שבת שלום

שבת שלום

בפורום הקבוע שלי תמיכה אינטימית שאלתי אנשים אם יש מישהו מכור לרשת שרוצה לבוא לפה מישהי כתבה שהפורום כנראה עשה את שלו וכנראה צריך לחדול ומישהו אחר כתב סתם איזה שטות ונוירון כתב ככה: 15:48 18/07/02 • ו neuron ו√ ואני שואל את השאלה- כיצד זה יתכן שפורום באינטרנט יכול לשמש כפורום תמיכה להתמכרות לאינטרנט??? אוקיי- אז אולי הוא יכול לשמש כאמצעי תמיכה. אבל האם פורום כזה יכול באופן קונקרטי לפתור את בעיית ההתמכרות? הרי אם אדם מתחיל להגמל מהאינטרנט בזכות התמיכה שהוא מקבל בפורום, הרי שהוא כבר אינו יכול בפועל לבקר בפורום (כי הרי הוא נגמל מהאינטרנט) ולכן הוא לא יכול להמשיך ולקבל תמיכה ...ומכאן שהוא יחזור להתמכר לגלישה באינטרנט! האם יש דרך להתגבר על הפרדוקס או שלכל היותר פורום התמיכה הזה יכול לצמצם את ההתמכרות לאינטרנט עד כדי המינימום הדרוש בכדי להמשיך והנות מהתמיכה של הפורום... נדמה לי שזו אחד מהמיסאנדרסטינג הכי שכיח שנכתב פה בפורום הזה לא???

משהו בקשר לאתמול בערב

אני די מיואשת מעצמי יש לי חבר ברשת שנוסע לקורפו לשבועיים אנחנו נפגשים באימייל ובצאט בקושי פעם בשבוע אתמול הוא השאיר לי הודעה באימייל שיחכה לי בצאט בשעה 11 ונוכל לעשות חיים לפני שהוא נוסע לחו"ל הייתי באירוע מסיבה מסוים פה לרגל סיום י"ב והלכתי ממש באמצע כדי להיות בזמן בצאט חיכיתי לו בצאט עד חצות וחצי עם נדידות פה ושם לחדרים אחרים הוא לא הגיע וגם לא כתב מייל או שהוא נרדם או שלא היתה לו גישה למחשב או שהמחשב נפל לו או ש...לא יודעת אבל כעסתי על עצמי שאני עוזבת את החיים בחוץ בשביל מפגש ברשת ובסוף כזה פלופ..... לא יודעת מה יהיה הסוף שלי עם הרשת הזאת

e-magine

New member
מדאם, מה שחשוב כאן

יותר מזה שעזבת משהו מציאותי בשביל משהו ווירטואלי שהיה יכול לעשות לך כיף, מה שהכי חשוב, לעבוד קצת על עצמך ולא לקחת את זה ללב, יכול להיות שבאמת לא היה לו זמן,או שלא עבד לו המחשב, אני חושב שחשוב שתגידי לעצמך, זה רק אינטרנט, זה קרה וזה לא נורא, אם היית קובעת עם מישהו ברחוב והיית ממתינה לו בגשם ולא היה מופיע, זה היה באמת גרוע, בסך הכל המתנת בחדר הנעים שלך, ליד המחשב שלך, הסתובבת בעוד חדרים, SO WHAT?

קודמכול...הסתבר למחרת שהוא פשוט

היו לו אורחים ולכן הוא לא נכנס ואני לא חיכיתי לו באותו חדר אלא הסתובבתי בין החדרים וכל פעם רצתי לתיבת דואר שלי לראות אם קיבלתי מייל מעדכן ממנו מה קורה וככה הוא כתב לי שפעם אחת הציץ לצאט בארבעים במהלך הזמן הזה ולא ראה אותי טוב בסוף נפגשנו בצאט במוצש אבל מאוחר נורא והוא הקדיש לי בקושי 10 דקות כי כבר היה צריך להתתארגן לנסיעה לחול ולקום נורא מוקדם בבוקר מצבן אותי שעזבתי אירוע חשוב בשביל פגישה בצאט ובסוף נשארתי קרחת מכאן ומכאן

e-magine

New member
את לא יכולת לדעת את זה מראש

מה שחשוב לדעתי זה להתייחס לכל העניין, בצורה יותר רגועה ומבודחת, תגידי לעצמך: "זה רק אינטרנט קודם חיי מציאות אחר כך אינטרנט" אני למשל, אם אני במסנג´ר ויש לי טלפון, מייד משאיר את שיחת המסנג´ר בצד, כי מי שבטלפון יכול בקלות לשים לב שלא מתייחסים אליו בעניין.

שירז**

New member
לא לקחת את זה קשה.

אתמול רציתי לכתוב לך ישר און ליין , אבל הייתי חייבת לנסוע למשפחה לכן דחיתי את זה עד עכשיו. מאדאם יקרה. יש דברים בחיים שמאלצים אותנו לבחור איפה לשהות, לפעמים אולי זה כייף יותר, אני לא חושבת שצריך להיות במקום שלא נעים לשהות בו, אלה לבחור איפה להיות ומתי. אז אם היה לך נוח יותר לעזוב את האירוע לטובת הצאט אז זה יכול להיות בסדר, ואם לא הגיע אז כנראה באמת לא יכל. לפחות כמו שאי אמר חיכית לו בבית ולא ברחוב. ושייטת במקביל בכל מיני אתרים אחרים,אני בטוחה שזה לימד אותך משהו גם על עצמך , ואולי על אופי השיחות שאת מנהלת בצאט. את צריכה להבין שאין מחוייבת ממשית בשיחות צאט. כל אחד יכול לקום ולהעלם מתי שנוח לו, אלה אם יש לו איזה מוסריות מסויימת לעדכן את הפרטנר שלו. אז אל תדאגי בטח עוד יכתוב לך מייל ארוך מאי שם . אני בטוחה שאם היה בך מספיק כוחות לעבוד על עצמך בצורה אחרת היית עושה את זה ממזמן . אני גם בטוחה שהאינטרנט מאפשר לך לרכוש ידידים/ות ולפתח את מעגל החברים שלך. ואם לא היית מרגישה כל כך לבד לפעמים אולי היית מתנהגת אחרת?. יכול להיות שהזמן יעשה את שלו , ובנתיים מאדם אם כבר את מוותרת על משהו אל תרגישי עם זה כל כך נורא. קחי מזה את המיטב למרות הקושי שכרוך בזה. תלמדי להנות ממה שהנט מספק , אחרת זה יקח ממך יותר ממה שאת מסוגלת לתת,לעצמך, חזקי עם המון

e-magine

New member
טופ מאדאם, בגלל זה אני לא אוהב

לעשות שיווק, כי אין לי חשק לקרוא תשובות מזלזלות או מתחקמות, זה פשוט לא מעניין אותי, אני עוד פעם חוזר לאמירה השתותניקית הזאת,של אלון מזרחי: "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה על המגרש"
אני לא רוצה לשכנע אף אחד שיבוא לכאן אם הוא לא מרגיש צורך חזק, אני לא פוסל שיווק, אני לא אוסר עלייך או על חברים אחרים לעשות את זה, אותי זה לא מעניין, אני רואה בפורום הזה מפלט אחרון, מי שלא מצא פתרון לבעיה, מי שלא ידע איפה לחפש, מי שקצת מבולבל ולא בטוח אם הוא מכור או לא, לא מחפש למכור לאף אחד פתרונות
כי אין כאלה. התגובה של ניורון דווקא עניינית, השאלה שלו לגיטימית ואכן נובעת מאי הבנת המושג התמכרות לאינטרנט ואי הבנת הרצון שלנו להשיג שליטה על הגלישה שלנו, ולא התנתקות מהאינטרנט חס וחלילה. מה ענית לו?

טוב שאתה שואל אי וטוב שהזכרת לי

כי היינו כל כך עסוקים אתמול בחגיגות היומולדת של החבר המקסים והמדהים שלנו פיטר פן בפורום שלנו ההוא שבכלל שכחתי שאני רוצה לענות לו על זה אז היום אני אענה לו בהרחבה אני אפתח שרשור חדש לכבוד זה כי שם השרשורים טסים בקצב אש יש המון משתתפים והמון תגובות וכותרות ראשיות אז הכל עובר נורא מהר לעמוד הבא על כל פנים אני אעדכן ונראה אם יהיו עוד תגובות לשרשור שלי אליו מה שברור לי לפי האינטנסיביות של אנשים מסוימים בפורום המשפחתי ההוא במשך כל היום ולפי זה שהצאט שלנו של הפורום מלא ממש כל לילה באנשים מהפורום וגם במזדמנים שלא מבינים בכלל את מהות הפורום הזה ונכנסים לצאט בכוונות מיניות מטופשות אז לפחות חצי מהפורום הם אנשים ממש מכורים לאינטרנט יש לנו חבר אחד מקסים שם שנקרא אוהב לאהוב בצאט שהתלונן בפורום כבר כמה פעמים שהאינטרנט הורס לו את העבודה הוא ממש יורד על עצמו כמו על חסר חוט שדרה וכוח רצון בנושא וגם סיפר שזה איים על העבודה שלו נדמה לי אולי אני אכתוב לו מסר אישי ואעניין אותו בפורום שלנו במיוחד כי נדמה לי שהוא לא קרא את ה"שיווק" שלי לפורום שלנו אולי הוא לא היה בימים האחרונים או משו לא זוכרת בדיוק

e-magine

New member
חשבתי שענית לו

מאדאם, מבחינתי אין צורך שתדווחי מה מתפתח שם, מי שממש מתעניין יכול ללכת לבד ולקרוא. בסוף יוצא שיווק הפוך. בשבילי מי שמכור ולא בא לכאן, לא שהוא לא קיים, אבל הוא לא בדיוק מעניין אותי, כמו שאמרתי, מזמן יצאתי מהקטע של להוכיח שיש דבר כזה התמכרות לאינטרנט.

שירז**

New member
אולי שיגיע לכאן ?

שיעביר את כל השאלות שלו לכאן שנוכל לנהל איתו דיון, אם לא מוכן ללמוד על ההתמכרות ומרכיביה לא יוכל להבין לעולם. אם לא פתח מאמר אחד בפורום הזה שיכול ללמד אותו למה זה קיים בכלל? אז מי אנחנו שנרדוף אחריו? שיכנס שיציג את עצמו ונשמח לענות לכל השאלות שעולות לו לראש. עד אז כל עוד הוא לא כותב שחור על גבי לבן משמע שלא קיים בכלל. גם אם הוא רק על תקן קורא כאן ! הייתי מוכנה לכתוב לו מגילה עכשיו אבל שיכנס בעצמו לכאן! אם גם היה מעיין בכמה הודעות אחורה השאלות פעם עלו כאן וקיבלו גם תשובות הוגנות. קצת לקרוא לפני ששואלים לא יזיק.

שירז**

New member
../images/Emo24.gifתרגישי טוב

זה הכי חשוב,תחזקי את עצמך בכל צורה אפשרית . את לא חייבת להרגיש מחוייבת להגיב לכל מה שכותבים . גם להיות בשקט ולהשאר על תקן של קורא זה בסדר לפעמים . עד שהכוחות מתחדשים שוב. תשמרי על עצמך מאדאם .

למעלה