שבת שלום
הגעתי אל הפורום מההודעה בעמוד הראשי. בדיוק הלילה חלמתי חלום במודע, כלומר, התחיל חלום רגיל והמשיך לחלום צלול. אסביר.
לפני קצת פחות מחודש חוויתי פרידה מבן זוגי, פרידה מאוד קשה ולא יפה, בלשון המעטה. כיום אני לא בקשר איתו לחלוטין. הסיפור עצמו לא כל כך רלוונטי, אבל אני עדיין מאוהבת בו, לא התגברתי אפילו לשניה. אתמול ראיתי אותו איפשהו עם ה-בחורה שלו (מישהי ששנינו הכרנו בתקופה שהיינו ביחד, ולימים כנראה הפכה לבת זוגו). כמו שאתם מבינים, לא יכולתי לעמוד בזה והלכתי מאותו מקום כל עוד נפשי בי, הוא כמובן לא ראה אותי. הלילה הזה (הלילה שבין שישי לשבת), חלמתי עליו. אני תוהה אם החלום התחיל באופן לא מודע, או שכן ידעתי שאני חולמת עליו. בכל אופן, במשך החלום דיברנו אחד עם השני, במצב שבו אנחנו נמצאים היום. הוא אמר לי שהוא מאוהב בבחורה שהוא נמצא איתה כרגע, מה שאגב, אני לא בטוחה שקרה איתי. בכל מקרה, אני לא יודעת אם החלום עונה להגדרה "צלול", אבל הרגשתי שאני ממש שם, שזה לא חלום ואני באמת נמצאת במקום ומדברת איתו ואנחנו נמצאים בתקופה שבאמת קיימת כרגע. לדוגמא, אנחנו נמצאים כרגע בנתק מוחלט אחד מהשני, לא יצרנו קשר בכלל, וגם בחלום הייתי מודעת למצב הזה, ואפילו אמרתי לו שכיף שאני מדברת איתו, כי חשבתי שכבר לא אזכה לזה בחיים. אני לא יודעת באיזו נקודה זו הייתה, אבל מתישהו הבנתי שאני חולמת, ולמרות זאת המשכתי את החלום, ולא כמו שאני רוצה, אלא כמו שהמצב נראה לי. למרות שידעתי שאני חולמת, קמתי קצת "מופתעת". כלומר, חשבתי שהמקרה באמת קרה, ושאכן דיברתי איתו. איך יכול להיות שחלמתי חלום במודע, הרגשתי אפילו הרגשה אמיתית של עצב, וכשקמתי, קמתי מופתעת. מופתעת מהעובדה שזה בעצם חלום, ושזה לא באמת קרה? כלומר, אני לא סותרת את עצמי? למה החלום היה כל כך "אמיתי"? ולמרות שזה חלום שלי, ובחלומות שלנו אנחנו חולמים בדרך כלל מה שאנחנו רוצים שיקרה, עדיין "המשכתי את החלום, ולא כמו שאני רוצה, אלא כמו שהמצב נראה לי"? תודה לעונים.
הגעתי אל הפורום מההודעה בעמוד הראשי. בדיוק הלילה חלמתי חלום במודע, כלומר, התחיל חלום רגיל והמשיך לחלום צלול. אסביר.