שבת שלום..

asijoker

New member
שבת שלום..

מה המצב אנשים?.. לא ביקרתי בפורום המון זמן , לאחרונה הבנתי שלעיתים רחוקות שמי או שם הרדיו שבו שידרתי עולים ומוזכרים פה. אז החלטתי לבקר (יש לי קצת זמן בשבת אביבית ושמשית שכזו לפני שיוצאים לים).. הצטרפו אנשים חדשים? התחדש כאן משהו?.. באופן אישי עברה עליי שנה מדהימה למרות שבדיוק לפני שנה (יותר נכון שנה וקצת) ואם נרצה להיות יותר מדויקים.. בתאריך ה26/5/08 נסגרה תחנת הרדיו "בריזה" וודאי רובכם שמעתם/קראתם מה עבר עלינו.. לא היה קל,לא היה נעים אבל כניראה שזה היה צריך לקרות..כי בסופו של דבר הכל קורה רק לטובה! אני עדיין עוסק בהפקת אירועים פרסום ויחסי ציבור..קיבלתי גם מ'ס פניות מתחנות איזוריות להגיש הצעה לתכנית ברדיו.. כשיהיה חדשות בענין אני אשמח לעדכן. רציתי להתייחס לתופעה מענינת בפורום הזה מעיון קצרצר בהודעות האחרונות שמתי לב שבכל פעם שנכנס לכאן איש רדיו פיראטי/אינטרנטי/חובב או כל דבר שהוא לא בסגנון איזורי/מקצועי וכ'ו.. הוא מקבל גל של "ירידות" וזה עוד בלשון המעטה.. על סגנון הכתיבה שלו,על ההתבטאויות שלו,על שגיאותיו.. חב'רה תבינו שלא כולם שווים,לא כולם חכמים,לא כולם למדו בבי"ס לא כולם עברו קורסים ברדיו או תקשורת אחוז לא קטן מהגולשים כאן בפורום הוא אנשים שהם חובבי רדיו ,אנשים שסה"כ מתחברים לעולם הזה.. נכון שלא כל אחד שקונה מיקרופון ב20 ש"ח ומחשב הוא שדרן רדיו אבל וכאן יש אבללללל גדול אל תשכחו שהרי כולנו התחלנו ככה.. מי מאיתנו לא התחיל את הקרייירה הרדיופונית שלו בהאזנה לתותחי הרדיו ובישיבה מול מיקרופון "דמה" ימים ולילות בניסיון לחכות את אותם כוכבי רדיו חוץ מזה שיש אנשים דיסלקטים שיש להם שגיאות כתב זה לא אומר שהם לא חכמים או מוכשרים.. אז תקחו גם את זה בחשבון כי יכול להיות שהערה קטנה מכם לאותו אדם ששגה במילה כזו או אחרת יכולה לפגוע באותו אדם שאולי מתבייש להודות בדיסלקציה שלו...סתם נקודות למחשבה..שיהיה לכולם יום קסום ואני מבטיח שיבוא יום ונשתמע :)

למעלה