שבת שלום

שראליס

New member
קראתי פעם ספר

בשם אפיקורס בעל כרחו לא זוכר מי כתב הספר ובאמצע יש תיאור רחב לאחד שמעשן בבית בשבת

הלואי והייתי לבד...

אני יוצא לטיול קצר ולאחר כמה דקות אני נמצא במקום מתאים. כמובן שזה מתאים רק לאצמצע הלילה. ולכן עכשיו אני יכול רק לחלום על זה...

איזה בזבוז!

בשבת כזאת להיות בבית כנסת ולשמוע מה קורה לאישה כי תזריע. זה יום לים!!! תראו איזה מזג אוויר! זה יום לששבש עם נרגילה בים. אין, פשוט בזבוז.

שבת שלום לכולם

איזה טיול מדהים אפשר לצאת בשבת אביבית זו . במקום זאת אני תקוע באחד מחדרי‏ ‏הספח בבית המדרש הקהילתי ומדמיין את ההליכה בנופי הארץ המקסימים

מעולם לא אמרתי זאת בליל שבת,‏ ‏

כמנהג ליטא היבשושית,‏ אך נאה בהחלט...‏ שב"ש.‏ ‏

זוגי2

New member
שב"ש!

ה"יופי" בקבלה שאתה יכול לתאר סצנת סקס מפורטת, ולומר שאתה רק מתאר את ה"זיווגים עילאין קדישין"...

תבדוק טוב.

בעיקר במגילות, יש לי תחושה שהיו שם חינגאות לא קטנות. אחשוורוש, שומר הנשים, מישהו שם בטוח אכל. חוצמזה שתמיד יש את שלמה המלך שחי בהרמון שגורם לגועל רצון להוריק מקנאה.

אגס 10

New member
וזה מה שמכוער בחרדים הקיצוניים

כל סצנות האהבה והריגושים מותרים רק כשהם בקבלה ובתאוריה במקום במציאות...

../images/Emo6.gif

אצלנו לא היו שרים את השיר הזה, אבל זה לא הופך את העניין לפחות משעשע, בערך כמו הפעם ששמעתי את אחי הקטן קורא את שיר השירים בבית הכנסת. שבת שלום והמון אהבה לכולם.

mister xy

New member
יסודא דילה או יסודא דיליה?

(יסוד שלה או יסוד שלו?) קצת מוזר לי לשמוע שספירת יסוד קיימת אצל אישה, הרי יסוד הוא כנגד איבר המין הזכרי. ונראה דצריך לומר 'יסודא דיליה' דהיינו איבר המין שלו. וכך זכור לי מגירסא דינקותא. ובהמשך 'דעביד נייחא לה' גם כן זכור לי שצ"ל 'נייחא ליה', זאת אומרת שהגבר עושה נחת לעצמו, ויש כאן רמז להלכה הידועה ש"כל מה שאדם רוצה לעשות באשתו עושה... משל לבשר וכו'...
... עפ"ל... תקנו אותי אם אני טועה, כדי שלא נגיע חלילה שוב פעם למצב של תלמיד טועה כתבו..

למעלה