שבת שלום!

noamsteiner

New member
שבת שלום!

אני בטוחה שכל יום יש פה לפחות 5 הודעות כאלה, אך גם אני זקוקה להמלצה על מכונת תפירה.

יש לי ניסיון מסויים, תמיד תפרתי על מכונות של חברות. אני חושבת שברגע שתהיה לי מכונה אתפור הרבה, גם בדים עדינים וגם עבים, כך שאני צריכה מכונה שתהיה אמינה וחזקה מספיק, אין לי צורך במגוון רב של תפרים בסופו של דבר גם ככה משתמשים רק באיזה 5.
עם זאת התקציב שלי הוא סביב 1500, האם ישנה מכונה שתספק את צרכי במחיר זה?
אולי עדיף יד 2? (למרות שלפי מה שראיתי רוב המכונות יד שניה ממש ענתיקות)

תודה :)

noamsteiner

New member
אני אחדד Singer 8763

מה דעתכם על Singer 8763
והאם שווה לקנות מכונה עם אחריות בחו"ל

gemy

New member
אני רכשתי את המכונה בחו"ל

אני מאוד מרוצה ממנה, יחסית לעגלה שהייתה לי תענוג לעבוד איתה,
לדעתי היא מתאימה למי שתופרת בתור תחביב, למי שרוצה לתפור באופן מקצועי ומאסיבי אולי כדאי לחפש מכונה יותר רצינית.
אגב ראיתי ב- BUY2USA היא נמכרת ב 1300 ש"ח
לגבי האחריות, אחריות בחו"ל היא בעצם אחריות לא קיימת, לשלוח את המכונה לתיקון וחזרה יעלה הרבה יותר מלשלם לטכנאי בארץ אז זה שיקול שצריך לקחת בחשבון, יש כאלו שעל כל דבר קטן צריכות טכנאי ויש כאלו שלרוב מצליחות להסתדר לבד או בעזרת בעל/ אבא שיכול לעזור, וכמובן שכמו בכל מכשיר חשמלי צריך גם מזל,
בעיניי ההפרש של ה 1000 ש"ח לעומת מה שהיא נמכרת בארץ היה שווה את זה

maybesure

New member
השאלה

שאת צריכה לשאול את עצמך היא האם את יכולה לתקצב לעצמך הוסקוורנה ויקינג?
כי ההשוואה קצת הזויה. ברור שהוסקוורנה זו ליגה אחרת! הבחורה כותבת מנסיונה, ונסיונה כולל הוסקוורנה.

אני לא מכירה את הדגם הספציפי הזה אבל הזינגר של היום אלו לא הזינגר המבורזלות של פעם, אבל זה נכון לכל מכונות התפירה העשויות פלסטיק. בין הפלסטיקיות יש איכותיות יותר ויש פחות. הטובות ביותר הן ברנינה ופאפף. אבל שוב: הן לא בתקציב שלך.

לדעתי לפני שקונים מכונת תפירה - ללכת לחנות לשאול מה בתקציב שלך - לנסות להשחיל, לתפור קצת ולהרגיש את המכונות. לתפור על מגוון בדים ושכבות בדים שהבאת מהבית. אח"כ להחליט איזה ואיפה קונים.

gemy

New member
לגבי התפרים

אני אישית לא ניתקלתי בבעיה כל שהיא, עד עכשיו תפרתי מס' פריטי לבוש לילדים (לא כל כך רגועים בלשון המעטה) ושום דבר לא נפרם.
אבל חשוב לזכור שבכל זאת מדובר במכונה ביתית ולא תעשייתית

noamsteiner

New member
אני גם תופרת חובבת ולא מקצועית.

את חושבת בסה"כ שזו מכונה טובה?

למעלה