שבת שלום

שבת שלום

כבר שישה ימים שאני סובלת משלשול מאד כבד עוויתות בבטן ובחילות ירדתי בארבעה ימים שני קילו ארבע מאות אני רק מקווה שזה לא יעלה בחזרה כי מה שיורד כל כך מהר בדרך כלל עולה מהר ירדתי לדו ספרתי אני עכשיו שוקלת תשעים ותשע קילו אמרו לי לאכול בננה אורז וטוסט מה עוד טוב לשלשול אני חורגת מדי פעם ממה שהומלץ לי

קובי d1

New member
למאדם

בשילשולים מאבדים הרבה נוזלים והדבר החשוב ביותר זה לשתות גם אני יודע שבננה אורז וטוסט עוזרים מאוד. יש כדורים שעוזרים לשילשול שנקראים אימודיום ,לא צריך מירשם רופא. קובי

חמ סה

New member
המלצה אחת לי אלייך...

6 ימים שלשול כבד ? אני מקווה שראית רופא (במוקד / במיון...) כי זה לא שגרתי כ"כ הרבה זמן. אם טרם עשית זאת - גשי להיבדק, אולי את צריכה נוזלים (אינפוזיה לוריד). תרגישי טוב... (אני זוכרת ש-לי הומלץ במקרה דומה אם כי פחות חמור - רק לשתות).

שרה16

New member
מים בלבד לא מספיקים במצב של התייבשות קשה

לפיכך חשוב עירוי או תמיסה מיוחדת שיש בה איזון בין מלחים לסוכרים .

מאדאם עדכני אותנו

אורז מבושל במים ומלח (בלי שמן). הרבה הרבה נוזלים. כשמתחיל להשתפר אפשר לעבור למרק עוף צח, טיפה גזר בפנוכו.

תודה לכולם

אתמול בערב נגמר לי השלשול סך הכל שישה ימים עכשיו אני צריכה לחדש את המאבק באוכל ולהמשיך לשמור על הנקודות מקווה שמה שירד כל כך מהר לא יעלה כי בדרך כלל זה קורה ככה

אלישבע24

New member
מאדאם יקרה,מקוה שתרגישי טוב ותמשיכי לרדת,

זה כל כך קשה לא לאכול אתמול עשיתי שיא הלכתי עם ארז סיון וגלעד לבית קפה היה ממש כייף

שמחה37

New member
מאדאם היקרה

קודם כל ברוך השם שנגמר דבר נוסף אל תדברי במושג של לחדש מאבק באוכל הפכי את האוכל לדלק שהגוף צריך כדי לתפקד את שומרת יפה בשיטת הנקודות וזה עובד לך ואת רואה תוצאות מנסיוני שיטת הנקודות טובה כי אפשר להנות מהכל בעזרתה אז אל תחשבי על מאבק תחשבי על שלום שלום עם האוכל, שלום עם המחשבה שאת יכולה לאכול הכל מהכל ומעט ואף לרזות. בהצלחה יקירה שמחה

תודה שמחה

אני רק מצטערת שלא קיבלתי את חוברת הנקודות מיד לאחר הניתוח שלא חשבתי על זה אני חושבת שאם הייתי מתחילה עם זה מיד לאחר הניתוח הייתי היום שוקלת הרבה פחות אני מרגישה שהיום יש לי הרבה יותר שליטה אני לא חושבת שכדאי לאכול הכל למשל דבר כמו בורקס שהוא גם לא בריא והוא גם סוחב המון נקודות בבת אחת

בינתיים כבר עליתי קילו מאתיים

כי לא יכולתי להמשיך לאכול כמו בימי השלשול אבל אני מקווה שאוריד את זה מהר

למעלה