
But if you just believe there's no way we can fall
Well, well, well, well let us realize that a change can only come
When we stand together as one

We are the world, we are the children
We are the ones who make a brighter day
So let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we make a brighter day
Just You and

puma141

New member
"כמיהה אחת"? מהי?

על פניו אני איתך כמובן.....:) זה מה שצריך להיות זה ברור.קודם
כל האחדות, ההבנה, הגישה...אחר כך כיבוד הדעות השונות.
אבל כאן הבנתי מאנשים מבוגרים ממני, מה שלא הבנתי בחיים.
שדעה/גישה זה בעצם אופי ברוב הפעמים. אופי מגובש, החלטי, "נוקם" בחברה
דרך המרירות שבגישה לחיים, בלי שום יכולת לשפוט באמת, לחשוב בגדול ברחב.
אנשים קטנים, מקובעים, החלטיים, מגינים על הכלום שלהם בלי להקשיב או לעשות חישובים חדשים שמתפתחים, זורקים את המרירות שלהם דרך כוונה צרת אופקים ומכוערת.
אלו בעצם האנשים שמקבעים את המדינה הזו במקום שהיא נמצאת. בגלל החיים האישיים שלהם, הםגורמים לשנאה, להסתה ולגועל בדרך זו או אחרת....
ו- חבל! חחח באמת. אבל זה חסר תקנה.

https://www.youtube.com/watch?v=WpYeekQkAdc

puma141

New member
ובשתי מילים

מחשבה סלקטיבית.
שכנוע עצמי על פי שיקולי אופי, שהוא נובע מדברים שקורים לאדם בחיים.
כמו רצון ליחודיות *לא חכמה*, כמו אדם שלא רוצה ולא יכול להכיל דעות אחרות, שבסך הכל היו אולי מרחיבות את אופקייו, גורמות לו להבין שהעולם משתנה שיש עובדות שאי אפשר להמשיך להתכחש להן, שהדברים מסוכנים הרבה יותר ממה שהם נראים, שהרצון לטוב לא מספיק, ושאם באמת ובתמים הוא רוצה שינוי- יש מחיר. בעיקר זה ההתחלתי....

אבל כאמור, מחשבות חדשות והרחבת האופקים ממנו ומחייו הקטנים, ופאקינג הלאה...........................

dory141

New member
מסכים לחלוטין

יש דעות שונות גם בעולם וגם בפורום הקטן הזה, אבל אסור לגלוש לפסים אישיים ולהתקוטט עם אחרים. אני מזכיר את זה לעצמי גם, כדי שלא להיקלע לריבים מיותרים כאלה. זה חוקי ולגיטימי שלכל אחד כאן יש את המחשבה שלו, אבל צריך שיהיו חוקים ושיהיה איזשהו סדר. בלי זה, כל אחד לעצמו וזה הכי גרוע שיכול להיות.

לגבי תגובתה של פומה- נכון, מסיתים צריכים להיות מוקעים. הבעיה הכי גדולה, היא שהחלק מהעומדים בראש הנהגת המדינה הם מראשי המסיתים. מדוע אנשי הליכוד לא מתנערים מנתניהו, אדם שהופך אפילו את אבו-מאזן לעומתו למנהיג דגול (רמז:זו לא מחמאה, לשני הצדדים המעורבים)? ממה הפחד, מישהו יהרוג אותם? זה לא רוסיה כאן.

puma141

New member
לגבי תגובתה של פומה-

המסיתים, השונאים המרירים שדיברתי עליהם/ן לא מניחים לאף אחד לדבר
או להגיד משהו על המצב כפי שהוא קורה באמת.
הם נעולים בתוך האג'נדה שלהם *שהיא כאמור חלק בלתי נפרד מהאופי*
כשבתוך האג'נדה הזו הם מניפים את דגל השנאה לביבי.
הדגל הזה- לא מספיק הוא מעורר משהו הפוך לגמרי, ע"ע תוצאות דבריו של גרבוז.
זה כמעט אותו דבר.
אבל אם הייתה פה הקשבה, אמת, רצון לשנות כקולקטיב- לא כשהשנאה התהומית היא היא ה"אג'נדה" ושום דבר חלופי לא קיים לדבר הזה, או שלא נותנים לו להתקיים, בגלל הדרך הזו.
צריך לזהות את האנשים האלו שהשנאה בלבד מניעה אותם, כחלק מאופיים המכוער. שלא תטעה- זו לא "דעה" זה אופי! אופי מנצל.
כל עוד יש מי שמקשיב להם, לקיצוניות שלהם, להלהטה של הדברים מבלי לבקר אובייקטיבית, אלא רק סובייקטיבית- מתוך החרא אג'נדה/אופי הזה, דברים לא ישתנו כאן....

Ron W

New member
אין עכשיו מצב רוח לשירים המדינה הפכה דיקטטורה מסוכנת לאזרח

אזרח נורמטיבי שלו מהנדס אוירונאוטיקה שהפגין לבד עם שלט
וטקסט מתוך ספר ישעיהו ברחוב - לא ליד בית של מישהו...
נעצר ועוכב לצד עבריינים24 ש' הפייסבוק שלו נבדק שתי וערב.
ואתם עסוקים בשירים .. ישראל במקום האחרון בתקציב הפנאי הפרטי
במדינות המפותחות ושרת התרבות מזמינה אותכם לריקודים..
כפיים.. מי שלא מוחה הופך דוחה.

שחר 673

New member
כמה קומבינות על קומבינות על קומבינות.

למיטב ידיעתי החוק אוסר על הפגנה מול ביתם של "פקידי ציבור" שהם לא אנשים פוליטיים.
למיטב הבנתי חבורת השמאלנים הללו מנסה לאמלל את חייו של היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט שהוא "פקיד ציבור" ולדחוק בו לקחת החלטה אשר תפגע בכהונת ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו, הם רוצים להלך עליו אימים, לנטוע פחד בליבו, כלומר לנסות ולהוריד את נתניהו מן השלטון באמצעים לא דמוקרטיים של הפחדה ואמלול חייהם של "פקידי ציבור".

החוק קובע שהם אמורים להיות מרוחקים ברדיוס מסויים, אך העבריינים הללו לא מוכנים לקבל את החוק ומפרים אותו פעם אחר פעם, מסרבים להתפנות, מסרבים לעיכוב, מתנגדים פאסיבית ולעיתים גם אקטיבית ואחר כך עוד בוכים לתקשורת השמאלנית והמוטה שלנו המלטפת את ראשם בחום {מסיבות מובנות כמובן} ומעניקה להם סיקור חמים ואבהי. פחחחח, שמאלנים צבועים, כשנוח להם הם מכבדים את החוק, וכשלא, הם מפרים אותו ברגל גסה, צביעות של שמאלנים, כבר טענתי בעבר כי אין צבועים גדולים יותר מן השמאלנים.

Ron W

New member
כתבת שטויות אם היתה עברה הוא היה מועמד לדין

שים לב כמה אתה מורעל וכותב שטויות
כברהחלטת שהוא שמאלן (איש משפחה ישר מהנדס מדבר יפה בנימוס)
הרי אם היה נראה כמו הצל הוא היה בטוח ימני על הכפאק וחף מפשע
500 מטר אדם אחד לבד שום איזכור של אישיות פוליטית רק פסוקים מהתנך
אתה באמת רוצה שככה תתנהל המדינה? הרי מה נמוך מזה?
אתה יוצא להגן על מעצר של חף מפשע אפילו אין לכך נגיעה אליך ישירות?
יחביבי אין לי אלא להצטער על מצבך.
לי לא היה אומץ במקומו.. אם שוטר היה מבקש ממני להתפנות גם בלי סיבה
הייתי כנראה מציית מיד
לכן אני לפחות מעריך את העמידה שלו בשמירה על איכות השלטון והחוק.

שחר 673

New member
רון תקשיב, אני חוזר ומדגיש, בוא נדלג על "הברכות האישיות"

אחד לשני.
בוא נשאיר את הסרקזם והעלבונות לאלו הראויים לכך ובמקום אחר
.
אענה לך מאוחר יותר ולגופו של נושא בלבד, מקווה שתפעל כמוני.

RossieL

Active member
לא נפסיק לשיר

לפני הרבה שנים, בארץ לא כל כך רחוקה, כתב חיים חפר שיר.
שיר מלא אופטימיות שהיה נכון לימים ההם ונכון כל כך גם לימינו אלו.
מה לעשות, זוהי ארצנו היחידה
עוד יהיה טוב, ואין זו אין זו אגדה
ועוד נזכה, לראות זריחה של יום בהיר
ומשום כך אנחנו ממשיכים לשיר.

אז -
לא נפסיק לשיר

שחר 673

New member
רוזי, התחלת עם "דמעות התנין" השמאלני?

פגיעה בדמוקרטיה עאלק.
חבורת בריונים המתכסים תחת איצטלה של "לוחמי חופש ביטוי", חבורת עבריינים מועדים {גם אם הם מהנדסים} המונהגת ע"י שונא מושבע של משפחת נתניהו , חבורה זו מנסה להשפיע על היועץ המשפטי מנדלבליט להחליט על כתב אישום נגד נתניהו וזאת בניגוד לחוק המפורש האוסר על הפגנה מול ביתו של "פקיד ציבור".
התקשורת "ההוגנת" שלנו מלבה את האש ויוצרת את "הבאאז" התקשורתי אשר יגיע לאוזניו של מנדלבליט ויפר את שלוות נפשו. אם זו לא פגיעה באושיות החוק איני יודע מה כן.
לאחר שהשמאל נכשל פעם אחר פעם בהגעה לשלטון הוא מנסה להגיע אליו תוך שימוש בדרכים לא חוקיות ואני מחזק את שוטרי משטרת ישראל שימשיכו להגן על החוק בנחישות וללא מורא פנים.
כשצריך להשתלט על מתפרעים המסרבים להתפנות ואף מתעמתים פיזית עם השוטרים בחסות מצלמות הצלמים הנכונות לתעד שוטרים כביכול אלימים, יש לעשות זאת בכוחות משותפים של שוטרים רבים, יש לאחוז בפרובוקטור לאוזקו לפתוח לו תיק פלילי ולהעלותו בפני שופט.
כולנו תקווה שהפרובקטור לא יפגע במהלך המעצר אך אם הוא נפגע, וידו נשברה, הוא יוכל לבוא בטענות רק אל עצמו שכן התנגדותו הנלהבת והאקטיבית לעיכוב או מעצר באה לדעתי מתוך רצון לייצר צילומים מהדהדים אשר יפתחו את מהדורות הערב בשידורי הטלויזיה השמאלנית שלנו אשר כולנו יודעים כי משאת ליבה הוא לראות את נתניהו מסיים את תפקידו כרוה"מ.

superman1234

New member
ממתי יש לך בכלל מושג "מה זו דמוקרטיה" ?

היועץ הממשלתי לממשלה, אביחי מנדלבליט , היה לפני כן מזכיר הממשלה של ביבי ("משרת אמון"). למרות זאת מצפים ממנו להחלטה ללא משוא פנים...עלאק..

וזו היתה מטרת ההפגנה ,להזכירו שעליו להוציא את האמת לאור ולא להיתלות בחוטי המריונטה שמנסות להסיטו מהאמת.

ההפגנה היתה שקטה. לא ניזרק בה אף רימון, לא נרצחו בה בני אדם, לא נתלו בה שלטים בסגנון ההפגנות של הימניים ההזויים.

ומה קורה בפועל - כמו במדינות טוטאליטריות - המפגינים - לכלא. לזכותם של רוב המגינים אומר, שהם לא היו מוכנים להשתחרר ודרשו לעמוד למשפט, בכדי שדברם ישמע ברבים ולא יוסתר ככה במחשכים כפי שההנהגה הנוכחית מעונינת.

שחר 673

New member
יש לי מושג גדול מאד לגבי המילה...

"דמוקרטיה", מושג גדול יותר משל כמה גולשים שהכרתי.
ועכשיו לענין, הוועדה המקצועית ציבורית לאיתור מועמדים למשרת היועמ"ש בראשותו של נשיא בית המשפט העליון לשעבר השופט אשר גרוניס החליטה כי מנדלבליט יהיה מועמד לתפקיד היועמ"ש, גרוניס אמנם סבר כי מנדלבליט אמור לעבור תקופת צינון טרם כניסתו לתפקיד אך סיבה זו לא מנעה את מינויו.
כך שהמינוי חוקי לחלוטין.

אז מה אם ההפגנה הייתה שקטה, במקום זה נערכו גם הפגנות סוערות ואלימות המנוגדות לחוק, כזכור לכולם.
ההפגנה הזו מנוגדת לחוק!!!
משטרת ישראל מבצעת את תפקידה בהתאם לחוק ואין לבוא אליה בטענות בנושא זה, להזכירכם, היא גם חוקרת את נתניהו בחשדות פליליים.
מפגינים עקשנים העוברים באופן תדיר על החוק מטופלים ביד קשה, כנדרש!
אין דבר כזה "המפגינים אינם מוכנים להשתחרר", משטרת ישראל זה לא בית מלון למשועממים או לכאלה המעונינים להראות בציבור כקדושים מעונים, עצור ישתחרר לאחר שהוזהר/ קיבל צו הרחקה/ שוחרר בערבות עד למשפטו.
ובאשר לטענת החשש שטענותיהם יוסתרו בשל גחמותיה של הממשלה אין לי אלא לגחך, התקשורת שלנו דואגת להפיץ היטב את משנתם של המפגינים
ואין אזרח בארץ אשר אינו יודע מה הן.

על כל הרוצה להפגין להגיש בקשה למשטרת ישראל והיא קובעת את תנאי ההפגנה, מפגינים אשר אינם עומדים בתנאי ההפגנה עוברים על החוק וצריכים להיות מטופלים בהתאם.
מטרתם של המפגינים אחת היא, לאמלל את חייו של היועמ"ש ולדחוק אותו להחלטה אשר "תוריד מגבו" את המפגינים הפוגעים באיכות חייו ומשפחתו.
תרגיל שמאלני מסריח שלא יעזור לכם.

אם מנדלבליט יחליט על כתב אישום, אהלן וסהלן, רק שיחליט עקב שיקולים משפטיים בלבד, ולא שיקולים נספחים.

לידיעתך, בפורום של רוזי אני מתנהג בהתאם, כל זמן ותנהל איתי דו שיח עניני, רמת השיח לא תדרדר.

superman1234

New member
מכל מה שטחנת, הפיסקה היחידה שיש לה משמעות היא :

"אם מנדלבליט יחליט על כתב אישום, אהלן וסהלן, רק שיחליט עקב שיקולים משפטיים בלבד, ולא שיקולים נספחים."
ועל כך היתה ההפגנה. להזכיר ליועץ המשפטי שההחלטה צריכה להוציא את הצדק לאור. לצערי, ישנה סבירות גבוהה לאור היותו איש אמון של נשוא החקירה שהשיקולים להחלטה יהיו "הנספחים" ולא הצודקים.
כל התיאור שלך על מי זה היועץ ואיך הוא נבחר כלל אינם רלוונטיים. נסה להיתיחס לעיקר ולא למרוח סיפורים כיד הרוח שנחה על אצבעך.

שחר 673

New member
אני מבין שוועדה בראשות נשיא בית

משפט עליון לשעבר אינה עושה עליך רושם, לא ציפיתי אחרת.
אנו מדינת חוק! המינוי חוקי, ההפגנות לא!
העובדה שמנדלבליט היה מזכיר ממשלה היתה ידועה לחברי הוועדה המקצועית הנכבדת ולמרות זאת התקבלה ההחלטה כפי שהתקבלה.

אני סבור כי העובדה שמנדלבליט כיהן כמזכיר ממשלה שהיא "משרת אמון" אמורה לגרום לו להחמיר עם נתניהו ולא להיפך שכן הוא מודע היטב לרינונים ולחשדות כלפיו.
יושרתו האישית והמקצועית עומדת על הפרק, והוא ישקול בדבר כפי שלא שקל דבר מעודו, לפחות לפי דעתי.
אני בטוח שהוא ישפוט לפי מיטב שיקול דעתו המקצועית, בהתאם לראיות אשר הובאו לפניו ובהתאם לעצת אנשי המקצוע במשרדו.
משום מה, לא נראה לי שיש לנתניהו מה לדאוג ואין לזה שום קשר למנדלבליט, אני מזמן הפסקתי להאמין לבליל השטויות היוצא מפיה של החונטה השמאלנית תקשורתית.
ואני חושב שאין לך מה לטפח תקוות, מה שהיה הוא שיהיה.
הבטחתי לרוזי שאם נתניהו יודח עקב החקירות אני מזמין אותה לארוחה במסעדת יוקרה לבחירתה.
לא נראה לי שהיא תזכה להנות ממנה

puma141

New member
אתה קנה מידה לכלום, רונצ'וק..:)מבחינתך

שזועבי וטיבי יהיו פה ראשי ממשלה. אז איך אתה רוצה שמישהו יקשיב לך בכלל?
לזה אני מתכוונת קצוות הזויים שבאים ממקום קיצוני מגמתי, בלי שום ביקורת על הצד השני אלא רק הגנה על ה"אג'נדה" המרירה שלהם ומבקשים להשפיע או לשנות.
בגלל הקיצוניות מהסוג שלך אי אפשר להעיף את ביבי או לשנות פה משהו- על אמת!
כי מי רוצה את טיבי, בוז'י, זועבי או דומיהם, שולטים על המדינה הזו?
וככה הכל נשאר תקוע.......

Ron W

New member
אני לפחות רשום במפלגה של בוז'י ומצביע - מוזמנת גם

דמי רישום עלי חבר מביא חיה

כנראה אצביע למרגלית ביולי..
אצלנו לא שולטים אלא משרתים את המדינה

זועבי שייכת לרומנטיקה ואין לשאת את שמה לשווא

puma141

New member
חחחחחח חבר מביא חיה!

דביל.
וואוווווווו איזה כבוד אתה רשום במפלגה....
מירב מיכאלי ועוד כמה כמוה...בוז'י זה בובת תיאטרון שמממומנת
ע"י הקרן החדשה, כמו גם אדומת השיער המכוער סתיו שפיר.
אבל מה פתאום שתעביר ביקורת על זה? מה פתאום שתהיה נייטרלי למען המדינה הזו- באמת?
מכאן חברי המתפלג, מגיעה האובייקטיביות, שהיא סוג של חכמה סוג של בניית אמון, סוג של רצון אמיתי לשנות- ולא משהו שמתסבב על כלום, תוך שהוא קורא בקול את שנאתו לקיים.
זה לא רלוונטי, אבל אני יודעת שאתה כבר מקובע חזק! אין סיכוי לשינוי......

למעלה