שבת שלום

תמרי70

New member
שבת שלום

הגיע יום שישי,וכפי שהבטחתי למשפחתי, אני אבוא אליהם ,אך הפעם כאורחת,דף חדש נפתח. לצערי המחשב החדש טרם הגיע,וכעת אני כותבת לפורום בשמחה,עד כדי צורך,לקשר הנהדר שקיים.. השבוע שהייתי בבית, היה מלא פעילות ,כמעט שלא הרגשתי, את אי הנוחות להיות לבד בבית. מן השכנים ,הטובים שלי, קיבלתי זר פרחים ענק,ועציצים מקסימים.ברגע מסוים זה קצת הצחיק אותי,מה קורה פה, ממש מבלבל, פרחים לאבלה, הבית נתמלא אור, כי בעלי היה לו מנהג, להביא פרחים לכבוד שבת. ביום שישי התחלתי את לימודי שהיו מוקדשים,שעור אחד למפגש עם אמנית ישראלית,ושעור שני לראיון, בו ראיין העתונאי עופר שלח, את מאיר שלו. ההומור של שני אנשים נבונים,היה ממש תענוג.,שקעתי לי בעולם אחר, ונהניתי.ומה הלאה, נראה לי שאסתדר,עם המהמורות, הצפויות בדרכי. אתכן שכל כך תמכתן בי, הייתי רוצה לעשות מה שהוא מיוחד, כמו להזמינכן לביתי, האם זה בניגוד לתקנון הפורום,אנא תדעו אותי,ואז אחשוב על רעיון אחר, מקוה עוד מספר ימים שיגיע, המחשב החדש, ובינתיים אני בראש העין עד יוםראשון אשמח לשמוע מכם

קורלי 176

New member
פרחים...............

בעלך היה מביא לך פרחים לכבוד שבת. השכנים הביאו לך זר. עכשיו תורך לפנק את עצמך. קני לך בכל יום שישי זר נחמד. האמיני לי מגיע לך.
דרך אגב, באיזו מסגרת את לומדת?
זכרי, שרק את תקבעי את גובהן של המהמורת שעלייך לעבור ולפי איך שאני רואה את המצב גובהן יושפל לנוכח החוזק הרוחני שבך.

מרגש לקרא את שאת כותבת...

שאמי התאלמנה. היא הקפידה לבשל לעצמה אוכל טוב שהיא אוהבת, לערוך שולחן ולהניח פרח, להתלבש לארוחה גם אם היא לבד.זה לנשמה .היתה אומרת. כך לא אשקע...
לאחר 8 שנים שהתאלמנתי זכרתי משפט זה שלה, קל לשקוע לחוסר העשיה להסתובב בפג'מה כל ביום.לאכול ג'אטפוד
צריך כח לקום להתלבש להתאפר ולמצוא את הטוב והיפה...
ואת עושה זו בדרכך המיוחדת הראויה להערצה.
חברתך
טלי.

למעלה