גם את מתחילה?? גם את אכלת בלינצ´ס?
R redredole New member 2/11/02 #175 הגברת באדום השיר הזה בשבילך וגם עבור הקבוצה שלי האדומה שלי. הגברת באדום.
ו ורד הגליל1 New member 2/11/02 #162 קצת רום - ולא שמות לב......רוצה להגיד......... הלך להזמין מקום אצל יהודית.............. אבל היא יהודיה כשרה שומרת שבת, והוא צריך לחכות שם............ לצאת השבת........ הוא יחזור הוא רוצה להגיד...........
קצת רום - ולא שמות לב......רוצה להגיד......... הלך להזמין מקום אצל יהודית.............. אבל היא יהודיה כשרה שומרת שבת, והוא צריך לחכות שם............ לצאת השבת........ הוא יחזור הוא רוצה להגיד...........
S Sודית New member 2/11/02 #168 לא אכלת בלינצ´ס היום???.../images/Emo6.gif נשבעת לכם....אם הבן שלי נכנס עכשיו... הוא ישר מתקשר לאן שהו.... סודית מתפוצצת מצחוק.
לא אכלת בלינצ´ס היום???.../images/Emo6.gif נשבעת לכם....אם הבן שלי נכנס עכשיו... הוא ישר מתקשר לאן שהו.... סודית מתפוצצת מצחוק.
ב באה לפעמים New member 2/11/02 #177 ../images/Emo6.gifחזרנו לבלינצ´ס?...../images/Emo6.gif לא אכלתי בלינצ´ס.... וחיפשתי את יהודה אצל יהודית... ולא מצאתי כלום ואחרי ויסקי, פרחים, רום ועציצים קשה מאד קשה לעקוב
../images/Emo6.gifחזרנו לבלינצ´ס?...../images/Emo6.gif לא אכלתי בלינצ´ס.... וחיפשתי את יהודה אצל יהודית... ולא מצאתי כלום ואחרי ויסקי, פרחים, רום ועציצים קשה מאד קשה לעקוב
ו ורד הגליל1 New member 2/11/02 #174 ../images/Emo12.gifתפגשי עם סודית באבראבנל שני מקרים קשים........אחת רוקדת עם מחשב השנייה מטפסת על קירות............... ורוצה להגיד.....גם
../images/Emo12.gifתפגשי עם סודית באבראבנל שני מקרים קשים........אחת רוקדת עם מחשב השנייה מטפסת על קירות............... ורוצה להגיד.....גם
ט טוסקה New member 2/11/02 #178 ועכשיו גם ורד....דייי כואבת לי הבטן אותי יאשפזו במחלקה פנימית עם כאבי בטן חמורים והתקף צחוק בלתי נשלט.....
ועכשיו גם ורד....דייי כואבת לי הבטן אותי יאשפזו במחלקה פנימית עם כאבי בטן חמורים והתקף צחוק בלתי נשלט.....
M maxima New member 2/11/02 #180 ורד........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ורד........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M maxima New member 2/11/02 #176 ליל מנוחה לכולם........... אני רוצה לקום מוקדם לעשות הליכה על´בוקר אוהבת את אויר הבוקר הרענן